-
Teardown demonstruje svůj destrukční model v dalším videu.
No nevím na mě to při vší úctě působí spíše jako nepovedený klon Majnkraftu!
Proč už dneska nikoho nenapadne pořádná destrukční hra, to jsou všichni tak pokálený či co ?! Byl by super nějaký ten Merceneraies like Klon nebo něco, pamatujete si Fracture tam to bylo parádní Po výbuchu granáru kráter, ničení konstrukce sloupů co se stalo. Stačil by upgradovaný HAVOC engine.
-
-
Pri vsi ucte na me taky pusobis jako klon Minecraftu.
-
-
Černoši, hispánci a členové nižších socioekonomických skupin podle výsledků poslední studie...
Překvapivě, když mají na hry více času. -
-
Černoši, hispánci a členové nižších socioekonomických skupin podle výsledků poslední studie...
proc asi? protoze nepracuji a sbiraj socialni davky (z penez poctivych belochu) a utracej to na ruzny picoviny... zatimco zidi z toho maji vydelek, a zase opakovat do kolecka... -
-
A belosi jsou samosebou ti nejpoctivejsi lidi na svete, kteri tahnou celou ekonomiku, ze ano? *7*
-
-
Ekonomiku táhne Čína :D
-
-
-
-
Bílé reklamy, to je ale fujtajxl.
-
Rad bych napsal ze vysel 2.5gb patch do hry Elex.
A vylepseni stoji zato, uplne me mrzi ze ilus su v posledni misi.
Vylepseny sou odlesky, odrazy, mraky a dest a celkove hra vypada lip.
2 novy moznosti vyhlazovani.
Soubojove system a nastaveni jeho obtiznosti, skvela vec.
A hromada bugu a mensich oprav.
Tenhle patch urcite stoji zato -
-
Anti-cheat systém bude v Call of Duty: Modern Warfare 3 chránit i nečleny Elite klubu.
Toto je uz ale smiesne :D wow, aj mna bude chranit to si to musim kupit.
Ale viac smiesne by asi bolo ak by 'nechranil' neclenov... -
Watch Dogs - modrá smrt
Jak jsem zaznamenal na zahraničních serverech (a osobně se mi to bohužel také včera stalo) tak Watch Dogs u grafických karet ATI 6970 (a dle některých serverů i 6950) hází modrou smrt. Oprava je relativně snadná (i když ne vždy stabilní) a to nainstalování nejnovějších ovladačů grafické karty... už ovladače 14.4 to pomáhají řešit, ale i tam to dle zahraničí občas padne, lepší jsou ovladače 14.6 (beta), ale ty ještě nejsou dostatečně stabilní...
Takže jestli se vám stane modrá smrt tak nejprve přeinstalujte ovladače... -
-
Posledni co nejak resili dx byli ovladace 13.12, pak amd resilo jen mantle, takze ty pozdejsi casto prinasi vic problemu (treba jako padani ovladacu pri prehravani flash videa). Proto je lepsi je si tyhle ovladace neinstalovat. Misto toho je lepsi si expandovat knihovnu ogl a hodit ji do slozky se hrou.
-
-
Steam Great gift pile
Valve: We ran out of prizes and coupons from 3rd party publishers. The Great Gift Pile currently contains Valve games and coupons. Thanks to all for participating! http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2428973 -
-
hmm hlavne ze me daj valve kupony kdyz hry od nich mam. fakt skvele vymysleny. 14 uhly v trapu za jejich kupony zrovna a vic toho nestihnu
-
a mně bylo divný, že jsem 2x za sebou dostal 33% na Valve tituly :D
-
-
hmmm... a že já CS:S :-/
-
-
a že já zase čtverku uhlí :( *16*
-
-
no jo, ale já to ukul z uhlí.
-
-
No aspoň to. :) Sem počítal, že dneska ještě bude jedna freegamesa na gift páč šest uhlíků a kartu už sem si vymetl do poslední pavučiny. :) *16*
-
-
-
-
-
-
Po Crysis 2 si piráti údajně (opravdu jsme to nezkoušeli) posvítili i na Bulletstorm a vyhodili...
no..tak kdyz jsem ja divil, proc se strefuji lidi do neschopnosti cryteku ohlidat si svy veci a ne do EA, ponevadz tam je daleko pravdepodobnejsi, ze nejaky manazer udelal svemu synkovi radost a ten zase udelal radost internetu, tak jsem asi nebyl moc daleko od pravdy :). -
Pekne iRacing
https://www.youtube.com/watch?v=yCUeNattOzQ -
Dragon Age II obsahuje Securom, ačkoliv o tom na obalu není ani slovo a EA dosud přítomnost této...
No co, česká fallout 3 GOTY obsahuje StarForce a na bedně taky ani písmenko *5* -
-
UbiSoft na nařízení od PEGI stáhlo jejich kontroverzní reklamu na We Dare, prý neodpovídá povaze...
a to jsem ještě zapomněl dodat, že soubory hry jsou modifikované, takže vám nepojedou modifikace *7*
-