Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fanouškovský projekt Outer Heaven se chystá nabídnout původní Metal Gear v Unreal Engine 4.

Neco takove ho tu uz tusim bylo a konami to zatrhly.
  • Pirates of Black Cove
    K35R5-B6A2A-288VV

Dej vědět, zda klíč funguje.
  • ty win x (teda jejich rentabilita) je mi prozatim zahadou

http://technet.idnes.cz/windows-10-jako-sluzba-bez-poplatku-dt1-/software.aspx?c=A150519_113143_software_vse

pokud to bude opravdu posledni platba za system, tak me napada jedina moznost, jak na tom rejzovat ve velkym, navazou jejich uzivani na nejakej online obchod (ala google nebo apple)

to by v dusledku mohlo ohrozit i steam, pokud, a proc by to neudelali, tam budou i hry
    • Ještě se dá vydělávat na informacích o uživatelích. Třeba mají výhodný kontrakt s NSA...

A nebo příští rok otočí o 180°. Nebylo by to poprvé...
    • Ja myslim ze trocha konkurence nam jen prospeje. Ze by nekdo ohrozoval Steam tak toho bych se zatim fakt nebal.
      • kdyz se udela prunik uzivatelu steamu s uzivateli windows, tak se to bude blizit ke 100%

steam chce 30%, ms si rekne treba 15%, nemaj co ztratit, uzivatelu budou mit bambiliony hned
        • Nerekne a i kdyby tak Steam porad muze snizit ceny. Tomu se rika konkurence a je to zdrave. Rozhodne bych se nebal toho ze se blizi konec Steamu.
          • ja nemluvim o konci, jen spekuluju, kde chce ms brat a nekrast a proc valve ma snahu pracovat na necem jako steamos *5*
  • .

star wars spoiler http://imgur.com/gallery/7xc3hat
    • Tak to naprosto mění veškerý pohled na celé SW univerzum *8* *8* *8*
  • keigi

Podzimní výprodej na STEAMu

Vedle pro mě nezajímavých věcí komplet 4 dílů ODDWORLDu pod 4 eura! Trvá jen 1 den. *14*
  • SalemCZ

Stojí to za těch 20% rozdílu? Steam Vs Epic Store

• SalemCZ

+ tedy menší prodeje na Epic Storu

• Still

Lidem z Koch, ano 🤮

• dworkin

Je to začátek. Ale já si Epic Store nepořídím a jen budu sledovat, jak bude reagovat Valve, jestli třeba nesníží procento, které dostává z každého prodeje hry na Steamu. To by mohlo znamenat, že hry na Steamu budou levnější a to by mi vůbec nevadilo. :)

• Veskoslav
        Znamená to snad, že na Epicu jsou hry levnější? Ne...Jde jenom větší provize vydavatelům.
        • dworkin

Jinak nové Metro levnější je.

• Veskoslav
            Ne, Metro fakt není u nás, potažmo v celé EU levnější. Akce platí pouze pro USA, kde Metro stojí 49,99...Takže i tenhle argument padá.
            • dworkin

Já jsem nepsal o situaci u nás, ale o tom, že už tou cestou někdo jde. Mně zajímá, jak se to vyvine. Teď je to na samém začátku. Ostatně ty jsi to taky nezuzil na situaci v EU, takže mi přijde, že se snažíš oponovat za každou cenu. Což je zbytečný, já se nechci hádat. Já chci mít levnější hry.

• dworkin

Zatím. Nabízí se snížit procenta za podmínky snížení ceny hry. To zvýší konkurenceschopnost Steamu,  což zase může přimět  Epic, aby se nějak taky pokusili srazit ceny her... Uvidíme. 

• SalemCZ

Cenu ale neurčuje Epic, ale vydavatel. 

• SalemCZ

Tak proč by měli snižovat cenu když u epicu jsou kvůli tomu aby vydělali? na Steamu věc bude stát 50 euro-30%=38euro, kdyby na epicu věci stáli 40euro-10=36euro, tak Steam>epic kdyby to bylo podle tvého.

• dworkin

No však píšu, že by to musela být dohoda, že Steam sníží odvody, ale úsporu  bude muset vydavatel z části promítnout do ceny hry. 

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

Tak takový sluníčkový svět snad existuje jenom v myslích nevinných dětí...
                • dworkin

Reakce na příspěvek:

Hele, svůj špatnej den si ventiluj na někom jiným. Já nejsem Jack, abych si to nechal líbit. Pozor.

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

Jak špatný den? Ty tu vidíš jednorožce v herním průmyslu:)

• Mart9

Reakce na příspěvek:

:D Teď se ti ještě pokusí namluvit, že v tomto světě ani nemáš právo na něj reagovat.

• brigáda pro hráče

Čau, chcete si vydělat nějakou tu kačku testováním her? Mrkněte na tenhle inzerát: http://bit.ly/hry-brigada *3*
    • Spíš to vypadá jako sběr dat....
  • Draken69CZ

Escape from Tarkov

Nějaké nové obrázky.

http://www.escapefromtarkov.com/#media
  • mx0r

Cuphead pokořil hranici 2 milionů prodaných kopií.

zaujimali by ma progression stats, kolko ludi to realne dohra, resp. mozno kolko ludi to realne hra dlhsie ako hodinu a potom zabali. lebo je to prekrasna a vypolishovana, ale imho nie dobra hra.
    • MickeyMutant
      Dle Steamu to dohraje 12,7 %.
  • Nový patch (v1.3) pro hru The Elder Scrolls V: Skyrim dorazil na evropský PSN.

a na xko taky.. dokonce driv

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit