Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mapa světa The Elder Scrolls V: Skyrim odhalena.

Stránka nenalezena. I just got trolled. *1*
    • Odkaz na mapu funguje, jen do odkazu na profil hry se do adresy přimíchalo několik elementů.
      Thx & Fixed!
  • Veskoslav
    Elite nakonec nebude mít offline singleplaer. Jedním z důvodů byla úprava hry, která dovolovala pak měnit parametry tak, aby hráč mohl vstoupit do online režimu a získat tak převahu nad ostatními hráči. Elite bude obsahovat jak SP, tak MP.
  • Dishonored videorecenze

http://www.youtube.com/watch?v=B7HtHgMS1U0
  • Jack1947

Patrick Soderlund (EA): Pokud nerozumíte přítomnosti žen v Battlefield V,  máte dvě možnosti - buď to přijmete nebo hru nekupujte.

To je poza tohleto, navíc od EA už by taky člověk čekal trochu více té sebereflexe! *11*
    • Draken69CZ
      Já bych zas čekal, že herní komunita už je trochu dál a nebude hysterčit když ve hře je postava jiné barvy pleti nebo pohlaví nedejbože orientace, ale bohužel...
  • rancor1223

Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují...

Trochu se bojím, aby to s 4K displayem neskončilo na 10 000Kč.
    • Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují...

Tak ja by som sa nedivil, keby po zarátaní cla, daní a všetkého to bude u nás stáť minimálne toľko...

Mňa skôr zaujíma, jak náročné na na hardware budú nové hry, taký Star Citizen v 60 fps a navyše v 4K rozlíšení? Uff... Takže nový high-end komp + OR + asi nejaký Hotas, aby sa to dalo rozumne ovládať... To mám prestať jesť?
      • rancor1223
        Ale tak dev kit stojí $300. Sice se použije lepší/dražší display, ale zase to bude sériová výroba, takže to by zase cenu mělo trochu sundat. Se cly apod bych to viděl tak do $350-400 u nás (ale možná jsem jen moc velkej optimista...).

To s náročností mě ani nenapadlo. Je fakt, že málokdo má dneska PC na hraní na FullHD v rozumný kvalitě. 4K vůbec nepřichází v úvahu. Ale četl jsem, že náročnost není o nic moc vyšší než normální hraní. Mělo by to být jako hrát na FullHD monitoru (za předpokladu že OR bude mít FullHD display).
  • Joshua

Damnation

Prave sem to dorazil a muzu doporucit. Zacinal sem hrat s obavami po nijak povzbudivých recenzich, ale je to dobra hra. Libila se mi grafika, prostredi, pribeh, hratelnost- proste vse. Za mne 8/10. A tato starsi hra je vic tombraiderovka jak posledni Tomb Raider.
  • Obrazem: Město City 17 (Half-Life 2) předěláno do Unreal Engine 3.

WTF? Pokud správně vidím je tam jen nádraží a navíc to vypadá, jako screenshoty z původní hry projeté Photoshopem.
  • Nahrávání orchestrálního soundtracku pro Stellaris:

https://www.youtube.com/watch?v=U9Tnppi4bZ0

Už zejtra *14*
  • SalemCZ

Nepotvrzeno: Geralt na chvíli opustí svět Zaklínače a objeví se v jiné hře.

tak pokud to nebude nějaký odkaz ve cyberpunku, tak typuji Soul Caliber, nebo tak něco.
    • jamar28
      Docela by zapadl i do Monster Hunter World. *1*
  • Konfigurační chyba způsobila chybu v PS3 verzi Call of Duty: Ghosts. Bez stažení patche vám singlepayer...

...Nemyslíte PS4 verzi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit