-
Akční nabídky na STEAMu: Mirror's Edge do dnešní 19té hodiny za 2,5€ (= 62Kč), Deus Ex: Human...
Ach jo, taková lákadla. Musím odolat... musím *8* -
-
Zapomněli zmínit, že v akční slevě je i nově vydaný Serious Sam: The Complete pack, obšahujicí všechny díly Serious Sama *4*. Ve sleve jsou i na jednotlivé díly Serious sama. Complete pack stojí pouhych 20 euro. *15*. Ham ham.
-
Mirrors Edge
To snad néé, zrovna Mirros Edge a já nechal kartu doma a nepamatuju si potřebný čísílka. Budu muset utýct z práce dřív, abych to stihl :-) -
-
Jó, za 2.5€ je to super. Taky jsem to chytl minulej rok v Daily Dealu. Pak jsem to sice dohrál za večer, ale 2.5€ mě to moc neštve.
-
-
Proč odolávat, kdybych Mirrors Edge nekoupil hned po vydání tak my teď z téhle slevy exploduje hlava... Neuvěřitelná cena za takovou hru... Od vydání jsem ji z pc ještě nesmazal (kdiž teda nepočítám reinstalaci windows)... Dohráno 9x a při každým zapnutí mě baví furt stejně jako poprvé...
-
-
Jednoduchý důvod - mám už takovou spoustu her na zahrání a nějako se mi nedostává času. Navíc za rohem je Mass Effect 3. Teď potřebuju aspoň dojet příběh troopera v SW:TOR, chtělo by to taky konečně dorazit ten Skyrim a další rozehraná hra je Kingdoms of Amalur: Reckoning. DE:HR (společně s F:NV) plánuju koupit během prázdninového slevového šílenství na Steamu. Teď by to ale bylo zbytečně, navíc bych to určitě nainstaloval abych to jenom odzkoušel a moc dobře vím, jak to moje "odzkoušení" vypadá. Kdepak, až o prázdninách.
-
-
-
qwer
Planetoid sedící naproti mně právě málem smíchy spolkl lžičku s okurkovým salátem, dobrou chuť k obědu všem :) -
PS+
když už jsme tu u zajímavých akcí, tak na xzone je PlayStation Plus - členství na 12 měsíců (PS4) za 999,- -
Ubisoft s sebou na letošní Pax East (6.-8.dubna) přiveze Assassin’s Creed III, Far Cry III, a Ghost...
A alespoň jeden přiblbý obrázek z BGE2. Doufejme. Poslední dvě E3 jsem marně BGE2 vyhlížel, až to začíná být smutné... -
Velmi roztomilý cosplay z Okami. Amaterasu!
Zatim nejhezčí Cosplay co sem viděl. Fakt mazec. Kdyby tak udělali Okami 2 :( -
Brothers: Tale Two Sons
Pokud ještě nemáte Brothers, rozhodně doporučuju. Něco takovýho jste ještě nehráli. Za 14e na Steamu, na PSN i XBLA -
-
už včera som to chcel kúpiť no steam store mi hádzal nejakú chybu, dnes poobede som si to zaobstaral a zajtra to asi dohrajem, zatiaľ je to fakt výnimočná záležitosť, chalani zo starbreeze sa prekonali !
-
-
Jn, taky jsem zkusil dneska (X360) super hra, s malebnym prostredim a netradicnim ovladanim 2 postav naraz scoro by to bylo nej ve dvou no. *3*
-
-
Vubec nechapu co je na tom... Po trialu vymazano z disku i hlavy...
-
-
Samotnej koncept ovládání dvou postav současně je unikátní (pokud vim), díky tomu je ta hra plná zajímavých puzzlů a interakcí a v neposlední řadě to i skvěle vypadá
-
-
Prave jsem zkusil trial na PS3 a muzu rict, ze pro me to trialem nekonci .)
-
radši počkám na steam sales
-
-
Majitelé PC verze Batman: Arkham Knight označují hru jako neoptimalizovaný odpad. Na vině je pravděpodobně zabudované Denuvo DRM.
Do šlaka *16* -
-
Jo tak proto ještě nevyšel funkční crack... ty vle. Denuvo výborná ochrana... *11* *12*
-
Na games 10/10. Zde se tohle neřeší v odborných názorech.
Tohle má také Denuvo,? :D....
Co tam nenacpou jen aby omezili vždy nějakého zákazníka. Divim se že bojkot těchto ochran je minimální. Lidé kupují recenze schvalují.... Krom několika míst které média označí za extrémnější... Jako vždy.
Čekal bych postoj recenzentů a games. A ne pouhé recenze vseho bez ohledu na to co má a jakým špatným směrem to jde...
Ale když je ve hře žena v ústraní, tak se to rozebírá ve FC i v recenzi jako by to bylo něco zásadního. Prim podobné sledující a omezující ochrany jsou horší a ten směr samotný je špatný... Ale jak tam neni menšina tak zde se to přejde.... -
-
Zase málo rohlíků?
-
-
-
Jednatřicetiletý muž, na kterého nevyzbyla předobjednávka Call of Duty: Modern Warfare 3, vyhrožoval...
Ty jo to už je nějak moc ne? :) Co ta MW série s lidmi dělá už nějak absolutně nepobírám.... -
Namluvení Final Fantasy XV dosud nebylo dokončeno.
Podle update článku z odkazu namluvení ještě ani nezačalo.