-
Instalací Origin souhlasíte s tím, že EA může dále nakládat se získanými daty a monitorovat...
Pro všechny, kterým by to třeba vadilo v souvislosti s The Old Republic:
“Regardless of what other games may choose to do in their integration with Origin’s desktop client, here’s what our situation is:
You are not required to use the Origin desktop client to download, patch or play the game client for Star Wars: The Old Republic.
This applies whether you purchase The Old Republic via Origin.com or from a retailer in boxed form. You will not be forced to install the Origin desktop client.
There are still various consumer benefits to the client itself, but it’s not required for The Old Republic.”
Stephen Reid, BioWare Community Manager -
-
Ke hraní Star Wars: The Old Republic nebudete muset mít účet na Origin ani instalovat EA klienta...
Ale k early accesu a k betaweekends Origin potrebujes. A prej s vytvorenim uctu na swtor.com se ti automaticky vytvoril ucet na Originu, takze bych se neradoval dvakrat. *9* -
-
Zatím jsem invite nedostal, takže si nechám "zklamání" až na tu chvíli.
-
-
Jestli myslíš invite do bety, tak ten nedostaneš, jestli nejsi zaregistrovanej na swtor. A vlastně i pro zadání preorder code tam musíš bejt.
-
-
No, registrovanej jsem už cca 3 roky a preorder code jsem zadal cca 2 dny po vydání... *3*
-
-
-
-
Ke hraní Atar Wars: The Old Republic nebudete muset mít účet na Origin ani instalovat EA klienta.
A mně thx nenapíšete, pche. *2* -
-
Tak, že jsi to ty... *3*
-
-
Jůůůů, děkujůůů *3*
-
-
-
-
Ubisoft se skrze dotazník zajímá, co by hráči uvítali v dalším díle Far Cry.
Aljaška!
A spaghetti western bych taky snesl, ale Aljaška zní famózně. -
Dotaz pro pamětníky
Hledám starou hru které byla podobná hře Raptor: Call of the Shadows.
Hlavní rozdíl který si pamatuji byl ten, že tam bylo možné hrát najednou za dvě letadla a bylo to scifi. Letadla šla dále vylepšovat a bylo to hodně známé. Rád bych si to znova zahrál jestli to je možné.
Jako protivníka si tam pamatují velkou vzducholoď (běžný protivník). Jako vylepšení nějakou kouli které létala okolo hráčovi lodi. Více již ne :(
Snad si někdo vzpomene. Dík. Také to bylo obtížné. -
-
Eco Fighters ? http://game-oldies.com/search/node/eco%20fighters
-
tyrian? mimochodem davali ho na gog zadarmo
-
-
Jo to je ono. Dík!
Našel jsem https://bitbucket.org/opentyrian/opentyrian/wiki/Home
Hra byla uvolněna zdarma. *14* -
-
Tyrian šel hrát ve dvou?
-
-
-
-
Výhod jednoho zakoupeného zlatého Xbox Live členství budou moci využívat všechny účty dané Xbox One...
Aha, takže zase placení za mulťák? Jsem ani nepostřehl že to je už ofiko... -
-
Do galerie Battlefield 4 přibyl jeden nový screenshot.
Proč by to měnili, když z toho mají prašule ... -
-
Protože nejsou kreténí...myslel jsem
-
-
To by byli, kdyby to zrušili. Když jim to sype odhadem 10+ miliard korun ročně, tak to přece nebudou rušit.
-
-
-
-
Pitchford by chtěl pokračování Duke Nukem
... a hned na to dodává, že Gearbox má práce nad hlavu a vývoj by chtěl opět outsourovat *7*
Randymu už nevěřím ani slovo, jeden by řekl, že po tom debaklu s Colonial Marines se poučí.
http://www.gamesradar.com/gearbox-want-make-new-duke-nukem-game/ -
-
Duke Nukem měl pokračovat v době tohoto traileru: https://youtu.be/TDlB2P1leRM
-
-
Nazev hry?
Hra zacina nekde na dalnici kde padne letadlo s nejakym svinstvem. Mam dojem ze hrajete za nejakyho bezdomovce... -
-
Máš velké štěstí, že ti někdo odpověděl, já měl smůlu. https://hry.poradna.net/questions/2516043-nemuzu-si-vzpomenout-na-nazev-hry
-
-
Na to si pamatuji to bylo u Level DVD, škoda že podobné hry dneska už prakticky nejsou vůbec :(
-
American McGee : Bad Day L.A.
Tu jsem dohrál :D .... Myslím , že u některých titulů by se mělo hodnocení upravit i s ohledem na to jak by si podobná hra stála ve světle dnešních herních trháků ... a šlo by to asi rapidně nahoru :D -
diky to je ono
min 6/10 -
-
A já děkuji, že si mi tu hru připomněl. Tehdy jsem hrál demo a dost mě to bavilo. Docela bych si ji rád v důchodu zahrál.
-
-
-
-
Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...
Citace z webu levelu pod záložkou o nás:
"V Levelu je tím hlavním text a magazín se tomu podřizuje čistým designem bez rušivých elementů".
Tak to vypadá, že zase po letech budu pravidelně kupovat herní časopis *4* -
Green Man Gaming dnes nabízí 30% slevu na XCOM Enemy Unknown a 35% slevu na Football Manager 2013. Nepřehlédněte...
O den později, takže z toho platí už jen ten kupon na 25% slevu. -
-
tentokrát to má bleskař dobře, ta akce je na dnes a sleva stále platí:
http://blog.greenmangaming.com/2012/12/weeks-worth-of-winter-vouchers.html -
-
Tak to já koukal jen na ty Miner Wars 2081.
-
-
aha, to potom jo. já zase zrovna na ty miner wars nekoukal :)
-
-
-
-
Sice nerad navazuju na tu duchaplnou diskusi o par radku niz, ale vazne by me zajimalo, co se tobe rhulande vlastne libi. Zatim jsem od tebe necetl jedinej prispevek, kde bys o nejake hre/knize/filmu mluvil jinak nez o odpadu a sr*cce *1* . Ty musis mit hrozne depresivni zivot, kdyz dle tveho nazoru je vsechno na h*vno *1*
-
-
Rhuland a Dark Souls jedno jsou :) to tu ví každý, resp. ti, kteří bránili Skyrim a dostali se s ním do křížku :D
-
-
Co kdyby jste hošani naspali aspoň správně nick. Možná, když zvládnete opsat nick tak vám mile rád odpovím. A není moje chyba, že herní studia vydávají jednu patetickou sra*ku za druhou až se tento trend změní pak se změní i moje názory.
-
-
Moc se neumíš ovládat, ale je to sranda sledovat tvoje reakce, takže si na tvoji počest asi koupím Skyrim tričko.
-
-
Ale tričko... rovnou si hoď kérku a máš to. Něco nevkusného jako např. tohle http://s3.amazonaws.com/ink_prod/photos/0341/1167/skyrim_large.jpg
-
-
Abys brzo nepraslkl cece, (takhle vykrmenej - ostanima chudakama - Dont Feed a trolls Warning dont feed a trolls, there is a chance to blow up... very soon
-
To ne, to by nesedělo vedle moji Battlefield a Call of Duty kérky
-
-
-
Jestli to myslis vazne, tak je mi te docela lito. *1* Kdyz nejses schopnej se bavit i u mene duchaplnych her a filmu, tak si toho asi moc nezahrajes a nepodivas. A rikej si co chces, ale napriklad zminovany dishonored nebo ME sice nejsou nejlepsi hry pod sluncem a kazdeho bavit nemusi, ale oznaceni odpad si vazne nezaslouzi. Beztak si myslim, ze pouze trollujes *1*
-
-
To víš, že jen trolí. Bohužel tu nikdo nedodržujeme zlaté pravidlo: "Don't feed the trolls", takže se nám tu krásně pasou a kynou.
Nezapomeň si to tu omínuskovat a opluskovata! -
-
@lol
No jo no, člověk má chuť se bavit do tý doby, než zjistí, že bys některým lidem mohl vysvětlovať, že obloha je modrá a ne zelená. -
Tak co tv experte? Pořád používáš stejný fráze. Pořád to samé dokola. PS. Ta benefice by se měla konat v sobotu. Přesný čas a datum ti ještě pošlu.
-
Tak ja takove zpravidla ignoruju, ale z nejakeho duvodu sem si reakci na nej nemohl odpustit. Tim se vaem omlouvam za dalsi zaplevelene vlakno *1*
-
-
Nene mám velice, velice smutný život a diskuze na games.cz mě drží aspoň trochu při životě. Je to můj jediný smysl života. A mé názory? To jsou jen pózy, abych byl důležitý aspoň někde, když mám tak velice, velice smutný život. Ve skutečnosti hraji Skyrim každý den a Dark Souls jsem nikdy nehrál. A je to venku.
-
-
Rhulade, jsi p*ča. (Jen oprávněná kritika člověka, co si to zaslouží)
-
Já sem ani nikdy snad doslova nenapsal, že Dishonored je odpad.. jsou daleko horší hry jako např. AC3 nebo ME série. Dishonored nemám rád, jelikož jsem myslel, že hra naplní, co slíbila, bohužel se to nesplnilo a hra byla zcela průměrná a hodnocení 5/10 by odpovídalo. Že se z toho děla neprávem klenot to je věc zcela druhá. Taky končím měj se .)
-
No vidis, ze to jde. Vetsina vyjmenovanych patri mezi me oblibene. I kdyz si na tu otazku ohledne opravnene kritiky nezareagoval, tak za nazorem, ze napr ten dishonored si oznaceni odpad nezaslouzi si stojim. Dik za zabavnou diskusi a pozdravuj trolli partu *1* . LOL OUT
-
To jsi měl napsat rovnou, že chceš příklady. Escape from Butcher Bay, Chaos Theory, Pandora Tommorow, Warrior Within, Resident Evil 1,2,3,4, Demon Souls, Dark Souls, Battle for Middle Earth, Starcraft 1,2, Warcraft 3, Jedi Outcast, Jedi Academy, Kotor 1,2. Witcher 1,2, Dragon´s Dogma+ datadisk. a spousty dalších
-
Oznacit hru, ktera alespon nejake kvality ma za odpad je opravnena kritika? A kdo urcuje co je opravnena kritika? Ty? *1* A jake hry jsou teda dle tebe kvalitni, jestli takova dle tvych narocnych meritek existuje. Spokojil bych se i s hrou, ktera si dle rhulad meritek nezaslouzi oznaceni odpad. Tuna textu a na svou otazku jsem od tebe odpoved nedockal, pouze plno detinskeho, radoby odusevneleho humoru. *1*
-
Hate? Hate? jaký hate? Jen oprávněna kritika her co si to zaslouží.
-
No ja doufal, ze budes aspon schopny nejak osvetlit ten tvuj hate vsechno a vsechny. Naivni myslenka, ted uz to vim *1*
-
Ty jsi chtěl se mnou vést normalní diskuzi zde na Games.cz. Opravdu to nemáš v hlavě v pořádku.
-
A promin, ze nemam tak odusevnely nick jako ty *1* , ocividne ti to hrozne vadi
-
Ja rozebiral tvuj dusevni profil? Moje prvotni otazka byla, jake hry te vlastne bavi, kdyz na vse nadavas. Pak prisla vlna tvych duchaplnuch zvastu abys to nakonec dotahnul na reakci hodnou 13 leteho ala"jsem ztracenec se strasne smutnym zivotem bla bla". S takovym clovekem se normalni debata vest neda *1*
-
Tak ty jsi začal rozebírat můj duševní profil, tak čekám, že svoji analýzu dovedeš do konce. Zatím je to mizerné i na člověka s tak infantilním nickem.
-
Ze to pises zrovna ty *1*
-
Co hmm, tolik keců jsi měl a teď nemáš co říct?
-
Hmm, tak jo no *1*
-
já se tady svěřuji se svými vnitřními pocity a člověk s nickem "lol" mi nepodá ani pomocnou ruku, to jsem od člověka s tak duchaplným nickem teda nečekal.
-
To je vse na co se zmuzes? *1* cekal sem trochu vic nez detinskou reakci. Treba priste *1*
-
-
-
ty musíš mít velmi smutný život, chudáčku náš malej
-
-
jop udělal jsem si druhy nick, aby se mi život trochu vylepšil. Možná si udělám třetí to bych měl pak fajn den a sebevraždu bych zas na den odložil.
-
-
Co můžeš udělat dnes neodkládej na zítra. *3*
-
-
-
-
-
-
Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...
A rozdíl oproti normální hře je kde? -
-
totální barvoslepost je metla vizuálu...
nicméně i tak si lze všimnout, že třeba ty usměvavé mráčky v normální hře nejsou. -
-
Já nevím, já hrál jenom betu a viděl všechny cinematics. A když může být Kerriganova Diablem, tak proč by nemohli být ve hře usměvavé mráčky.
-
-
Tak jim to vyslo presne jak chteli trollove ani nepoznaj ze byli vytrolleny =)
-
souhlas
-
V tom, že ty nejsi člověk ale hovado?
-
-
Pokud se normální člověk chová a vyjadřuje jako Ty, tak s radostí budu to co navrhuješ.
-
-