Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33

Steam Machines

no to toho teda řekli *7*
    • Ještě třeba něco za hodinu prozradí AMD http://www.youtube.com/user/amd?v=bHfmM6QYWN
    • Já myslim, že je to docela zajímavý oznámení. SteamBoxů bude víc, budou mít SteamOS, budou upgradovatelný... Bude to prostě komp, ale jenom na hry. Teď když už řekli všechny ty věci co se očekávali tak jsem zvědav jestli to poslední bude uplná chujovina, nebo jestli vytáhnou trumfový eso... (eso = 3 písmena... musim to vysvětlovat dál??)
      • Pořád jak idiotii budete dokola vytahovat ten HL3.. děláte ze sebe hlupáky..
      • Tak ja doufám, že ten hlavní "trhák" si nechali nakonec
        • Spíš bych čekal gamepad... a to i bez dávky mého standardního skepticismu.
          • Podle piktogramů by to měl být nějaký soft, čekám nějakou službu "alá" gaikai,onlive nebo nějakou jinou službu spolupracující se steamboxem..
      • nekromant33
        mě by zajímalo, jestli se po pátku nespustí odpočet ještě u tý velký fialový, která se postupně mění, nebo jestli tam něco bude už v pátek...
        • To uz by muselo byt Half-Life 4 *15* *15*
    • jo tohle oni umi
  • Johnny

Red Dead Redemption II vám umožní hrát v pohledu první osoby.

Nic víc od hry nepotřebuji.

• Vojta_Ilavsky
    http://www.polygon.com/2015/3/30/8312225/square-enixs-version-of-star-wars-isnt-messing-around
    Boba Fett, Darth Vader a Stoormtrooper podle Square Enix.
    Enjoy. :)
  • Alucard
    Tvůj obvyklý stupidní koment. Za moji TV bych si koupil tři počítače a to nepočítam svoje Bose reproduktury :D
    • Jo a poustis do toho zvuk a obraz z PS4, kde je na zvuk nejaky integrovany sr*c horsi jak realtek a obraz ma 700p. Opravdu kvalitni zazitek. *5* Myslim ze tak trochu kecas.
      • Alucard
        jasně PS4 podporuje jen 2.0 a 720p. Ona vyšla nějaká hra na PS4 v 720P? Zkus mě poradit jaká? Jinak nezáviď, rozhodně mám miliokrát větší zážitek na své loewe než ty usvého umaštěného 23palcového monitoru. Hrbu zdar *1*
        • Zavidim ti imaginarni televizi a lowendovy shitstation. Dream on kid.
          • kennyB
            Ájé, farář alias Václav zase perlí *7* *11*
            • Tohle je presne duvod, proc jsou konzolisti odpad herni sceny. To pokrytectvi. *3*
          • Alucard
            zase si v koncích, máš prostě málo mozkových buňek, takže zase ze sebe dobrovolně děláš hlupáka, použiváš naprosto trapné přesmyčky, za které by se stydělo i dítě školou povinné. Tak se ponižovat, už je mi tě aji líto a teď tě dorazím, víš z čeho ti píšu? MacBook Pro Retina v plné palbě *3* Krásně jsem si to vysnil, že ano? *2*
            • Opravdu myslis, ze nejaka z tech vet obsahuje dukaz co by dokazoval, ze sis to nevymyslel? *7*
  • Kdepak, barevně zářící ukazatel na ovladači PS4 vypnout nepůjde, hlásí Sony.

Nj, tak to prelepim cernou lepici paskou jako jsem uz udelal na plno vecech co meli otravne diody xD.
    • frag.ment
      Tak to je pěkne na houno, protože mám tušení, že se mi to světlo bude v noci při hraní odrážet na TV.
    • Miserius
      Ja nic nelepim, nelibi se mi to :D Zato ale vzdy pred spanim polozim knizku pred subwoofer protoze jinak by me ozaroval celou mistnost :D
  • Resogun

http://www.youtube.com/watch?v=RvBwuzdatrc
    • Ronox
      Na Resogun se těším. Rád si zahraju takovýhle HC "rychlovky" a stále si jednou za čas pustím starýho dobrýho Raptora od Apogee :)
  • Milda8

Warhose

Tak už alespoň víme na čem to pojede:-)

http://www.crytek.com/news/warhorse-studios-licensed-cryengine-3-to-develop-role-playing-game
  • Draken69CZ

Xbox One obdrží Microsoftem licencovanou klávesnici a myš Hori Tactical Assault Commander Pro One. S cenovkou 149,99$ vyjde 30. října.

4K v 60 fps a LV tu nebude mít co psát *15*
    • 4k klavesnice a mys? To musim mit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit