-
SOMA Report
Naprosto neoptimalizovaný port na PC. Mám neskonale dlouhé loagingy, FPS Dropy, stuttering. Když to srovnám s Alien: Isolation, který vypadá lépe a jede kolem 40+ FPS ve FH, to je nebe a dudy. -
-
ale hra je výborná *3*
-
-
Dark Souls II
Bude tu dnes recenze na Dark Souls II? V zahrnaičí jsou ohlasy vesměs nadšené...
Popravdě jsem se trošku bál, že ve dvojce ztratí dech, ale nakonec jsem rád za přeobjednávku. -
-
To nevíš, že na Games jsou recenze většinou dost opožděný? Bohužel.. Já už si na to nějak zvykl.
-
Dnes ne, viz poslední článek. Ale za předobjednávku buď určitě rád, dech nedošel ;)
-
-
Streamovat přes Twitch nyní mohou už i majitelé konzole Xbox One.
Díky...
-
-
-
Witcher 3 patch 1.11
Dnes vyšel další patch 3.3GB
http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_11_changelog_en.pdf
Zatím tam mám 50h a žádný větší bug jsem nepotkal. Spíše hodně zábavné glitche hlavně při soubojích, kdy mrtví vojácí zůstávají zamrzlí v půlce pádu atd. *1* A nebo když Geralt chodí jako kačena 2 metr nad zemí.
http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/capture_21102015_223147_zpsvvoraye7.png
http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/capture_19102015_193721_zpsno0a6wkj.png
Hned ze startu jsem měl také rozpadlé textury u některých budov, ale verifikace souborů to vyřešila. -
RIP
http://www.novinky.cz/kultura/314990-zemrel-tom-clancy-autor-vysoke-hry-patriotu.html -
-
Budiz mu byla zeme lehka *3* .
-
-
Rockstar oznámil, že hráčům Grand Theft Auto Online přibude na virtuálních účtech půl milionu GTA dolarů.
Nejdražší byt stojí 400k... tohle dělat neměli *8* -
-
Budou 2 platby po 250k... To clovek rozfofruje nez prijde zbytek *15*
-
-
To je možné já to udělám *15* nepotřebuju ten nejdražší.
-
-
-
Nový screen porovnávající PS4 a X360 verzi GTA V.
No tak to je rozdíl jak prase *8* . Úplně se divím, že by to bylo na starší generaci až takové špatné... Teda hrál jsem to na PS3 a zdálo se mi to normální, protože nejsem tak náročný. Hlavní je aby hra byla zábavná a ne graficky nadupaná. -
-
Zábava je u GTA her garantována. Neexistuje hra u které bych měl takovou jistotu. Rockstar je jedna z mála společností, které rád dám své peníze za kvalitní produkt.
-
-
Akční Steel Battalion Heavy Armor vyjde v Evropě 22. června, exkluzivně na X360.
Hmmm ..... Registruji a připisuji na seznam konzolových hříchů spáchaných na PC . Takový lepší Ring of Red -
Xbox Game Pass za 26 Kč na 3 měsíce
https://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-game-pass
Před vypršením můžete klidně zrušit a neplatit plnou cenu
-
Dvě mladé umělkyně (Lara a Taylor) hrají na piano a housle znělku hry The Elder Scrolls V: Skyrim...
úžasný! *14* -
Kolega níže mě inspiroval, tak doufám, že nevadí, že bych taky do pléna rád hodil jednu otázku.
Pokračování které hry byste si přáli, aby vzniklo? Ale pozor, teď nemyslím sequel u her, kde je prakticky jasné, že se ho dočkáme (další CoD, Elder Scrolls atp.), ale spíš sequel, který se dlouho neobjevil a je pravděpodobné, že nejspíš nikdy nebude.
Za mě určitě No one lives forever 3, MDK 3, Jedi Knight 4 a z oddechovek bych se vůbec nezlobil za Bloodrayne 3. -
-
A nebo bych si strašně přál Titan Quest II. Za to bych si nechal vrtat koleno !
-
Já bych chtěl nového Turoka *3* ...
-
Star Wars: Republic Commando. Za druhý díl bych dal snad cokoli.
-
HL3
se divím že tu ještě nevidím HL3 -
System Shock a SpellCross. U toho SpellCrossu by mi stačil i remake.
-
Rozhodne nejake pokracovanie Vampires: The Masquerade Bloodlines.
To by bola herna nirvana. -
System Shock .
-
Prince of Persia (2008) = asi nejvíc ze všeho, naprosto mě učaroval a chtěl bych víc, vzhledem k tomu, že byl naprosto evidentně myšlenej na pokračování
Advent Rising = (měla bejt trilogie)
Freelancer = (teď už vzhledem k Star Citizen to moc neplatí)
Mirror's edge = donedávna, nejsem si jistej, co vyleze z rebootu, ale ten příběh měl možnost pokračovat
Z těch u kterých je to pravděpodobné(jší): Tomb Raider a Sleeping Dogs -
-
Naprostý soulas s Advent Rising, ta hra byla dost dobrá, pro mě to je takový předchůdce Mass Effectu. Škoda, že to nedotáhli do trilogie.
-
-
Taky mě přesně napadla ta souvislost s ME. Dokonce na to měli i nějakýho spisovatele, ale pak se to blbě prodávalo...
Přitom ta hra byla fakt super...
PS: Teďka koukám zpětně na trailer a najednou vidim tolik souvislostí s ME? Reapers, Turiani, mise v bugině, ty loďě...
Ta hra fakt potřebuje další díl.
-
-
-
ONI
Rozhodně bych si přál pokračování hry ONI od (nyní již zaniklé) Bungie pobočky "Bungie West".
Vylepšit interaktivitu s prostředím (nárazy o zdi, porazy přes zábradlí), zvětšit variabilitu úrovní (ať vše nevypadá fádně šedo-bíle), odstranit nelogičnosti z dějové linky, vyhladit AI (dokončit uspěchaný kód), prohloubit soubojový systém (parry, reversaly, úniky z přehozů), přidat lokální multiplayer (který byl v původní verzi odstraněn kvůli časové tísni). -
-
jo ONI byla dobrá hra :) doma mám ještě originálku
-
-
NOLF 3 aj u mna a potom trebars aj Freedom Fighters 2. Takych hier je ale kopec co by som chcel, lenze ruku na srdce, vacsina by stala najskor za prd :(
-
Za mě The Getaway 3, o kterém jsme od oznámení v roce 2006 už nic neslyšeli, potom jak psal níže oktavius - pokračování Syphon Filtera, a do třetice Black 2.
-
ja bych byl pro novej Master of Orion trojka byla blbost a kdyby udělali nové pokračování ve stylu MOO2 tak to by bylo super *14*
-