Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SOMA Report

Naprosto neoptimalizovaný port na PC. Mám neskonale dlouhé loagingy, FPS Dropy, stuttering. Když to srovnám s Alien: Isolation, který vypadá lépe a jede kolem 40+ FPS ve FH, to je nebe a dudy.
    • ale hra je výborná *3*
  • Dark Souls II

Bude tu dnes recenze na Dark Souls II? V zahrnaičí jsou ohlasy vesměs nadšené...

Popravdě jsem se trošku bál, že ve dvojce ztratí dech, ale nakonec jsem rád za přeobjednávku.
    • frag.ment
      To nevíš, že na Games jsou recenze většinou dost opožděný? Bohužel.. Já už si na to nějak zvykl.
    • ales.smutny
      Dnes ne, viz poslední článek. Ale za předobjednávku buď určitě rád, dech nedošel ;)
      • Streamovat přes Twitch nyní mohou už i majitelé konzole Xbox One.

Díky...
  • Morraw

Witcher 3 patch 1.11

Dnes vyšel další patch 3.3GB
    http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_11_changelog_en.pdf

Zatím tam mám 50h a žádný větší bug jsem nepotkal. Spíše hodně zábavné glitche hlavně při soubojích, kdy mrtví vojácí zůstávají zamrzlí v půlce pádu atd. *1* A nebo když Geralt chodí jako kačena 2 metr nad zemí.

http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/capture_21102015_223147_zpsvvoraye7.png
    http://i612.photobucket.com/albums/tt207/morraw/capture_19102015_193721_zpsno0a6wkj.png

Hned ze startu jsem měl také rozpadlé textury u některých budov, ale verifikace souborů to vyřešila.
  • RIP

http://www.novinky.cz/kultura/314990-zemrel-tom-clancy-autor-vysoke-hry-patriotu.html
    • Jack1947
      Budiz mu byla zeme lehka *3* .
  • Erendiel

Rockstar oznámil, že hráčům Grand Theft Auto Online přibude na virtuálních účtech půl milionu GTA dolarů.

Nejdražší byt stojí 400k... tohle dělat neměli *8*
    • Miserius
      Budou 2 platby po 250k... To clovek rozfofruje nez prijde zbytek *15*
      • Erendiel
        To je možné já to udělám *15* nepotřebuju ten nejdražší.
  • oktavius66

Nový screen porovnávající PS4 a X360 verzi GTA V.

No tak to je rozdíl jak prase *8* . Úplně se divím, že by to bylo na starší generaci až takové špatné... Teda hrál jsem to na PS3 a zdálo se mi to normální, protože nejsem tak náročný. Hlavní je aby hra byla zábavná a ne graficky nadupaná.
    • Zábava je u GTA her garantována. Neexistuje hra u které bych měl takovou jistotu. Rockstar je jedna z mála společností, které rád dám své peníze za kvalitní produkt.
  • Akční Steel Battalion Heavy Armor vyjde v Evropě 22. června, exkluzivně na X360.

Hmmm ..... Registruji a připisuji na seznam konzolových hříchů spáchaných na PC . Takový lepší Ring of Red
  • ringmancz

Xbox Game Pass za 26 Kč na 3 měsíce

https://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-game-pass

Před vypršením můžete klidně zrušit a neplatit plnou cenu

• Dvě mladé umělkyně (Lara a Taylor) hrají na piano a housle znělku hry The Elder Scrolls V: Skyrim...

úžasný! *14*
  • x_ander
    Kolega níže mě inspiroval, tak doufám, že nevadí, že bych taky do pléna rád hodil jednu otázku.

Pokračování které hry byste si přáli, aby vzniklo? Ale pozor, teď nemyslím sequel u her, kde je prakticky jasné, že se ho dočkáme (další CoD, Elder Scrolls atp.), ale spíš sequel, který se dlouho neobjevil a je pravděpodobné, že nejspíš nikdy nebude.

Za mě určitě No one lives forever 3, MDK 3, Jedi Knight 4 a z oddechovek bych se vůbec nezlobil za Bloodrayne 3.
    • oktavius66
      A nebo bych si strašně přál Titan Quest II. Za to bych si nechal vrtat koleno !
    • oktavius66
      Já bych chtěl nového Turoka *3* ...
    • Star Wars: Republic Commando. Za druhý díl bych dal snad cokoli.
    • HL3

se divím že tu ještě nevidím HL3
    • MrSanta
      System Shock a SpellCross. U toho SpellCrossu by mi stačil i remake.
    • faitheater
      Rozhodne nejake pokracovanie Vampires: The Masquerade Bloodlines.
      To by bola herna nirvana.
    • System Shock .
    • Pilgrim66
      Prince of Persia (2008) = asi nejvíc ze všeho, naprosto mě učaroval a chtěl bych víc, vzhledem k tomu, že byl naprosto evidentně myšlenej na pokračování

Advent Rising = (měla bejt trilogie)

Freelancer = (teď už vzhledem k Star Citizen to moc neplatí)

Mirror's edge = donedávna, nejsem si jistej, co vyleze z rebootu, ale ten příběh měl možnost pokračovat

Z těch u kterých je to pravděpodobné(jší): Tomb Raider a Sleeping Dogs
      • x_ander
        Naprostý soulas s Advent Rising, ta hra byla dost dobrá, pro mě to je takový předchůdce Mass Effectu. Škoda, že to nedotáhli do trilogie.
        • Pilgrim66
          Taky mě přesně napadla ta souvislost s ME. Dokonce na to měli i nějakýho spisovatele, ale pak se to blbě prodávalo...

Přitom ta hra byla fakt super...

PS: Teďka koukám zpětně na trailer a najednou vidim tolik souvislostí s ME? Reapers, Turiani, mise v bugině, ty loďě...

Ta hra fakt potřebuje další díl.
    • ONI

Rozhodně bych si přál pokračování hry ONI od (nyní již zaniklé) Bungie pobočky "Bungie West".

Vylepšit interaktivitu s prostředím (nárazy o zdi, porazy přes zábradlí), zvětšit variabilitu úrovní (ať vše nevypadá fádně šedo-bíle), odstranit nelogičnosti z dějové linky, vyhladit AI (dokončit uspěchaný kód), prohloubit soubojový systém (parry, reversaly, úniky z přehozů), přidat lokální multiplayer (který byl v původní verzi odstraněn kvůli časové tísni).
      • jo ONI byla dobrá hra :) doma mám ještě originálku
    • NOLF 3 aj u mna a potom trebars aj Freedom Fighters 2. Takych hier je ale kopec co by som chcel, lenze ruku na srdce, vacsina by stala najskor za prd :(
    • Za mě The Getaway 3, o kterém jsme od oznámení v roce 2006 už nic neslyšeli, potom jak psal níže oktavius - pokračování Syphon Filtera, a do třetice Black 2.
    • ja bych byl pro novej Master of Orion trojka byla blbost a kdyby udělali nové pokračování ve stylu MOO2 tak to by bylo super *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit