-
Nosgoth - CLOSED BETA
Nemám komu dát, tak... vám nabídnu 3 klíče a nejspíše zato nebudu nic chtít... (ostatně i já sem je dostal zadara) takže 1 2 štastlivci si to můžou ozkoušet mé dojmy už znáte. Takže kdo chce at nahodí email - nehodím to sem jako jiní hlupáci aby to někdo sebral. Na to vám kašlu. Pokud si to nikdo neveme ok tak propadnou...není můj problém.
2Kody stále na skladě, tak kdo první příjde ten první bere... -
-
Pro hlupáka každý hloupý... Btw od tebe bych si to nevzal, ani kdybych chtěl.
-
-
Když by sis to nevzal, tak se prosím nevyjadřuj ano?
Nabídka stále platí, třeba se střetneme v siege modu kde je vždycky málo lidí a všichni hrají jen TDM což je nuda. Siege má ůkoly , obléhání klíčových bodů... jenže to nikdo nehraje. *9* (skoro) -
Proč by jsi si to od Jacka nevzal??? *8*
-
-
shefield2@seznam.cz
Díky, Jacku. *4* -
-
Máš ho tam.
*4*
-
-
-
Vývojáři hry Dreams si pohrávají s myšlenkou, že by hráči mohly jimi vytvořené světy prodat prostřednictvím PSN.
Tohle fakt není česky, i když nepočítám tu hrubici ve shodě. Čtenář oprávněně tápe, jestli to "jimi" náhodou neodkazuje na vývojáře, kteří tak nejspíš hráče hodlají zapojit do vlastní distribuce. Jasná formulace by byla třeba: Vývojáři hry Dreams si pohrávají s myšlenkou, že by hráči své vytvořené světy mohli prodat prostřednictvím PSN. -
Problém
Zdravím,
vím, že tady není poradna, ale třeba narazím na někoho, kdo bude vědět. Dnes si po mně battlenet při přihlášení vyžádal authenticator kód, což je problém, protože authenticator nemám. Na jejich stránkách jsem nenašel odpovídající řešení. Než fotit občanku, tak se nejprve ptám zde. Nemá s tím někdo zkušenosti?
Díky -
-
Tak to je snad jejich bordel, ze chteji neco, co nemas aktivovane. Nic neofocuj a neposilej, napis na support a rekni jim co se stalo. Pak bych neco resil.
-
Budeš muset ofotit občanku a poslat to do USA *15*
Btw, takto to dopadá když EU nereguluje tam kde má a i battlenet eu má právu chtít ofocený občanský průkaz na čož nemá prává skoro nikdo.... *11* Jedině ve specifických případech ale u nějakého herního účtu to je vtip. Neuzavíráš uvěr na 2M / nečekáš dopis od soudu apod. -
-
Nejsou potřeba všechny údaje z občanky, jen některé (někde je přesně napsáno které). Jedná se o vysokou formu zabezpečení a zcela nezávadnou. Jsem si jistý, že důležité osobní údaje bez souvislosti s účtem jako fotka, číslo občanky atd. je možné začernit.
-
-
Nemají chtí žádné podle práva a logiky v EU. A battlet eu je pro EU.
K čemu? aby jsi ověřili věk? To je jedno když to není potřeba ani u erotiky. Nesmysl. Možná to platí pouze pro hazard po netu. Stačí vždy souhlasit, že jsi starý.
Identitu? To je u herní účtu zcela jedno a nemají to vůbec chtít. Je jedno kdo jsi a jak se jmenuješ atd. (email-heslo-druhý email / securicty code který se vygeneruje jednou při registraci a nepošle se nikam [musíš si někam poznamenat], je dostatečné a když přidáš omezení na přihlášení jako u banky z jedné IP, tak to nikdo neprolomí. Brute force útok nebude možný)
A jestli ano? máš ten security code který nemohly znát, protože byl jednou při registraci a musel jsi ho opsat někam na papír.
A jestli to znal, tak jsi to měl v PC a nahackoval to. V tom přída jsi hloupý a máš smůlu.
Lehké řešení bez nutnosti hromadit osobní udáje někde v USA. Jde to když se chce i bez nutnosti osobních údajů. Ale co čekat od zeměm kde máš veřejný registr sexuálníl delikventů a každý tam vidí fotku, jménu a vše okolo :D Takový člověk i když se léčí je do konce života souzen...
-
-
Kámošovi jsem minule radil s angličtinou, když to po něm chtělo ta samý, psali jsme si s podporou, a najednou ID card, a já WTF? To jako vážně? Nakonec mu ji teda vyfotil a okej, poslali mu nějakej kód nebo cosi.
-
-
-
EA jedná s vydavateli ostatních vývojářů o nasazení jejich tilulů na Origin. Tím by vstoupil...
Jo, kéžby je tak všichni poslali do háje *2* Nene, Origin je krajně nesympatický, osobní zkušenosti s Originem před reskinem (tedy EA Store či jak to bylo) veskrze špatné, platba kartou nerealizovatelná (kontrolujou zadanou adresu s adresou uvedenou u karty, ale pravděpodobně neuměli české znaky a tak kontrola vždy selhala), podpora krajně neschopná, reagující za cca 3 týdny (a pak kdo si stěžuje že steamu to trvá dva dny??). Nojo, ne dík. -
-
Tak nějak. Origin v současnosti hází až nepěkně hodně chyb. Při placení, při stahování, při spouštění her, při změně údajů (BTW mail s potvrzením změny mailu mi poslal ve 4 jazycích), při propojení s GfWL...
A drobné zhodnocení GUI hlavní stránky v porovnání se Steamem:
Chybí přihlášení, změna jazyka, prohledávání katalogu podle žánrů, odkaz na komunitu/fóra, nově vydané hry, chybí podrobnosti o slevách (o kolik, na jak dlouho...).
Některé věci jsou poměrně zásadní nedostatky (přihlášení, absence katalogu her). A to jsme jen na hlavní stránce.
PS: Moje zkušenost s EA supportem:
Nefunguje mi přihlášení u Red Alertu 3, napíšu na support. Po týdnu mě požádají o verifikaci klíče hry (wtf?) a další drobnosti, podrobně jim popíši problém a věci, co jsem už zkoušel (to aby mě neodkazovali na aktualizaci ovladačů). Měsíc nic. Pak se zeptají, jestli se už náhodou ten problém nevyřešil (sám?). Napíši že ne a že je vše při starém. Od té doby (cca rok zpět) je ten ticket neuzavřený bez další komunikace z jejich strany. Já osobně na RA3 kašlu. -
-
a jde nějak změnit EA ID? já psal na podporu a bez reakce...
-
-
co takhle pouzit ea live podporu...
-
Při zadávání jména uvedeného na kreditní kartě to vyhodí chybu téměř všude, u adresy často také, proto se to zadává bez diakritiky.
Steam s jejich podporou není o nic lepší, často nereagují vůbec a člověk jim musí psát několikrát, aby se vůbec uráčili mu odpovědět. -
-
Samozřejmě, že jsem to zadával bez diakritiky, s diakritikou, já to tenkrát zkusil v různých kombinacích s různými doporučeními asi 50x, až sem se divil, že mi tu kartu nezablokovali že je ukradená...
Steam s jejich podporou JE lepší, navíc velmi živé fórum, support stránky a další možnosti kontaktu. EA nemělo v té době nic, co má teď ani nevím, na Origin serepes. -
-
Zkoušel si Steam v jejich začátcích? Věř, že měl stejné (né-li větší) problémy jako EA. Co taková Capsule od Green Man Gaming? To je zlo největšího ražení...
-
-
EA Store začal v září 2007, za sebe (snahu o) nákup v červeneci 2010 neberu jako začátky.
-
-
Třem lidem, co znám ukradli účty, technická podpora se k ničemu neměla - nakonec to po urgencích začali řešit, jeden účet však dodnes nebyl navrácen... Minulý rok asi týden některým lidem (nás to zasáhlo) nefungovalo kupování darem, takže se musely půjčovat účty a ten dotyčný to vždy kupoval jakoby pro sebe. Stahování her často - i mimo akce - absolutně nefunguje. Zasílání e-mailů (například při reinstalaci systému to chce přidat nové PC) občas nefunguje.
To, že ne každému to nedělá problémy, neznamená, že všichni jsou na tom stejně dobře. A házet špínu na Origin - osobně jsem s ním neměl zatím čest, ale EA store například mně a přátelům fungoval bez problémů - není tak úplně spravedlivé, stejně jako není spravedlivé házet špínu na Steamu, protože problémy jsou individuální. -
re:T.L.Blade - ja muzu mluvit pouze za sebe a bratra a s nakupovanim na steamu jsem ani jednou problem nemel,stejne tak s jejich podporou.A to steam vyuzivam od jeho zacatku,pravda nakup pres kreditku provozuju asi posledni 3-4 roky.
Zasadne se vyhybam nakupu v dobe uvedeni nejake slevove akce a kupuji az opadne prvotni zajem,kdy muzou byt servery pretizene.U jednotlivych akci (napr vikendove slevy) to vetsinou problem neni,spise o tech velkych akcich o vanocich nebo pres leto.
Ac ma steam sve chybky,tak s nim zadny zasadni problem nemam.
Asi mam stesti. -
Já měl problémy nakoupit na Steamu minulý rok a to je to 6 let po vzniku... A nebyl to jednodenní problém... Jednu dobu nefungovalo některým lidem darování her... A podpora je na Steamu ubohá a často na Tebe serou. Steamfora, kde to řeší samotní hráči, to není podpora.
-
-
-
-
-
-
Kingdom Come: Deliverance PS4 Gameplay 13 Minutes E3 2017
(13:01) https://www.youtube.com/watch?v=e_Xo-E_W5ho
Kingdom Come: Deliverance Trailer Analysis E3 2017
(03:13) https://www.youtube.com/watch?v=PAiikDfITzA
Kingdom Come: Deliverance Gameplay Interview Twitch Panel E3 2017
(11:19) https://www.youtube.com/watch?v=FEt3NSO0oBo
Kingdom Come: Deliverance Interview with Tobias Stolz-Swilling E3 2017
(09:05) https://www.youtube.com/watch?v=XRXm1zk9Siw -
-
Sem tam nějakej bug, ale vypadá to skvěle a to i na PS4.
Jsem zvědav, co vymáčknou z PC *14* -
-
...já si už jen přeju, ať " trošililinku " doladí animace jak postav, tak obličejů.
..no a možná by se " lehoulilince " mohly podívat na soubojový systém.
Jinak fakt paráda a těším! *5*
-
-
-
Dotaz. Vím, že se občas "dodávají hry do sady". To jako že dostanu dodatečně kódy k hrám? Nebo si musím koupit celou sérii znova (to by mi jako nevadilo).
-
-
podle mě tam asi přidaj nějaký nfs......je to vcelku logický nb CoD....obě série budou mít nový díl
-
dostaneš to automaticky
-
-
Díky moc, o tomhle jsem nevěděl a teď jsem si vzpomněl, že mi z Humble Bundle zbývá Metro 2033 a další hry, co tam přidali.
-
Děkuji *4*
-
-
-
New Games
Budu si ňákej ten den zvykat, ale jinak to je asi dobrá cesta, ještě vychytat tu funkčnost a bude to ok -
Risen 2 PS3
http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/risen-2-dark-waters-collector-s-edition/10590743.html
slušná cena na kolektorku... obsah: http://thehut.pantherssl.com/design-assets/products/10590743/ps3l.jpg -
-
Mám PS3 nově a chtěl bych si zvětšit sbírku her.
Čemu byste dali přednost tomuhle nebo heavy rain? -
-
No rozhodne Heavy Rain nez tenhle bugfest (na Meta kolem 50%) Jak radej ostatni, urcite nejdriv exkluzivky + PS Plus
-
ze začátku bych šel do exkluzivek, takže heavy rain... a doporučuji sáhnout po PS+
-
Heavy Rain. První hry, který jsem si pořídil s PS3 byly Heavy Rain, Metal Gear Solid, Uncharted a God of War + starý promo disky z práce a hry z PS+.
-
-
Journey, Tokyo Jungle, Haevenly Sword...
-
-
-
Ucho dělaš ty i něco jiného, než že hledáš, kde jsou jaké slevy? :-) Jestli všechno i kupuješ, tak by mě zajímalo, kdy stíháš ty hry hrát..
-
-
všechno nekupuji, času mám málo, držet si přehled o cenách je jednoduché a časově nenáročné.
-
-
Přesně tak. Já mám všude na záložce isthereanydeal a dlcompare a to stačí na většinu serverů.
-
-
-
Dik, postovny bylo 0, paradni cena, ikdyz vim ze to je bugfest ale i tak se na to docela tesim, nektery tyhle tezkopadny rpg jsou ve finale paradni :)
-
-
Taky dávám někomu Night Sky sadarmo, tak si to užijte je to fakt fajná pařba
DAZVZ-VI9F2-IK968 -
Xbox LIVE Labs zdaleka nesbírá jenom informace o vašem avataru a vytíženosti sítě, ale i záznamy...
To by mě zajímalo kolik toho můžou dostat přes ty mikrofony? vždyt nemůzou nic slyšet jak ta xkrasna hučí:-D *12* *1* -
-
Xbox LIVE Labs zdaleka nesbírá jenom informace o vašem avataru a vytíženosti sítě, ale i záznamy...
Jak hučí? Já mám doma Xko a nehučí mi vůbec :) je to ten poslední model...
-