Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

Hráčka z Texasu zavolala policii na pomoc hráči z Velké Británie, když ve sluchátkách slyšela, že dostal záchvat.

To by mě zajímalo co hráli, tam musel být hroznej ping

• Coffin.Corner

Policie už je ve třetině cesty přes Atlantik...

• EA DICE zanechalo na ostrově Wake Island ve hře Battlefield 3 pomník pro všechny, kteří na tomtéž...

tam se musim dnes podivat :-)
  • Mass Effect 2

Tak Gamestar dal 9.3, to je o celých 0.5 bodu více, než dal dvojce. No, mně by stačilo, kdyby to mechanikami bylo na stejné úrovni a dokončilo to zajímavý příběh. Podle plusů zmíněných v recenzi je právě příběh (ale kdo by to nečeka?) tou nejsilnější zbraní ME3. Takže? Spokojenost.
    • ME3

U ME3 se mi dost libi mapa galaxie/solarnich systemu a prozkoumavani vesmiru (takova minihra sama o sobe) - v ME2 to byla otrava (kdyby to bylo jen na kliknuti, nestezoval bych si), v ME3 je to dulezita soucast hry. Musite odhadnou skenovani - zvysuje sanci, ze vas najdou Reaperi a kdyz se jim to podari, zdrhnout jim - kdyz jich po vas jde vic a vy jste zrovna daleko od Mass Relay...
      Zatim to vypada jako idealni kombinace ME1 a ME2 + neco navic, takze u me super.
    • A to jeste nekoho v dnesni dobre prekvapuje?Hypem doprovazena AAA hra dostava hodnoceni pod 9/10 jen vyjimecne.
      Zejmena tyhle exkluzivni prvni recenze nemuze snad nikdo brat vazne.
    • Mixamo se rozhodlo nabídnout zdarma několik skriptů pro 3D postavy do programů Maya a 3DS Max.

Ještě že s nákupem musím počkat, až bude čeština a snad se do té doby rozhoupu a nainstaluju dvojku, kterou sem nějak nedohrál, protože mě nebaví to těžení surovin na planetách, který tam zabere celkem dost času.
      • Otrava to je, ale já to dělal jen pár prvních hodin, protože jsem pak najednou měl všeho až moc. Nakonec jsem skončil s většinou planet neprobádaných, protože nebyl důvod. Level 30, upgrady skoro všechny (navíc se do trojky mimo ty lodní nepřevádějí) a hlavní linie dohraná. Tedy, 30. level jsem dosáhl až po Arrivalu, protože jsem převáděl charakter z jedničky na nějakém ubohém 45. levelu. :-)
        Trochu pomůže i vylepšený mineral scanner, který tuším zpřístupní Miranda po tom, co naverbujete Mordina.
        • Na PSV míří Skype a výrazné vylepšení internetového prohlížeče.

Mno já si pamatuju, že sem těžením strávil celý jeden den a do dnešního dne slyším ten zvuk vystřelené sondy :-) Jinak sem byl celkem daleko, ale nějak na hraní nebyla nálada a už si nepamatuju pořádně děj, takže budu muset začít od začátku :-)
      • LTM3
        tak si stáhni trainer
  • ringmancz

Spekulace: Na filmová plátna se chystá také Jak & Daxter a ModNation Racers.

Včera při koukání na trailer ke Slyovi jsem si říkal, že když má film i Ratchet a Clank tak Jak a Daxter by ho mohli dostat taky :) ještě třeba LBP by bodlo
    • Malleth
      Modnation Racers je trochu úlet ne? Spíš by se mi líbilo Infamous, Killzone nebo God of War, ale to už by bylo asi "trochu" nákladnější
  • The Old Hunters

Málo času, takže jsem se dostal teprve do rybářské vesničky a musím říct moc pěkné, ale všimli jste si té lodi? Ta loď jde vidět i z Nightmare Frontier. Tenhle detail mě strašně potěšil, ukazuje se, že jsou noční můry všechny nějak propojené.
    • Na stejnem miste se zkus podivat co za identifikovatelne siluety se rysuje pod hladinou.
    • Kozy
      Jojo, je vidět že to DLC měly v plánu od začátku, v Bloodborne jsou zase sochy co vypadaj jako ty rybolidi.
      • Jo, mají to promyšlené do posledního šroubku viz. náhrobek ze kterého se teleportuješ z Hunter's Dream do DLC lokace, je i v Abandoned Old Workshop a a na tom náhrobku je Old Hunter Bone, který používá Maria, která je inspirace k panence. Super detaily, detailista si v té hře naprosto lebedí. Super práce...
  • ringmancz

John Carpenter v únoru vydá album

trochu off-topic, ale věřím, že tady má dost fanoušků
    https://soundcloud.com/sacredbones/john-carpenter-vortex
  • Jaká hodnocení rozdali redaktoři EDGE v magazínu s číslem 229?!

InFamous 2 jen sestku?
    Jo aha - Zaklinac 2 taky : D
    Nejsou to volove?
    • Jaká hodnocení rozdali redaktoři EDGE v magazínu s číslem 229?!

jsou :D protoze neni mozny aby tyhle dve hry dostali stejny hodnoceni jako Brink a nejakej DIRT dostal 9 *7*
      • Nojo : D
        To uz jsem ani nekoukal
  • Jack1947
    https://www.hithit.com/cs/project/5081/zivot-neni-krasny-posledni-exekuce
  • Veskoslav

Pro milovníky lodních simulátorů

http://www.bundlestars.com/all-bundles/ship-simulator-extremes-complete-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+shipsim
  • S napětím očekáváme 3000. fanouška naší facebookové stránky. Jestli čekáte na nějakou příležitost,...

kdyby facebook neexistoval tak by soutez byla tak jako tak *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit