-
Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.
No já si talentovaná představuju trochu jinak... Navíc když uvádí, že studovala pro to, aby mohla dělat videohry, tak zřejmě už bude starší.. -
Rozbor všech trailerů ke hře Grand Theft Auto 5 odhalil 84 vozidel, se kterými se uvidíte v plné hře.
No, ale i já bez lupy vidim ze tam maj jedno auto 3x -
-
Mají tam strašně moc chyb, není to ani tak seznam jako spíš pexeso, i to letadlo který v jednom traileru trevor řídí a v dalším leží na křídle je naprosto viditelně to stejny, jenom v jiné barvě
-
-
Titanfall Beta
ako sa jednoducho dostať do bety pc titanfall:
1. Nájdite si na nete nejaký použitý kód z x1..akýkoľvek
2. pojdete na stránku: http://help.ea.com/en/article/titanfall-beta-code-platform-issue-and-workaround/
3. vyplnite formulár
4. odošlite
ak to urobíte správne mal by vám príjsť potvrdzujúci e-mail z EA o registrovaní vášho problému s poradovým číslom..ja som mal nejaké 11260
asi po dvoch hodinách vám pridaju na Origin titanfall betu..síce vám nepríjde kľuč, ale automaticky vám pridaju titanfall do originu takže vyplnte pravdivé údaje... -
-
Já zapomněl, že ta EA podpora je tak blbá, že vám sežere naprosto všechno. *1*
....Ale mohla by se mi ozvat... *16* -
-
Když jsem si chtěl nechat přidat Crysis na Origin, čekal jsem na odpověď 14 dní a ta stejně nepřišla. Musel jsem do jejich chatu, aby se věci hnuly (30 minut a bylo hotovo).
-
Podpora je nevdacna praca, vyhovie kazdemu tak su blbi, nevedia poradit tak to su blbi tiez :(
-
-
Do bety nakonec pustí každého, stačí se registrovat a den dva počkat - tohle je zbytečná práce navíc.
Edit: Tak jsem teď koukal, že už se do bety asi nelze přihlásit. Takže pardon a viz návod výše. -
-
Taky si rikam, jeste riskovat ze by mi dali bezduvodne banan radsi nato pujdu legalni cestou ono ani neni moc o co stat. Jak ctu takze neni kam spechat, pak ale nechape proc je to CLOSED BETA... jako ze ten kdo se prihlasi pozdejc uz ma smulu... *7* (asejc jo).
-
-
Aha, kdyz tam mam hry... tak treba BAN za falesne informace dostat nemuzu ze ?
Achjo. radsi na to pujdu legalni cestou... bud kod dostanu nebo ne. Toto se mi moc nepovzdava. -
-
na tom nie je nič nelegálne a ban som nedostal..jednoducho neskúmajú či je to tak, že ti poslali zlý kľúč a radšej ťa pustia do bety, nakoľko tisíckam ľudí prišiel zlý kľúč, tak to radšej do bety pustia každého kto napíše, že má zlý kľúč..
-
-
Ja nevim, kdyz jsem zadal uz predtim o vstup, klic neprisel... mam to tedy zkusit?
-
-
-
-
Na YouTube video z Battlefield 3 si nárokuje práva AL-Qaeda - 9/11 :)
To má být jako součást reklamní kampaně EA nebo co to je za bbost? *1* -
Stahujte údajnou alfa verzi jedné z nejoceňovanějších her - Half Life! (thx dilinja)
NEJLEPSI BYLO DEMO :D tenkrat na Levelu...pecka -
-
****SPOILER ALERT****
Prej se chystá i dvojka.
-
-
max
Takové spamy... To už by opravdu chtělo zabanovat nebo pověsit za koule.
http://vimeo.com/104355739 -
-
Dont think so´ , miliony proxy serverů a kdo to bere fakt se spamem vážně tak si i předplatí nějakou privátní proxy a může bez postihu plevelit a blít dokud nepostříká samým nadšením celou místnost, potom symbolicky utře do prostěradla a jede se dál. *4*
Games - Azyl spammerův. *7*
-
-
WoW FILM
Prej poprvé ukázaly filmový World of Warcraft na Comic-Conu ale nikdo to nenatočil. *9* -
Hry na psp
Nějaký tip na obchod z velkým výběrem za slušnou cenu? -
-
Záleží, co si představuješ pod pojmem "slušná cena". *4*
Já obyčejně nakupuji v tomto bazaru: http://www.game2k.cz/ -
-
Tim myslim, ne zbytečně přemrštěná. Jinak díky, vypadá to dobře :)
-
-
-
nechce nekdo Neverwinter Nights 1, Diamond edition? objevil jsem na GOGu voucher code a ja uz ji mam :)
-
-
Rád *1*
Přiznám se, že tohle je jeden z mnoha restů, který bych rád do důchodu dohnal....
a stejně už vím, že to všechno nestihnu *1* -
-
tak mi sem napis mail, poslu kod
-
-
Super, gift dorazil!
Tak ještě jednou díky! -
-
tak to se omlouvam, ale aby ti to nebylo lito, tak jsem ti to koupil jako gift :) mas to v mailu
-
-
neni treba, stalo to v akci dva dolary :) a jeste se mi odecetlo z kreditu co jsem tam mel. ja bych mel blby pocit ze jsem neco slibil a nedodrzel :)
-
Boha, to si nemusel!
Můžu se nějak revanšovat?
-
-
-
-
-
-
Hazard OPS - UPDATE
Možná někdo jako já propadl téhle hře, takže ho potěšilo jistě i to že včera se přehoupla hra do officiálního spustění a hráči dostali taky hezký Level UP a přibyli Mechové ( to i pro neplatící hráče).
Nové mody moc nemusím (nemám rád turret defense hry) ale jinak to je celkem skvělé - dokonce se dostali i nějaké ty odměny. (časované no) Je sice pravda že se tady jde na ruku platícím hráčům ale i ty neplatící si mohou užít zábavu skoro bych řekl že to má jeden z nejlepších F2P systémů , skutečně nemusíte mít nic z toho co platící hráči. Beztak si užijete jak COOP tak PVP (které mně moc nebaví...)
COOP mají některé zbraně výhodu že mají větší požkození, ale ty se dají získat (časované) i několikrát ve hře zadarmo. Jediný mod co se hraje hůře se základní výbavou je možná Nightmare ale tak to je tak všechno ne. Jinak se dá hrát pořád všechno a hlavní je že to je zábavné.
Přesto nechápu nářky kolika lidí i na officiálních forech že je hra P2W když to není pravda.
Jediná nevýhoda v PVP že hackeři, mají stále osvědčené triky jak přemoci zatím nedokonalou antihack ochranu ale makají na tom. Takže není třeba se bát. ( s nahlášením je trochu problém musíte mít video důkaz - jména se nesmí šířit).
Kdyby chtěl někdo někdy dát nějakej COOP at si mně přidá a dá vědět jsem JackKruger. (Moc čechů tam tedy nepotkávám). Sry za delší zprávu a ten kdo nezná hru tak at mínusuje - to je mi fuk.
Pokrytci se poznají, no nic no... tak já du hrát. Mezitím nasázejte mínusy, nebo zkuste taky. -
-
Zkoušel jsem closed betu, nemůžu říct že by to bylo špatný ale přišlo mi tam málo obsahu, hlavně obchod byl chudej, jak to vypadá teď?
-
-
Obchod? na f2p je chudej na platící hráče je bohatej - + ted jsem dostal mecha a (timed) jasný ale proč ne. Mně to bavá je rio přesně ta hra kdy příjdu ze školy si s kamarádi orazit nebo s neznamými lidmi co třeba potkám. Vypustit pátu při zabijení enemáků nikde jinde to není... takové skoro odpočinkové. Jen dycky než lvlupneš to by ses ukousal jak dlouho ty poslední expíky trvaj. Jinak ok a vzhledem k tomu že je plánovanej až 70levelů . - což je celkem sranda pač jsem skoro u 33... BTW mechy jsou možné využít i v COOPU vlastně jediná cesta na dokončení misí. Vždy platí kdo nechce hrát PVP nemusí... ostatně se ani moc nehraje... a za ty prohry mi to nestojí. TRochu mne naštvalo že ted se mi hra víc seká, předtím jsem měl i přes 30fps no ale dejme tomu.
-
-