Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přehled mikrotransakcí ze hry Deus Ex: Mankind Divided včetně ceny.

Prehled Deus Ex her a mikro transakci ktere si poridim vcetne ceny:
  • Jack1948

Pre všetý tycoon hráčov stojí za pozornosť hra Sky Heaven

https://store.steampowered.com/app/674090/Sky_Haven/

http://realwelders.com/devblog/

• Lukyz

GUI obšlehnutý z Cities Skylines a mizerná grafika, zatím toho teda moc neukázali 😅

• Jack1948

No tá grafika je taká maková. GUI je v pohode aj keď je okopírovaný... 

• Malleth
    Reakce na Miserius:
    Nevim co na tom u Dishonored nebyla pravda. Já sem Dishonored dohrál po 25 hodinách a zdaleka sem neměl objevený všechno. Jasně, mohl to člověk proběhnout rychlejc, ale tím by šidil sám sebe. Krom toho Dishonored má velkou znovuhratelnost.
    • Ja hral stealth bez zabiti a objevil tak 80% run a amuletu a trvalo mi to 15 hodin (na Hard)...takze to uz asi taky zalezi na tom jak jsi dobrej hrac...
      A nemluvim o znovuhratelnosti, ta je u Dishonored suprova, ale mluvim o tom ze rikali ze zabralo 22 hodin vyvojari to projit kdyz uz vedel co vsude je (nesmysl takovou dobu) a tady rikaj 20 hodin, tak aby to opravdu tech 20 bylo...
      • Mínusové komando, spis mi vysvetlete v cem semnou nesouhlasite misto minuskovani, nebo spis spolu s minusováním *15*
        • drasta
          Chtel jsem ti jen vysvetlit ze jsem ti dal minus a to ne proto ze bych s tebou nesouhlasil ale po tom co jsem si od tebe precetl jsem te chtel proste jen nas*at...
          • Koukam že jsem si pěkně naběhnul... *2*

Jo a sorry, zapomnel jsem...... Fakt jsi me nastval ty jeden grazle! Ted budu behat po pokoji 10 minut a jen se vztekat!! Dalsi minus ktere si na smrtelne posteli budu vyčítat! *16* *16* *16*

*2*
            • Nebo rozumní *2*
            • Drž raději hubu. *7* Nejhorší snad u lidí je, když trpí hrozným přesvědčením, že jsou vtipní. *7*
        • a proč? to ti každej musí vysvětlovat, proč s tebou nesouhlasí?
          • Byl bych za to rád...
            • Kdyz mi nekdo da + tak to beru tak jako ze souhlasi s tim co pisu. Kdyz mi nekdo da minus bero to tak ze nesouhlasi s tim co napisu. A proto bych byl rad kdyby mi jeste rekl s cim nesouhlasi, stejne jako probiha ziva diskuze (znas to?)... Pokud patris uz k 36. "ctenari" co si zas neco blbe precetl a pochopil to tak ze kazdy kdo mi da minus musi napsat duvod nebo se stane moji voodoo panenkou, tak jsi 36. ctenar mimo misu... (cisla jsou pouze orientacni *1* )
              Jen tak btw, dekuji tobe podobnym, vzdy ve skole o nudny prednasky mam co delat kdyz tu nejaky trdlo háže rozumy a mě to nedá jen číst :D
            • mně jen přijde divný, že třeba pluska vysvětlovat nechceš, to ti asi stačí, když vidíš, jak tě mají všichni rádi... ale věz, že když ti někdo dá v diskuzi mínus, svět se nezboří a život jde dál :D

(PS: a urážky si strč za helmu)
            • Ty jsi holt hlupák no...
            • ok, tak bacha, když sem bude něco psát Miserius, tak mu lidi nedávejte žádný mínusy, radši pěkně pod jeho příspěvek popište, co se vám na něm nelíbí :) no nevošklíbejte se, byl by moc rád, tak co byste pro něj neudělali :D
  • Hakoom dosáhl 50. úrovně ve sběru trofejí na PS3. Ve své sbírce jich má už přes 13605.

tak tohle je teda poradnej nolifer :-D
  • Amylee.Anderson

Nové obrázky repliky 30 cm dlouhé a 4,5 kg vážící pistole M-3 Predator, kterou můžete znát...

Koho zajímá nějaká replika, díky za odkaz na ten obchod! Maj tam luxusní figurku Gordona Freemana! *8* *8* *8*
    • DangerousDave
      "Maj tam luxusní figurku Gordona Freemana!"

dĺžka 18 cm... neváhaj *1*
      • Amylee.Anderson
        *7*
      • Cahir
        *1* *1*
        Gordon byl vždycky multifunkční.
  • Majitelé PS3 a X360 budou moci od 25.1. vyzkoušet demoverzi Bulletstorm.

Toto je jedna z věcí, která se mi na konzolích zrovna libí u 9 z 10 je k dispozici možnost stáhnutí dema/triálu a vyzkoušení hry. Na to se u PC dost často zapomíná a je to škoda. Člověk pak, když už si tu hru "ohmatal" na demu, má větší jistotu, zda jít do koupi nebo ne. *4*
  • ucho

http://www.indiegala.com/

http://www.indiegala.com/

ta hra Interstellar Marines už je na tom asi dost špatně, když je to pořád ve vývoji a už teď to dávají za dolar. co na to asi řeknou lidi, kteří si to předobjednali. jasný, chtěli tím podpořit vývoj, ale takhle znehodnotit cenu hry, když ještě ani není hotová? s tímhle přístupem zřejmě ani nikdy hotová nebude... btw za 4 dolary vlastně získáte 3 kopie hry Interstellar Marines...

no jeden si klidně někdo vezměte
    0PTJN-9JQKV-0E4LH
    • Horst_Fuchs
      Musím říct, že tímhle nasrali spoustu lidí, včetně mě.
      Nejenže to dali do bundlu, oni dali do bundlu speciálku Spearhead edition a dvě kopie normální verze takže za 4 doláče dostanete 3 kopie + další hry co jsou v balíku samozřejmě.

Pokud už nemaj peníze na dodělání hry tak se můžeme s hotovou hrou rozloučit, protože po tomhle to už na steamu koupí málokdo.
      • ucho
        tak je to divný krok, na druhou stranu indiegala není zase tak známý bundlový server (nedá se to srovnávat s humble bundle, kde se prodají stovky tisíc kopií, tady se to možná nevyšplhá ani na 30k), ale rozhodně to té hře podle mě nepomůže (ne že by jí pomáhal ten nekonečný vývoj).
        • Horst_Fuchs
          Tak jsem se na to poptal na steam foru a odpověděl mi přímo jeden z vývojářů.
          Prý došlo k nedorozumění při komunikaci s indiegala, chtěli tam dát obyč edici za dolar a do BTA místo toho jednu Spearhead edition, prý se to teď snaží s indiegala nějak vyřešit.

*15*

Počítám, že ty klíče pro extra kopie velmi brzy deaktivujou, jinak to asi vyřešit nepůjde.
          • ucho
            no podle mě se už s tím nedá moc co dělat...
            • Horst_Fuchs
              Podobná situace byla onehdá u toho Origin Bundlu, taky tam dali omylem klíče navíc, tuším k Simsům; pak prostě celou tu serii klíčů deaktivovali a bylo to vyřešený.
              Takže teoreticky by to šlo zařídit i ve Steamu.
    • Jack1947
      Ztratil jsem o to zajem, po tolika slibech a ukazali jen priblblou strelnici. Ted uz ani o to zajem nebude. Za dolar fakt...

Nehlede natom, nemelo to bejt F2P zprvopocatku. ?
    • Gambit92
      Interstellar Marines.. něco takovýho se mi vybavuje z hoodně dávné doby, nebylo to někde jako ukázka "next genu" PS3 a XBOXu 360 když vycházeli?
      • ucho
        ne, mám za to, že Interstellar Marines měla být první velká prohlížečová hra. běží to na Unity (snad ještě pořád :) )
        • Gambit92
          Interstellar Marines had a working title of Project IM and development began in May 2005. It was announced in November 2005 and was described by the developers as "a AAA, FPS, sci-fi, action and adventure game.." viz http://en.wikipedia.org/wiki/Interstellar_Marines ... nemůžu ale nikde najít ten trailer, na gametrailers to pouští trailer na COD blops.
        • Hanzales
          http://indiegameinsider.com/2014/02/03/interstellar-marines-interview-deep-space-early-access/ Teď by se to snad mělo dát už více do pohybu, rozrostl se jim tým, chtějí vydávat nové featurky co 3 týdny, ještě bych na to úplně nezanevřel. Ale taky je to u mně "kauf" roku :)
          • Jojo! Tak za další 10 uvidíme nový level a textury pro žraloka. Už se těším. *6*
    • nekromant33
      a jak ta hra vůbec teď vypadá? myslím na jaký úrovni vývoje to teď je
      • ucho
        už to víc jak rok nesleduju, nemám právě moc pocit, že se to pohybuje kupředu a přijde mi, že se zaměřují na multiplayerové blbnutí.
    • kejo
      vdaka! to je snad prvy krat co sa mi podarilo takto aktivovat kluc co sem niekto hodil :D

Tu hru uz sledujem peknych par rokov, ale uz asi 2 roky dozadu som sa zmieril s tym, ze to nevyjde, a ak ano, tak to bude slabota. Ale aspon to skusim, tak este raz vdaka.
  • Pilgrim66

Eastside hockey manager is back

Pro fanoušky hokeje a simulátorů, včera jsem náhodou zjistil, že Eastside hockey manager je zpět na steamu jako early access. Myslím, že zrovna v našich luzích a hájích by to mohlo mít úspěch.

http://store.steampowered.com/app/301120

PS: Na Humble Bundle ve slevě za 10 euro https://www.humblebundle.com/store/p/eastsidehockeymanager_strorefront
    • Už je na Steamu docela dlouho, je to víceméně jako EHM 2007, ale snaží se, pořád vydávají updaty, což je fajn. Za 10 éček můžu jedině doporučit.
    • Pilgrim66
      Pokud by si to někdo koupil, tak tady jsou aktuální rostery (14/15).

http://www.ehmtheblueline.com/forums/viewtopic.php?t=13590

Import lehoučkej.
  • MickeyMutant

Největší stánek na GDC 2015 bude patřit Microsoftu.

Je to kvůli větrání. Tahle velikost podle propočtů vychází jako minimální pro uchlazení vnitřního prostoru. Příští rok prý slibují slim stánek, co bude mnohem víc sexy, ale zase se do něj skoro nikdo nevejde.
  • Keyz

King Arthur 2 - Steam kód.

x6KNL-7PYRK-yCQZT

x = První písmeno nicku člověka z Black Sea Studios fóra který vytvořil modifikaci MOD HARD Invasion Final
    y = první číslo ceny papírového Levelu v ČR v korunách
    • Vzal jsem to, diky moc. O vikendu zahraju :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit