-
Rozmanitý svět Dead Rising 3 jde vytvořit pouze na Xbox One, současná generace konzolí (X360) by jej...
*1*A pod pláštíkem marketingových blábolů - Konečně doznání, že celá série Dead Rising mohla být na PC už mnohem dál ... kdyby nebylo konzolí *3* -
-
*1* A pod pláštíkem klasických PC blábolů - Konečně doznání, že alespoň jeden díl Dead Rising mohl vůbec být na PC ... kdyby nebylo konzolí *3*
-
-
L4D je stejně dospělejší hra ,)
Když už tak dva ze tří chystaných .( Dead Rising 2 is the sequel to the popular Xbox 360 game Dead Rising. It was released on the 28th of September in North America and the 24th of September in Europe on the Xbox 360, Playstation 3, and Windows PC ..)
Jako by PC hráč měl kdy děkovat konzolím za exkluzivitu na GTA . Tohle není flame tohle je fakt . *10*
-
-
-
AC3
Jen takovej dotaz, na hubli mam AC3 ke stazeni, znamena to ze je DRMfree? Nechce se mi stahovat 15 GB jen tak. -
-
No zrovna trojka za to teda nestojí.
-
Žádné AC jsem na PC nehrál, ale i na offline konzoli na mě vyskočilo ať se registruji ďáblovi, takže pochybuji že na PC to bude drm free.
-
-
Wii prý ještě zdaleka neřeklo poslední sbohem - pro tuto platformu je ve vývoji více než stovka...
Ještě aby řeklo, jen blázen by přestal vyvíjet hry pro konzoli s téměř 100 000 000 prodanými kusy. -
Contrast (Steam)
http://www.greenmangaming.com/s/cz/en/pc/games/adventure/contrast/
za 3 dolary (20% sleva GMG20-ZB5D1-93X49). na poměrně novou hru ta cena šla hodně rychle dolů... -
-
co to zas je lol
alenka v risi divu *7* -
-
Jo, tak si obcas pripadam pri cteni tvych prispevku *3*
-
-
tak usetris za herak, ne?
a kdyz tolik usetrite, tak mi muzes na muj tiscali email poslat steam key na CS Global Offensive *4*
-
-
-
Néé. :(
Já sem si teď pár her ve slevě koupil, a už nemám peníze, resp. si nemůžu dovolit utrácet...
Vypadá to opravdu moc pěkně, krásná vizualizace a originální nápad s tím stínováním. Ach jo, že jsi to sem dával. :))
-
-
BioShock: The Collection patch
Konečně vyšel patch, který umožňuje změnit FOV a přidává podporu rozlišeních 21:9 .
Celé patch notes zde. -
Dneska celkem příjemné nabídky na Xboxu
namátkou Dark Souls 299,- a Sleeping Dogs 199,- ! -
-
Next-gen hra od studia YAGER (Spec Ops: The Line) bude oznámena v nadcházejících měsících a poběží na...
To je ten Dark Souls, který stojí na X-zone 1 199Kč?
-
-
PC verze Okami HD nabídne podporu klávesnice a myši, počet fps bude uzamčen na 30.
Posléze zase vyjde patch kterej to odemkne na neomezeně *7* nebo ho spraví nějakej šikula ten unlock. -
-
30 FPS ... o to asi v téhle hře stejně nepůjde ....
Tak nevím , nevím ... OKAMI jsem viděl hrát několikrát ale rozhodně mne nikdy nechytla potřeba poskakovat s vlkem z Trona kolem stromu a nepomohlo tomu ani mumlající okolí ve hře :/ . Kdybych byl fandou , asi bych jej měl už několikrát dohrané na emulátoru ... no nejsem si vůbec jist jestli PC verze bude tak prodávaná jak dozajisté marketing zamýšlí : / . -
-
Většinou několik let staré porty her na které se zapomělo budou prodávané celkem dost...
-
-
Tohle není Crash
No neřekl bych , že zrovna na Okami se zapomnělo . Stejně jako Shadow of the Colossus a ICO patří do zlatého fondu PS2 .... Tak no , každý si doma určitě nedělá sbírku toho nejlepšího co může na své letité konzoli zahrát . Ovšem gameplay ... dnešní hráče asi neosloví stejně jako mne neoslovil už tehdy . -
-
To tak být nemusí na pc moc podobných her nevychází... třeba mě to taky nikdy moc nezaujalo ale nemusí to tak mít každý.
-
-
-
-
-
Osmnáct her na Originu razantně zlevnilo! Za 5€ (= 125Kč) získáte např. Dragon Age: Origins,...
Vedle mají nadpis jak z Blesku.Prý:Masivní slevy. *1* *1* -
Homepage Phantom Pain byla aktualizována. Naznačuje snad text "2:20" že k odhalení dojde již dnes?
To by odpovídalo tiskovce Sony ne? Takže mezi startovními tituly bude i s konzolí nově představený MGS? :) Zapadá to hezky do sebe.. -
Touží po tomhle remasteru někdo? Na PS4 a Xbox One vyjde Deadpool. Že by za to mohl nový film?
Activision už má zas práva?