-
Video: Semaphore, tvůrci klonu hry Uncharted s názvem Unearthed: Trail of Ibn Battua, oznámili novou hru Badiya.
To si zas recenzenti pošmáknou. -
Proč Games.cz a Level není na OpenCritic, když jsou na Meta? Ví někdo?
-
Vývojáři z Wargaming.net se po tancích (World of Tanks) a letadlech (World of Warplanes) vrhnou...
Nechápu, místo toho, aby pořádně udělali tanky. Vývojové stromy jsou poloviční, plno stran chybí VB, Fr..., naslibovali spousty věcí od herních modů až po pěchotu a kde nic tu nic. Od bety změnili jen to, že přibylo pár map. Tomu říkají plná verze?! A už mají v plánu další 2 hry. No to teda gratuluju. -
-
Na tom vsem pracuji, nove tanky porad pribyvaji i francouzske budou a prej ani nebudou mit misto dela bilou vlajku. Co jsem na ty fr tanky koukal tak jsem fakt zvedavej protoze to vypada ze maj tanky dobry tak pro tier 6 max ale treba se mylim. Pechota by mi tam prisla naprosto zbytecna a letadla uz vylozene navic ale po tech nevolas :o)
-
-
Nejde o to že ji chci, ale že ji slíbili ve faq Celkově mi jde hlavně o to, že ještě ani nemají z poloviny tanky hotové(dle oznámených plánů) a už se pouští do dalších projektů, aniž by na tancích pořádně zamakali a dotáhli je podle výkresů až do konce. Jinak letadla budou samostatně, určitě zkusím. Ale kdyby probíhaly 2 bitvy naráz, přičemž by některá letadla mohla vážněji ovlivnit situaci na zemi jako Stuka, či Sturmovik(ale zase by měly velké problémy se stíhačkami), tak by to bylo bombastické. Problém by asi byl v tom, že by si tankisti stěžovali, že jsou bezbranný bez ohledu na jejich výkon na zemi(pokud by tedy nepřidali mobilní AA tanky).
-
-
Nad tim jsem taky premejslel jak by to bylo super s tankama a letadlama ale jen do chvile nez jsem ziskal Mause :oD
-
-
-
-
Ravensdale
Kucí co stojí za Giana Sisters už spustili svůj další KS projekt - http://www.kickstarter.com/projects/project-giana/project-ravensdale -
Project Spark, ve kterém si můžete vytvořit svoji vlastní hru, bude po vydání k dispozici zdarma.
No vypadá to našlapaně , ale něco mi říká , že tu někdo bude chtít rozjet obchod s ASSety ve velkém :/ -
Tento týden vyjde velký update Atlas Rises pro No Man's Sky. Zapracuje na příběhu a umožní cestovat mezi lokacemi portály.
Ta hra za rok ušla velký kus cesty. Říkám si, jestli bych z ní měl takovou radost, kdyby ji vydali letos se vším, co tam zatím přidali... asi ne, protože by to nepřidali. Jelikož oni ty rozsáhlé updaty přidávají na základě přání hráčů. A je to vlastně dobře. To, že už ve hře je multiplayer (byť silně omezený) je velký krok vpřed. Nevěřil jsem, že se jim to povede. -
PC verze Dark Souls II vyjde 25. dubna.
Hehe, 50 eur... Devateho mam vyplatu, jdu do toho. -
-
Venku je i PRVNI CAST PROLOGU ►.
-
-
Nechces spis celej? http://www.youtube.com/watch?v=XKWt2Q48AZg
Jo mimochodem, jak jsem tady před asi 3 týdnama řikal že je pro mě Demon Souls lepší tak to už dávno neni pravda *1* Jedu Dark Souls New Game +3 a pořád nemam dost... fakt pecka, teším se na dvojku
Co mě udivovalo bylo, že jsem to s jednou postavou celý dohral na Soul levelu 15 a i na 15 levelu jsem na naprosto každýho bosse (kromě Ceaselesse a Bed of chaos *3* ) měl výber z hromady hráču do coopu. Slyšel jsem že na ps3 je komunita hráčů největší, ale že fakt na patnáctce budu moct jít každou lokaci v coopu...to jsem čuměl -
-
Celej prolog uz funguje daleko lip. Jen me trochu zarazi, kde jsou zabery z announcement traileru – ze by se do hry nedostaly a slouzily jen pro ucely oznameni? Nebo snad behem hrani uvidime vicero CGI videi?
Jsem zvedavej, jestli mi prijde posta uz 11. nebo az 14. Pak uz si totiz budu moct na polozeny otazky odpovedet sam ☺ -
-
Jóó 11. by byla krása, u nás to ale vychází 14. takže opkud nemáš nějaký kontakty, počkáš si *13* Aspoń že budem mot umírat celej víkend
-
-
-
-
-
Kdo z vás si takhle může zahrát EVE Online? Vlastně, jakoukoli hru. To je možné jenom v Číně!
No jo , ono to hned vypadá líp v promítacím sále než na paneláku ke kterému směřuje projektor z okna naší kuchyně .... -
-
Zejmena kdyz ti pak v te neintenzivnejsi chvili vystrci hlavu z okna soused a zacne hulakat ,ze mu svitis do loznice :-D
-
-
Sui Generis cca 8 hodin do konce a chybí cca 5.000
http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis
Jsem myslel,že to nedají a vypadá to napínavě. -
-
7 hodin a necelé dva litry. Moc jsem tomu taky nevěřil, ale oni to dají. Jsem zvědav co z toho vznikne. Technologie zajímavá, ale to na dobré RPG nestačí.
-
To vypada naprosto luxusne. Hlavne ty souboje, specialne ten uplne na konci ;) Pokud k tomu doplni nejakej zajimavej obsah (pribeh) tak bych za to bez vahani dal cenu jako za AAA titul.
-
-
Mně se libí,že nepřátelé bojují celým tělem.
http://www.youtube.com/watch?v=qPZ5yuiWWeE#t=40s
Jak ho ta příšera nakopne *1*
Skoro to vypadá,že to dostal do koulí....Asi má nějaké vylepší proti kopancům do koulí. -
-
Hlavne se mi na tech soubojich libi, ze je poznat kdyz bojuje tintitko proti nabusenymu velkymu monstru - uplne to z toho sala jakou ma ten obr fyzickou prevahu.
-
-
-
-
JRPG Drakensang 3? Drakensang 2 bych si dal, jednička je dost dobrá...