-
Bayonetta PC port
BTW rád bych zmínil PC port Bayonetty, která vyšla letos na jaře. Byl to překvapivě dobrý port. Především tam byla ale plná podpora K+M, přenastavení kláves i správné klávesové prompty ve hře a použití myši v menu. Vývojáři si s tím dali tu práci a port posbíral pozitivní hodnocení. A pak je tu PC port Nioh. Vždy je to o přístupu k zákazníkům. -
-
Jo i Vanquish měl dobrej port ale nutno podotknout že ty hry mají 7 let skluz.
-
Tak už jsem tady. Je to podle mě 50/50. Pokud chce hráč PC port hry z konzolí, měl by počítat s tím, že na gamepadu se to bude hrát lépe. Nebo že dokonce bude gamepad nutnost. Jak už jsem někde psal, dokonce u prvního dílu Assassing Creed jsem radši zvolil gamepad, na kterém jsem se v té době teprve učil a který jsem měl primárně na FIFU.
-
Jen počkej! Za okamžik je tady Mart9 a vyplísni tě, že jsi jen nevděčný PC hráč, když po vývojářích chceš, aby vydávali hry i na primární HW platformy 😁
-
-
Tekken 7 obdrží na jaře dalšího bojovníka - bude jím Noctis Lucis Caelum z Final Fantasy XV. (+ video)
Dávají tam zbytečný DLC jako je bowling, ale bojovníky jako Lei, Anna, Ganryu, Julia a Wang, ty tam nedají, přitom tam jsou snad od samotného začátku. (nebo hodně dlouho) -
Ceny krystalů (herní měny) v Star Wars Battlefront 2 odhaleny - pohybují se od 4,5$ za 500 krystalů, po 100$ za 12000 krystalů. Bedna s vybavením vás ve hře stojí od 110 do 200 krystalů.
12 k krystalů dražší než Elite trooper edice ? ha to se vyplatí 😁 -
Spinnortality na Kickstarteru.
Takže lidi Spinnortality(viz https://games.tiscali.cz/preview/je-na-case-byt-zly-ve-spinnortality-ovlivnujete-media-podplacite-politiky-a-privlastnujete-si-svet-300437)
Je na kickstarteru hra mela vyjít už v řijnu a je 80% hotová a má demo s všemi hlavnímy hernímy mechanizmy implementovanými. nicméně vývojář má zájem tu hru jestě vylepšit. 10000$ je zakladní cíl aby hra mohla být doděláná.
Pamatuji si že se zde mnoho z vás vyjadřilo zájem o tuto hru takže tady to je.
https://www.kickstarter.com/projects/1870604859/spinnortality-a-cyberpunk-management-game/description -
DLC Fighter Pack 3 pro Injustice 2 přináší Atoma, Enchantressu a želví bojovníky Donatella, Leonarda, Michelangela, Raphaela. (+ video)
Enchantressa bez Enchantressy, vidím Enchantressu, byl jsem s Enchantressou... 🙂 -
-
Congrats on Goty
ty si klidně uživéj Ty Enchatresso. ty jamale. -
-
No mně právě přijde divné to skloňovat, nechal bych základní formu ve všech pádech.
-
-
-
EA, SW: Battlefront 2 a zamčení hrdinové
EA obhajuje 40h grindu (nebo pár $$$) nutných k odemčení hrdinů v Star Wars: Battlefront 2 tím, že "záměrem je poskytnout hráči pocit hrdosti a úspěchu po odemknutí různých hrdinů", a získává tím největší počet downvotů na Redditu v celé jeho historii (nyní ~ -180k). Gratulujeme!
→ Reddit
Edit: -682 000 (14.11., 23:15). Pro srovnání, do té doby nejvíce downvotů bylo "pouhých" -24k.
Edit 2: Po kritice snížili cenu odemčení hrdinů, jak reflektuje Vašek ve svém článku. -
-
Mikrotransakce me vubec neomezuji, jenom musim grindovat 40 hodin.
-
-
Ale muzes si na to vydelat i bez grindu takze to je v poradku a muzes to ignorovat.
-
-
Jo, muzes zaplatit za neco co sis uz zaplatil. Parada. 😂
-
-
No ne tak docela. Zaplatis za hru a pak si priplatis abys tu hru nemusel hrat 😃
-
-
To jo, za mych mladych let byly cheaty zadarmo a hipsteri botili driv, nez to bylo komercni a cool.
-
-
-
-
-
-
Nioh PC
Od minulého týdne je na Steamu Nioh a tady zatím žádná odezva od hráčů, tak se podělím sám. Na základě informaci, že je možné myš použít jsem do toho šel s tím, že můžu kdykoliv dát refund.
Hra jako takové je skvělá, ale port je copy/paste prasárna. Pár faktů:
- hra defaultně podporuje klávesnici, ale rozložení kláves ve hře nehledejte. Tahle informace je pouze v manuálu
- zásadní problém je, že ve hře jsou klávesové prompty pro XBOX ovladač
- ovládání lze namapovat i na myš skrz program GPDSCK. Samozřejmě to není tak plynulé jako, kdyby myš byla defaultně implementována, ale hrát se to dá celkem pohodlně. Přirovnal bych to k portu Dark Souls. S ideálním namapováním si je ale třeba pohrát.
- Nicméne neexistuje jediný důvod proč ovládání nebylo uděláno defaultně i pro K+M.
- FPS zamknuté na 30/60. Cutscény pouze v 30FPS. Hra mi jako taková jede plynule v 60FPS, což se nelze moc nedivit. Ale někteří lidé mají problémy. Pobavil grafický preset cinematic, kde je zapnutý lock na 30fps.
Takže kolem a kolem problém není jen u myši ale s celkovým portem, který je jednoduše odfláknutý. Vzhledem k tomu, že KOEI už udělalo i solidní porty třeba jako DW 8, tak nevidím nejmenší důvod proč to odflákli u hry, kterou PC komunita tak chtěla. Obávám se, že patche žádné další změny ohledně těchto nedostatků nepřinesou, takže se můžeme spoléhat max na moddery. -
-
Neotravuj nebo si kup konzoli, jinak kde bereš čas, ty snad hraješ úplně každou hru, co vyjde...
-
Typicčtí pcčkáři si nebyli schopni pořídit gamepad a ted pláčou nad zmršeným portem... ten lock to je možná problém ale to že si fanoušek tps her a hraješ výhradně na klávesnici je tvůj problém... ještě bych pochopil někoho kdo tyhle hry moc nehraje ten si stěžovat může no ale ty ? 🙄
No co tak nějakej podobně zainsteresovanej chudák udělá mod na to aby se to nemuselo tak složitě nastavovat na klávesnici a myší. -
-
Tady jde prostě o to, že já jako písíčkář jsem nejradši, když si mohu bez problémů zvolit podle mé preferované periférie. Otevřenost je největší devíza PC. A když se vývojář nemůže namáhat s tím, aby dal člověku podporu K+M, tak je to prostě diletantství, nic jiného.
-
-
Hráči na PC můžou být rádi, že jim ten port vydali. A jestli se jim to nelíbí, stále si můžou koupit konzoli a tu hru hrát tam.
-
-
Tak kupříkladu u prvních Dark Souls jsem byl za PC port i tak velmi vděčný. Ale pochop, že bych za něj byl ještě vděčnější, kdybych nemusel hádat, kde každé hypotetické gamepadové tlačítko naleznu na klávesnici.
-
-
-
Proc by si clovek mel brat k pc gamepad? Ty si taky ke konzoli kupujes klavesnici?
-
-
Gamepad je už několik let povinná výbava PC hráče.
-
-
Zajimavy, ja ho u pc nemam.
-
-
a koho zajímá, co má druhý největší retardd na Games.cz u počítače? Klidně si strč klávesnici doprdele a ať tě s ní LV následně vymrdá, jinak dej pokoj už konečně...
-
Hele Mart9e to nemá smysl řešit s někým kdo tyhle hry bude nehraje nebo hraje ale radši si z přeláme prsty než aby si pustil k pc něco tak ohyzdného jako GAMEPAD 👿
I když se to nějak chápat dá představ si kdybys začal hrát na pc počátkem 90tých let, tos měl jen klávesnici. Přesně sport a nějaké akční skákačky se hrajou líp na gempu jenomže to těmhle lidem prostě nevysvětlíš.
Nicméně bych hrozně nerad nějak výřil vody... -
Tak to je chyba. Například už Assassins Creed 1 se hrálo daleko lépe na gamepadu než na klávesnici. To samé FIFA.
Je potřeba nebýt tak zatvrzelý a brát gamepad jako součást herní výbavy. Pak by sis některé hry lépe užil.
-
-
Taky si myslím a doufám že bude těhle her více 😉
-
-
a ja doufam ze se konecne zbavi toho prehistorickyho ovladani a prejdou na camera based system bez target locku pro m+k 😁
-
-
-
-
-
-
Watch Dogs mod ?
Ahoj, existuje nějaký mod na to Watch Dogs 1 aby to vypadalo jako v té ukázce ? 😂 -
-
A nějaký mód pro to příšerné ovládání, hlavně když člověk řídí auto? Btw horší jízdní model jsem neviděl.
-
Ano worse mod, plus nejaky swetfx, ja tak hru mam omodovanou a vypada fakt pekne. Problem je spis to ze me uz hra po 4 hodinach prestava bavit
-
-
Děkuji i Lukyzovi nahoře. 🙂 Překvapilo mne jak je ta hra nepěkná i na nejvyšší nastavení a pamatuji si tu ukázku, že jsem měla bradu dole. 😂 Po 4 hodinách nuda říkáš ? Já mám odehráno asi 1 hodinu a ne že bych se bavila teda... ale když je to zadarmo. 😁
-
-
Jo, v zakladni verzi je to hnus, navic i optimalizace je hrozna.
Nevim no, moc me to nebavi a musim se do hrani nutit, uvidime sanci tomu jeste dam.
-
-
-
Pry je nekde hned vedle modu, aby jidlo v McDonalds vypadalo tak jak na marketingovych fotkach.
-
-
Pokud budete mít při hraní Destiny 2 spuštěnou cheat aplikaci pro jakoukoliv hru, obdržíte ban.
Takže hra bude šmírovat, které aplikace mám spuštěné a hlásit to? Není to už víc virus než hra? -
-
Nedelaji neco podobnyho proti-cheatovaci aplikace uz docela dlouho?
-
-
To nevím, je to možné. Ale používání takových proti cheatovacích aplikací je stejně špatné řešení problému. Správně by autoři měli serverovou a klientskou část hry napsat tak, aby podvádět neumožnila. Nicméně rozumím, proč to nedělají, by jim explodovaly servery, kdyby museli analyzovat všechny akce, které hráč dělá. Tenhle status quo, kdy rozbité hry stejně sypou hromady peněz, nenutí vývojáře v jejich přístupu cokoliv měnit.
-
-
Nejenom to ale spíše se divím ( i když jak se to vezme) že si to neumějí nějak líp ošéfovat na placené hře ostatně U F2p se to dáý čekat ale když si něco koupíš a to se dříve říkalo jakej je Punkbuster na pííču. Kde sme ted 🙄
-
-
Delaji to dlouho, ale nebanujou, kdyz clovek zapomene onlinovku na pozadi a pusti si cheat engine a podobny veci, tak to tu hru proste jen vypne s hlaskou, ze to zjistilo nepovolenej software. Banovat za to je podle me uplnej overkill.
-
-
To bezesporu když kolikrát tyaplikace ANI nijak nesouvisejí se hrou. Což těch případů je spoustu řekl bych že to je leností vyvojářů... udělat ochranu která jednak nwebude dělat psí kusy anebude automaticky považovat za škodné neškodné aplikace.
Jenže Cheat engine je bohužel hojně využívané pro online podváfění... nejdřív by si měli zamést před vlastním prahem. -
-
Jasny a tebe zavrou za znasilneni. Protoze mas nastroj. Mozna. 😂
-
Co se stane, když vezmu zdrojové kódy cheat enginu, udělám pár úprav, změním jméno a překompiluju. Rozpozná to ta hra i potom? Rozhodně tohle je způsob ochrany proti podvádění, který je strašně neohrabaný a každý, kdo tomu trochu rozumí to snadno obejde.
-
-
Tak jak píšeš, je jedno že by tohle používali v singleplayeru čistě pro zkušební účely.
-
-
-
-
Zaprvy. A zadruhy ti nikdo nevrati hru/prachy kdyz to udela false positive. Ale hraci si stejne nechaji kalet na hlavu a budou to kupovat.
-
-
-
Lawbreakers a For honor
Free Weekend ( U Lawbreakers to vypadá spíš na předfrýtuplej křeč...proč to nemohlo bejt ff2p rovnou... uštřily by si nervy teda Cliff by si je ušetřil)