-
Humble Bundle
TIS-100 - 7ZFG7-PC3PV-BML7Y
Legend of Grimrock 2 - 0476X-6GAF4-Z3EE3 -
-
Díky za Grimrock! *3*
-
-
Steam autumn sale...
... je právě teď. -
-
70 % sleva na DOOM. Hezký... *4*
-
Aneb hry co nikdy hrát nebudete ... Battlerite wtf ? další variace na mobu
-
-
co je ti do toho, co děláme se svýma penězma? běž si radši stáhnout nějakou kravinu
-
-
Undertale a Life is Strange po 5e, zbytek snad odolám. :)
-
konečně to nějak ozvláštňují
-
-
Volume - 4XWHH-QAXNK-5PX25
TIS-100 8FDNR-2V46E-HK9C9
Infinifactory - 64GI2-DFAGG-ZLPMW
The Secret World - 6KNEQ-43CCY-Q29ML
Dungeons 2 - 628YI-674CE-R6V8W -
-
Vzal jsem Volume, díky :)
-
-
Prosim o radu, mam novou zakladni desku a hw monitor me ukazuje teplotu mainboard 115 stupnu. Je to mozny?
Myslim ze to meri nejak spatne
EDIT: V biosu me deska ukazuje 29 stupnu, takze to nejak spatne meri asi -
-
Nejhorší jsou ty tepelná čidla - úplná zbytečnost mně to furt pípalo když teplota grafiky přesáhla 69stupnů - nejlepší je to vyrvat a máš klid a naměření jen programy k tomu určené... ty takovej pc znalec lol ( nebo ne?? )
-
měřáky na desce často ukazují špatně v takových programech, mně to taky dělá
-
Je co sis pořídil? To neřeš chyby bude v komunikaci mezi SW a MB.
-
-
Delal sem mensi upgrade, muj starej procak uz nestihal v Battlefieldu, tak sem upgradnul i ramky a desku :-)
CPU Intel Core i5-6500
MB ASUS B150M PRO GAMING
RAM CRUCIAL 2x4GB DDR4 -
-
Pěkný, něco podobného jsem vybral kamarádovi jen k tomu vzal ještě 1060 a chrochtá si ono taky z jednojádrového athlona docela skok :D
/jen ty ramky bych vzal v jednom modulu *3* -
-
Jo su spokojenej, Battlefield ted lita 60 FPS a hned je to jina jizda :-)
-
-
-
-
V zátěži? Jestli v klidu, tak buď je blbé čídlo, blbě to počítá nebo máš blbou desku.
-
-
Jo, mas blbou desku, mel bys to vyhodit do kose
-
ne v klidu, deska je uplne nova, je studena, vsechny dalsi teploty na desce sou kolem 28 stupnu
-
-
-
herní pleny
Tak kdo jste už přispěl na KS na plínky? :)
https://www.kickstarter.com/projects/1149400304/underscares-the-diaper-from-the-creators-of-outlas -
-
Kickstarter jde fakt do sra***...
-
-
Proboha....Je to promo na Outlast 2 *7*
-
-
V diskuzi píšou že to je chytrej reklamní tah a nedivil bych se a to tvrzení " že (někteří hráči)měli potřebu výměny trenýrek atp při hraní Outlast"? *7* To se mi moc nezdá.
MNusí hlavně uspět hra nebo nic nebude. Pleny za 15kil to jako vážně?
*12* -
-
A co jinýho by to mělo být než chytrý reklamní tah Jacku?? *8*
-
-
Není to trochu zklamání ? Nebo, už se stalo pravidlem že Kickstártr vlastně není o ničem jiném než takový polopodvod... Já nevím, jsem myslel že lidi radši věci funkční.
Ovšem jejich věc pokud za to dají peníze s tím že nic nedostanou tak at.
NEbudem dělat z komára velblouda že *3* -
-
-
-
-
Zajímala by mě jedna věc ohledně zvučení Gamesplaye naposled ve watchdogs 2 jak ze začátku jela hra nahlas že nebylo nic slyšet a pak tam ještě jel opožděný zvuk ze streamu to je takový problém si udělat odposlech do sluchátek toho co leze do streamovacího softu a vyzkoušet si hlasitosti před spuštěním vzhledem k tomu ze se to děje dost často tak by to neuškodilo
-
Arkham Knight
Při vydání jsem se poslednímu Batmanovi obloukem vyhnul. Za což mohl hlavně tragický technický stav i po několika měsících. Díky tomu jsem ztratil o hru kompletně zájem a myslel jsem si, že si ji nikdy nezahraju. Ale to bych udělal velkou chybu.
Hra je ve skutečnosti skvělá, což nově reflektuje i Steam. Nové vychytávky, auto funguje skvěle, spousta obsahu a především psychologický profil Batmana a temnější a dospělejší atmosféra.
Až teď dokážu plně ocenit, jak dokázali v celé sérii vykreslit Batmanův svět a především vztah mezi ním a Jokerem. Klobouk dolů. Věřím, že se v budoucnu dočkáme restartu nebo hře věnované jinému hrdinovi. -
-
100 lidí, 100 chutí.
Za mě šlo např. o nejhorší díl série. Ve zkratce: přehnaný batmobil a přemíra přestřelek s tanky a nesmyslné závody. Side-mise, které vždy 4x opakují stejný koncept. Naprosto tragický boss fighty, kde bossové jsou opět v tanku. Naprosto předvídatelný záporák a jeho "porážka" naprosto k smíchu. Nevyužití potenciál Scarecrowa + tragický příběh a DLC.
Grafika, Gotham, mise s parťákem a pasáže s Jokerem super, ale u předchozích dílů jsem se bavil několikanásobně víc. *13* -
-
No něco na tom bude na těch tankovejch soubojích sem se celkem dost nassral - to bylo asi největší mínus. Furt lepší jak DLC" Arkham Origins a tedy ten pzáporák no nevím no - mne tak trochu překvapil.
Líbily se mi třeba celkem Riddle puzzles to byla pěknej odpočinek. To normálně tyhle minihry ve hrách moc nehraju. Toho Jokera ke koncisi ale odpustit vážně mohli no. -
Dík za názor vzhledem k ceně to asi risknu.
-
-
https://www.bundlestars.com/en/bundle/batman-arkham-knight-bundle
když tam ještě zadáte kód BLACKFRIDAY11, bude to snad nejlevnější balík kompletní hry zatím -
Máš recht s upraveným configem jsem dopařil před lety. Klidně bych byl rád za stejnej styl ale kdyby byl jinej hrdina tak by neurazil třeba příběh Batmanova Syna nebo Dicka Graysna(popř Robina).
Upravenej Config byl na YT a jel v poho i na originále. Jak už jsem tehdy psal jen drobné záškuby ted už spravily i je. Nejspíše. -
-
Vyšlo to vloni *7*
-
-
Ten čas ale letí co ? Jo jáí vím jenom sem si to neodpustil *1*
No když to vyšlo loni tak už to bude za babku ne ? to bys koupit měl zvláště jestli si hrál předešlé Batmany a bavily tě. Navíc DLC které však nebyli úplně nejstatnější noo... Hlavně je to fůra vyžití i mimo příběh...
-
-
-
A už to šlape bez problémů? Docela bych si to zahrál mezi svátky ideální čas. Ještě jestli zahrát i Batman: Arkham Origins nebo to už nechat ležet.
-
-
Takhle. zahrál jsem si na GTX 960 plynule na 60FPS s vyjímečnými propady. Moje karta má ale 2GB, tak jsem musel snížit trochu kvalitu, ale jde to vidět jen na některých texturách. Jestli máš 3GB a víc, tak na to budeš ještě lépe.
Origins je super (ikdyž na začátku měl taky spoustu bugů) a má taky zábavný MP. Dle mého skvěle udělaný počátek Batmana a seznámení s postavami.
Před AK si doporučuju oživit události z Arkham City, ptže to hned navazuje. -
-
No tak ze začátku se ta hra sekala i na i7+980Ti, pokud vyřešili tyhle problémy tak se nemám čeho bát a k Origins MP asi takhle: Arkham Origins už si on-line nezahrajete
www.hrej.cz/novinky/2016/11/21/arkham-origins-uz-si-on-line-nezahrajete-42431/ -
-
Díky za info! To si ho teda ještě půjdu zahrát než to nadobro zavřou :) V době vydání jsem si s ním krátil čas než opravili všechny bugy a strávil jsem v něm pár desítek hodin. Tehdy dobrá koupě na jinak poměrně krátkou SP hru.
-
-
-
Origins na svatky je skvely napad. Odehrava se to totiz na Vanoce. Muzu jen doporucit + super boss souboje. Aspon ve hre budes mit na Vanoce snih :D.
-
-
Ok tak ho nevynechám a zahraju jen co jsem posledně hledal není na něj čeština, což pro mě docela průs3r.
/tak čeština je takže není co řešit -
-
Ty fakt máš problém i v takovéhle hře ?
-
-
-
-
-
K novému notebooku Asus ROG dostanete závodní pecku Forza Horizon 3 zdarma
Tu si však nestáhnete protože W10 Store je na pytel *10* -
-
Tak pro tebe nooo *6*
-
-
YouTube trápí podobné technické problémy jako minule a tak jsme byli nuceni GamesPlay Project Argo opět zrušit. Omlouváme se.
To už je neskutečný cco ? jakej sabotér tam řádí že to zase nevyšlo *8* -
Legend of Grimrock 2
KVCBZ-K787R-W7FM8
TIS-100
2GH2M-9AWF7-KMEZB
Nemáš zač Drakene -
-
Nic pro mě *3*
-
-
Tvl ty to tady musíš sledovat 24/7, to jinak není možný.
-
-