-
Diablo 3
Nerozehrál by si tady se mnou někdo novou postavu v D3? Že by jsme hráli ty postavy jen spolu :-) Jen tak, v klidu.,, Jsem na to psychicky špatně a potřebuju online kamaráda. -
YouTube trápí podobné technické problémy jako minule a tak jsme byli nuceni GamesPlay Project Argo opět zrušit. Omlouváme se.
To asi nebude problém YouTube, ne ? *15* -
-
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/google-ma-vypadek-nefunguji-jeho-maily-vyhledavac-ani-dalsi/r~68208466b0e411e6a222002590604f2e/ *7*
-
No mě třeba Youtube nefunguje.
-
-
Ano, on ti tím říká, že za to ale nemůže youtube, ale google jako takový.
-
-
-
Reklamy - WTF
No tak jestli si mám vybrat, zda otravný žlutý pruh, který mě informuje o zapnutém adblocku, nebo podvodné reklamy, tak já mám jasno.
Chápu, že o tom, jaké reklamy se budou na games.cz zobrazovat, redakce nerozhoduje, ale u mě už pohár přetekl a to mám jinak na games.cz solidárně adblock vypnutý, protože se mi jinak vaše práce líbí.
Viz https://1drv.ms/i/s!AlViCW_8brveh8oBAiIk7rba74ppQQ -
-
Pár novějších kousků z nadějně se rozrůstající sbírky*14*
Logicky mi z toho vychází, že Tiscali si o mně musí myslet, že jsem starej, vystrašenej, tlustej a plešatící analfabet, co má problémy s inkontinencí. Dík, Tiscali. -
-
ČSSD *1*
-
-
Furt je tu možnost, že ti za nepatrný obnos reklamy vypnou.
-
-
Taky je tu moznost spachat sebevrazdu.
-
-
To sis toho nevšiml moc brzo, už tu proběhly i lepší kousky. Třeba vaření headcrabi, pytlíky s kafem, co si přilepíš ráno a do večera se ti jejich obsah vstřebá do kůže; rozloučení s češtinou, stroj času nastaven na deset let zpátky; Antman před tím, než to bylo cool; snědý Michelin, bílý Michelin, pokřivené sourozenecké vztahy, ...a mnoho dalšího.
Jak psal Mickey, který do diskuze také postnul pár dobrých úlovků: musíš to brát jako hru a vychovávat si zde vlastní reklamu, která se ti líbí, nebo je natolik absurdní, až je to zábavné. -
-
YouTube trápí podobné technické problémy jako minule a tak jsme byli nuceni GamesPlay Project Argo opět zrušit. Omlouváme se.
Ty kraso, to uz je fakt surovy... *13*
-
-
Ty jo taková nudléé *11* Lituju lidi co se mučej bez adblocku ( reklamy jsou humus ) ale nudle je snad ještě větší.humpl než ty reklamy a ty jsou teda extra hnus.,
-
-
Ta nudle není problém, právě naopak. Zkus si nějaký souvislý text roztáhnout na celou šířku wide displeje a uvidíš, jak blbě se to bude číst. Ani ty normální reklamy mi až tak nevadí, pokud nejsou animované, se zvukem, nebo na podvodný produkt, což je zrovna tento případ.
-
-
I ten pruh se dá vypnout, ale já ze solidárnosti mám adblock vypnutý na games pořád a v práci ani nemám jinou volbu *1* ale kupodivu mi to ukazuje většinou relevantní reklamu ať už k tomu co dělám, nebo k mému hráčskému já, akorát netuším co se snaží naznačit tou reklamou na deodorant *2* navíc pokud jsi fakt masochista, tak si ty reklamy můžeš nastavit, nevím kde všude to jde, v chromu 100% ale osobně neznám nikoho, kdo by se s tím tak nimral, pochopitelně
edit: tak všude a na všechny reklamy to nefunguje
-
-
-
-
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Shadow Tactics ala Commandos v Japonsku roku 1615 má ode dneška na Steamu k dispozici demo -
Jaydee dostal ban?
už asi měsíc na EG nic nenapsal. konečně si v centrále všimli, co tam vyvádí a odstřihli ho nebo je jenom někde na dovolené? na twitteru si mě zakázal :'( -
-
Vykopli ho z "jeho " serveru ? lol - to by byla docela síla jestli je/byl spolumajitel.
-
Tak na dovči evidentně není, páč ti tady zuřivě naklikává..
-
Mají tam nějaké příliš velké leháro, dokonce tam podezřele dlouho visí podvratné komentáře.
-
-
Pláž bez wifiny.
-
Tak návštěvnost už vybudoval půjde zkurv*t zase něco jiného *15*
-
-
-
NPD: Nejprodávanější hry na anglickém trhu v říjnu 2016: 1. Battlefield 1, 2. Mafia III, 3. Gears of War 4.
Zákeřná otázka pro bleskaře: Jak to, že se v Anglii, kolébce fotbalu, na bednu nedostala nová FIFA?
Drobná nápověda: V článku se operuje s měnou, kterou se v Anglii neplatí. Dokonce ani ve Velké Británii ne*4* -
-
Hmmm koukam na to a o zadny mene v tom clanku nic nepisou a clanek je z powerupgaming.co.uk tak nevim.
-
-
Nebuď bleskař, čti lépe, případně jinde.
-
-
-
Ubisoft se chce v budoucích hrách zaměřit méně na lineární příběh a vsadit především na otevřenost, která hráčům dovolí vytvořit si příběh vlastní.
Tak to znie prinajlepsom komicky vzhladom na to, ze uz teraz su hry od Ubisoft plne sidequestov a hlavny pribeh je vacsinou dost slaby,teraz tam uz nebude vobec? -
-
To dřív na Games zruší anonymy, v pekle začne mrznout ( bude solární válka atp..) než se Ubisoft probudí ze zamrznutí. Možná to zmákne vesměs ve hrách kde žádný příběh není a hle už se tímto nekonečným nudnžm zoufalým grindem inspirují i jiné hry (Mafia3...)
-
Tak to je ale zas jedna strana mince. Jestliže se upraví i samotný obsah a aktivity ve hře, tak to může fungovat. Právě WD2 by měl být první hrou postavenou na těchto principech a lze pak očekávat, že tak budou vypadat další díly AC. Ale zatím jsem nové WD nehrál, tak to nedokážu shodnotit.
-
-
Tebe snad neláká hratelnost složená z odposlouchávacích questů, sbírání 230 minivěcí na jeden achievement, odemykání regionů vyšplháním na nejvyšší bod v okolí, nacházení bedýnek, které si otevřeš jedině pomocí mobilní aplikace, abys z nich dostal outfit, vyčištění všudypřítomných nepřátelských táborů, lovení 150 varanů na zvýšení kapacity peněženky, atd.?
Vše samozřejmě dohromady na přehledné mapě.
-
-
Titanfall 2 - sleva 50%
Na Originu je sleva na Titanfall 2 30%, v objednávce dejte promo kód TITAN20 a máte dalších 20% dolů. Nevídané, na zcela novou AAA hru dát takovou slevu, evidentně se jim to vůbec neprodává a potřebují tam dostat další hráče. To načasování na stejný termín vydání s BF1 vymyslel v EA asi nějaký génius. -
-
bude Black Friday, tak už začínají slevy. Overwatch je taky skoro za půlku a není to prodejní propadák
-
-
Ale je to taky o fous starsi hra.
-
-
to jo, ale (Acti) Blizzard zrovna nejsou pověstní tím, že by svoje hry dávali rychle do výprodejů
-
-
Ale zrovna Overwatch byl k dispozici za podobnou cenu už od začátku jenom bez skinů
-
-
Tak je toho více než jenom skiny, tam jsou i blbosti do ostatních her z jejich světa (Wowko, HoTS, Hearstone a SC). Ta sleva se vyplatí jenom těm, co to ještě nemají nebo hrají i ostatní hry, ostatní stejně mají zakoupenou buď fyzickou kopii hry (což je právě ta zlevněná edice) nebo tu normální za 40 éček:)
-
-
-
-
-
Jen "3000" hráčů to hhraje ale ne ty to asi dostali jinak není možné aby se to neprodávalo ( nicméně je pravda že jsou nizší prodeje navzdory dobrým hodnocením a zároven budoucnost dalšího dílu je ve hvězdách)
Kdyby se měl člověk rozhodnout jesli COD nebo TF2 bral bych vždy TF2. -
-
TF2= Team Fortress 2....
-
-
-
Sice jsem to vubec neplanoval hrat ale to je tak levny ze jsem to musel koupit :D
-
Neprodává se? To ale není možné. Přece ty excelovské tabulky jasně ukazují, že hry se nejlíp prodávají na podzim. To ví každý správný manažér.
A teď vážně. Hra je vylepšením snad ve všem od předchozího dílu ale EA to naprosto zazdilo svojí prodejní politikou. Jen tak dál EA. Zničte si nadějné hry. -
-
Doba se změnila ... za online na pár let připlácet nemíním .
Já vám nevím , Titanfall jde už podruhé naprosto mimo mne . Když mám chuť na roboty , zahraju si Hawken , když na střílečku tak Heroes and Generals .. pro mne za mne ani ten Battlefield 1 doma být nemusí ..... -
Nulu muzes vylepsovat jak chces, bude to porad nula.
-
-
-
mashinky (transport tycoon)
Ahoj, nedávno to tu někdo postnul u Transport Fever, koukám při čtení toho blogu to bylo dříve i tady v tea a fight clubu. Tak nejak jsem se do toho zakoukal a citim potřebu dát o tom zase trochu vědet :)
http://mashinky.com/blog/media/
Všem co je tohle oslovilo jako mne doporučuji prdnout email do newsletteru, abychom věděli, že to můžeme GreenLitnout a pak i podpořit ;o)
Já míval u TT zápěstí modré a něco mi říká, že se to bude opakovat :) -
Ubisoft se chce v budoucích hrách zaměřit méně na lineární příběh a vsadit především na otevřenost, která hráčům dovolí vytvořit si příběh vlastní.
Ubisoft by radšej mohol urobiť po dlhej dobe poriadnu lineárnu hru, lebo ich staršie a aj aktuálne hry sú katastrofálne. Či už po stránke trápneho príbehu a hrozne napísaných dialógov a nezaujímavých postáv. A o hroznej náplni v zbytočne otvorenom svete ani nehovorím.A to čo je v tejto novinke spomínané aj robia a je to hrozne spracované a nudné. -
-
Jen výmluva, protože se nemají lidi, který by jim něco smysluplnýho napsali, tak radši budou dělat "obsaď věž" v různejch prostředích a žánrech.
-