-
Dotazník PS4 vs Xbox One
Zdravím pařani nebo prokrasinátoři, pokud se chcete odragovat, můžete vyplnit dotazník k mojí diplomce týkajícího se porovnání PS4 s Xbox One:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeso4iTcjkxVVoCDYMogH88CP2fgu8iHTvDZL_61b2aTDSNuA/viewform -
-
Rád bych ti to v tom dotazníku vysvětlil, ale bohužel je na přihlášení.
-
-
Dotazník PS4 vs Xbox One
Ano, je třeba přihlášení na Google, jelikož jinak by dotazník ten stejný respondent mohl vyplnit několikrát a zkreslit tím výsledky, takhle to jde hůře - leda založením více účtů.
-
-
-
nahota ve Watch Dogs 2
grafici si vyhráli s modelováním, ale když nasdílíte obrázek ze hry na PS4, tak dostanete týdenní ban
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1314516
kompromitující materiál
hippie party
tohle je zjevně v SF normální -
-
Pokud správně chápu, tak dělali a sdíleli ty screenshoty pomocí "share" funkce na PS4 a pokud vím, tak Sony píše v pravidlech používání, že sdílení sexuálního obsahu bude trestáno. Nechápu, proč to lidé zkouší, vždyť Sony vždy jde proti naprosto jakékoliv nahotě ve hrách. Je to japonská firma, takže vážně netuším co lidi čekali. A slyšel jsem, že ve hře je nudistická kolonie, takže chci vidět jak ji Ubi "opraví".
A prý je to v SF docela normální. V Quick Looku od Giant Bombu si Jeff Gerstmann pochvaloval ,jak dobře je to město udělané, jelikož se dokázali navigovat bez mapy, ale litoval, že nikde nevidí nikoho vykonávat potřebu. Jsem rád že Ubi nevynechal ani tuhle složku kulturního života v SF. -
Ubisoft hlásí, že to "opraví" = odstraní. a chudák se screenshotem dostal měsíční ban, kterej ale následně zrušili kompletně. to je komedie
"While Watch Dogs 2 is a mature-rated game, we apologize and will update this NPC model to make it more consistent with other NPC models in the game in a patch to be released this week." -
-
Podle mě jde o promyšlený marketing od UBI.
-
-
Nebo Sony ? už takhle blokli Jihád ( protože to je jméno spojené s terorismem *7* )
-
-
-
Hacknul jim hadry no, to se děje v SF běžně. *2*
-
-
Blokli mu účet na PS4 i když to sdílel na Twittru a jinejch forech co nemaj se sony nic společného viva la demokracion *5*
-
-
co se divíš, "konzole", tady taky blokují každého za názor proti konzolím, ale protože mám dneska dobrou náladu, tak můžou konozlisti své nahoty z konzolí posílat na můj mail pcmasterrace@seznam.cz a já to klidně zveřejním na svém twitteru. Mě žádný účet bloknout nemůžou *1* *1* *1*
-
-
-
-
Nová technologie ASW umožňuje zahrát si s Oculus Rift i na sestavách s grafickými čipy nVidia GTX 900 / 1000 či AMD RX 400.
jako že doteď na těchto grafikách VR nefungovalo? :D booooože, to je další blbost (chtěl jsem napsat něco horšího) v krátké době cos vyplodil. stejně jako ten dotazník od Segy v japonštině -
-
FB - Games.cz
Co to proboha zkoušíte s tím Dedsecem?
To je placený PR nebo vaše vlastní iniciativa? *7* -
-
Už aby byla recenze.
BTW je to i na JRC, takže jasné PR. Což ale není nic proti ničemu. -
-
Na tom, kdy bude recenze té či oné hry, přece podle redakce nezáleží.. *8*
-
-
-
Bleskovky
Nebylo lepší psát i neherní ? když tady ty herní sou pozdějc a žádná sláva dle ohlasu to většinou není ( ne nemyslím zprávy myslím spjaté s herními věcmi ale ne jen o hrách a zařízeních) viz třeba například - Na nejmenovaném webu se probíra soud s "hráčema" co falešně nakoupily Fifa coins a vydělali před prodejem snad několik mld korun? wtf *8* Nebo babička co byla neprávem osočena policíí v kanadě v emailu že stáhla hru a je toho víc (stačí umět hledat) jo jasně mrzoutin namítmnou n no jo pak by se sem mohlo psát všechno možné ano klidně kdyby se nebanovalo za rozšíření z jiného serveru. Já v tom problém nevidím nicméně zdroj se uvést by měl je to tak nějak v netiketě *3*
Ono vlastně co si budeme nalhávat to copy & paste nezabere tolik času a možná by to bylo i zábavnější a rozhodně zajímavé v období kdy třeba není kolik co psát. Z toho co se uděje v herním světe je toho tady všeho všude naprosté minimum ( neherně). -
-
Já semj pro, řipadá mi jako dobrý nápad (fakt) a a kdy je to no no jen copy & pasta, který nazabere moct času (snad) , nechceš se ujmoút - TY?
-
-
Jako že bych to psal já ? uhm... ne to asi ne *15* Jen to nadhazuji jako tip ale chápu asi moc práce i tak a musel by se přibrat ještě někdo - Bleskaře práce tvrdá je
-
Nech Jacka žít, pam pa dam pa pam
-
-
-
DF a FFXV
https://www.youtube.com/watch?v=Ew0_5fF0WaM
Dle DF jedna z nejlépe vypadajících her roku, musím se sklonit před animacemi a celkovými detaily obličejů atd. -
-
Žádná sláva
Tak mě to nepřijde jako nějaká extra třída. Jediný co tam je hezký je jak se hejbou vlasy. Jinak už jsou na světě hezčí hry.
-
-
Design dokumenty Deus Ex, zrušeného Thief 4 a zrušeného Deus Ex 3
Deus Ex: https://drive.google.com/file/d/0B2_-knUokw90RzIwUEJsU2pYdWs/view
Thief 4: https://drive.google.com/file/d/0B2_-knUokw90bGhZVkQxR1hYVHc/view
Deus Ex 3 : https://drive.google.com/file/d/0B2_-knUokw90eTRfZEs3amVWQWc/view
Ty poznámky by měl být rukopis Warrena Spectora. -
-
Ještě, že Thiefa v této podobě zrušili, protože z původní série by kromě jména protagonisty vůbec nic nezbylo. Zasazení do moderního velkoměsta, rychlý spád děje, váha kladena na akci, bojování jako podstatná součást hratelnosti, poloautomatické zbraně, žádný Garrettův morální kodex, dosavadní kánon celý postavený na hlavu, ...
Nový Thief některým lidem nemusel úplně sednout, ale tohle by byla totální katastrofa. -
Normálnímu člověku to řekne? Tak to pochybuji, jsou tam nějaké bláboly ale jasný chápu jde o to že byli připravované a pak zrušené nějaká pokračování OK, chápu... Jinak to je spíše pro ně podstatné něšjaké seznamy a bůhvíco.
Trochu infa o zmíněných hrách *1* -
-
Normálnímu jo.
-
-
-
Video: Fanoušek Command and Conquer 2 předěl hru do Unreal engine 4 a přidal podporu VR.
1) je to Red Alert 2
2) není to předěl(ávka), ale jenom proof of concept jak tam sám píše -
-
3) prostě zdejší "bleskař" *1*
-
-
-
Nepotvrzeno: Balení sběratelské edice Resident Evil 7: Biohazard, které vyjde na bezmála 100€, nebude obsahovat hru.
Sběratelky se stejně nekupujou kvůli hře, ale kvůli plechový krabičce, artbooku a figurkám. Kdyby to zas někdo neprokec, tak by si toho majitelé nejspíš ani nevšimli. -
-
sběratelka Mass Effectu se taky prodává (primárně) bez hry
-
Sebe blbější hra která má ale vypucovaou sběratelku se vším všudy hned nabyde na ceně *4*
-
-
Do free-to-play titulu Warframe se již zaregistrovalo přes 26 milionů hráčů.
Nojo ale ted je optázka kolik hráčů u tohohle nekonečného grindu vydrželo -Protože s random lidma na těžší obtížnosti se to prostě uhrát nedá ale jo maj tam i PVP turnaje či co...nebo snad gild wars njn ale furt je tam ten grind grind... grind.