Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

18-21.11

Overwatch na pc by měl mít volný víkend:)
    • viz newska 10:00 *2*
  • R6 Siege

Rainbow Six: Siege - free weekend. Ode dneška.
  • Humble Bundle drobky

Trošku jsem si uklízel herní knihovnu a narazil jsem na několik klíčů, který sám nechci, ale možná někomu udělají radost. :)
    Stronghold Crusader 2 - TVCXF-MCQEK-6QL3L, 1001 Spikes - F0G7V-L42MC-FX9QV
    Rollercoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack - IK8K0-QF6QJ-CQGRA
    Devil Daggers - 7RH3V-G4WGD-45Q6I
    FORCED - WR2LB-A87LZ-L40C8
    Retro City Rampage DX - WKKEN-ZNPAR-Y59X3
    Hack n Slash - BMMQH-HG0G7-A7KGD
    Duelyst - 20 Spirit Orbs - b9dded6f-062a-4142-97f2-ea6af0503b86, Cosmetics Bundle - aab4574c-1423-42f8-aa5c-2ee49269e7b0
  • s.hih

DIRT3 Complete edition zdarma

DIRT3 Complete edition zdarma na www.humblebundle.com Na získání klíče jen 2 dny *3*
    * díky ringmancz, opraveno
    • ringmancz
      na získání klíče 2 dny, aktivovat se potom musí do 19. listopadu. já to vzal, aspoň už to nebudu muset hrát z bratrovy knihovny :)
  • ringmancz

Dishonored 2 - další rozbitá hra při vydání

http://www.pcgamer.com/dishonored-2-pc-performance-and-settings/
    http://cdn.techfrag.com/wp-content/uploads/2016/11/d_1920.png - porovnání grafik

idtech 5 v praxi?
    • Píšou, že se jim to seká na GTX 970. Dishonored 2 mi bere ve Full HD na Ultra 5,5 GB VRAM, takže je jasný, že těch 3,5 GB na GTX 970 to nedává..
      • 0011
        Na 1080p na gtx970 hraju na ultra a fps jsou v průměru úplně někde jinde než ta tabulka, karta topí, ale jede, když jsem si zapnul ve steamu měření fps tak nejnižší jsem zatím viděl 57 a dál mě to nezajímá, protože nechci mít počítadlo při hraní, to mi příjde uhozený.

na netu jsem našel video s přetaktovanou 970 a drtivou většinu času to na ultra jede nad 60 fps
        https://www.youtube.com/watch?v=Ygj6jNaAh5E
        • Hanzales
          A k té části, kde to padá ke 40 fps i s postupným snižováním detailů jsi se dostal? ;o)
          Já nechci být hnidopich, pro mně pod 60fps, nebo snížení detailů není sprosté slovo, ale úplně v pořádku to podle těch ohlasů hráčů také nebude a na nějaký ten patch se počkat asi vyplatí, pokud nemáte tu GTX970OC a výš.
          • 0011
            Jo to asi jo počkat se vyplatí, já nákup neplánoval ale já tu hru dostal jako krabicovku nečekaně od bratra k včerejšímu svátku, asi jsem byl letos hodnej nebo co *1* tak jsem jí pochopitelně vyzkoušel hned, respektive za hodinu, až se stáhnul zbytek. Upřímně pokud se mi nezdá, že se hra seká, tak fps neřeším vůbec, jenom ta tabulka co poslal ringman mi přišla mimo, možná není (v interiérech to jede nad 60) ale problém bude v optimalizaci jak píšeš, to samý je u AC syndicate, které prostě nemá nárok žrát takové prostředky, jaké žere
  • Svět Pokémon GO obohatilo 100 nových pokémonů.

Tak to je skoro bulvár, protože tahle "novinka" je stará asi dva měsíce a vůbec se neví, kdy budou do hry přidáni (pokud vůbec), jen to někdo vyšťoural z kódu hry.
    • ringmancz
      v kódu už je několik věcí, co od vydání nespustili, ale 2. generace se tam objevila až tenhle týden. do hry je přidají, časem budou všichni, a tipuju, že to stihnou ještě letos
      • Nesouhlasím, bylo to tam už o dost dřív, tohle je třeba článek z 3.10.2016: https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon-gen-2

A letos to do hry určitě nepřidají, to se vsadím o cokoliv.
        • ringmancz
          to je výpočet CP podle vzorce, ten se dá z fleku aplikovat na všechny generace

https://thesilphroad.com/news/pokemon-go-gen-2-and-ditto-code-found - 7. 11. - pokud o tom něco ví, tak tady, konec debaty
  • frag.ment

Včerejší pařba

Jaká byla včerejší pařba na FC 300?
    • alladjex
      Hodně fajn. Nejsem zrovna talent na navazování rozhovorů s lidmi, které neznám, ale všichni z Games byli hodně fajn a ochotní se pustit do řeči. Zůstal jsem do desíti a nelituju ani trochu, že jsem vyrazil do Prahy. PS: Dort od pana Dorta byl exkluzivní!!!
      • Jj absolutni souhlas se vsim co jsi napsal.
        • alladjex
          Navíc jsme se potkali a prohodili něco konverzace i s Drasťou ;] To je taky fajn vidět člověka osobně.
          • Nekdo me asi taky videl osobne a nesouhlasi s tebou :D
  • Vývojáři z Obsidian Entertainment by se ze všeho nejraději vrhli na Star Wars: Knights of the Old Republic III nebo nový Fallout.

Obojí by bylo super, ovšem u KOTORu by se mi líbilo kdyby navázali tam kde končil KOTOR2, a příběh Revana a JediExile popsali odtamtud hezky nanovo. Jenže to je nereálné, stejně jako to že by jim Disney a EA dali možnost takový díl udělat.
  • SalemCZ

Vývojáři z Obsidian Entertainment by se ze všeho nejraději vrhli na Star Wars: Knights of the Old Republic III nebo nový Fallout.

Bohužel EA
  • Svět Pokémon GO obohatilo 100 nových pokémonů.

Snad je rozdeli spravedlive mezi tech 100 lidi co to jeste hraje :D
    • ringmancz
      lidí to pořád hraje dost, víc než ostatní mobilní hry

a bleskař neovládá základy angličtiny, protože nová 100 ve hře ještě není, zatím leda ve zdrojáku
      • blixa
        Bleskovku jsme smazali, diky za upozorneni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit