-
Lumino City
Lumino City: 9MK5C-G23JH-VX893 -
-
Děkuji!
-
-
COD IW
Sice jsem asi u půlky hry ale už ted můžu říct že to je lepší jak Bo3
Nělkteré momenty přednaskriptovanejch efektů - situací jsou psarádní a pomalu ( to jsem nevěřil že bych u COD někdy řekl) berou dech - To doslova třeba když na vás vyletí lod z vody na pořádné vlně.Výbuch celé lodní flotily a jejicch úlomky letící vščude kolem vás.
Jinak je to klasickej COD a Q3 engine má občas hroozně vyblité textury až to není hezký -
Na druhou stranu je to ve vesmíru tak je to spíše jak takový tak trochu Star trek a SW hybrid ( bez Jar jar Bobba fetta atpp¨)
Tase ti roboti a tentokrát se dokázžou i doplazit a chytit vás zajímavej je i arzenál třeba hackování robotů a sebedestrukce u jejich kolegů Nebo přísavné robotí gramáty. Pochvala směřuje i k optimiolizaci dokonce si to hra sama nastavila na max a až na pár otravných kousanců - to jede pomalu jak víno. Příběh klasika bla bla pomsta a záchrana světu tentokráte ( překvapivě) před zlým Rusem. -
-
Skvělé shrnutí, člověk tak získá aspoň základní přehled. Měl bys ty minirecenze plodit častěji, Jacku. Třeba do sekce čtenářských opusů, aby to bylo možné zpětně dohledat, případně archivovat.
-
-
Díky ne na čtenářské recenze už jsem se vykašlal.
Jinak jsem zapoměl dodat že tam ještě jsou takzvané Ship assault a Jackal ( zjevně ve stíhaččce postranní mise)
Ship assault jsou jjiné postranní mise spojené s infiltrací to je celkem velká změna od minla. Krom výběru misích samotných se dá vybrat i postranní. Takže se zvyší životnost u tak krátké hry -
Zajímavá je i možnost obléct jak uniformu rusáků tak hrát chvíly stealth jen s nožem.
-
-
-
The Edge: Dawnfall
https://www.kickstarter.com/projects/awakenrealms/the-edge-dawnfall -
Overwatch Animated Short | "Infiltration"
https://www.youtube.com/watch?v=Og5-Pm4HNlI -
-
Boop
-
-
Podle mě jedno z videí, co budeš mít při nejlepší hráč hry *1*
-
-
-
Forza Horizon 3 PC Demo
Tak konečně vyšlo na WinStore. -
-
Stejně jako ReCore mi to stáhnout nejde :(
-
-
Tohle mi pomohlo: https://www.youtube.com/watch?v=mqbBuUGiRkA&list=LLBFyHMP6Rvaoh8NlhW0hBqQ&index=1
-
-
Dík za tip, ale ani tohle nepomohlo stáhne to 13MB a konec, jak pak chce MS aby si tam člověk něco koupil když nemá jistotu že si to bude moci stáhnout.
-
-
Počkat až bude na Steamu nebo krabicově? *7*
-
-
by ses načekal
-
-
-
-
-
-
Skloň, ohni, neustrň!
"Ve Forza Horizon 3 přibudou zasněžené oblasti.
V Diablo 3 si brzy zahrajeme i za Necromancera, v Overwatch za hackerku Sombru.
Obálka... bude patřit Mass Effect: Andromeda.
Šéf Activision Blizzard Studios naznačil potencionální animovaný seriál na motivy Overwatch."
Bleskaři, zkus si někdy zaskloňovat. Kdoví, třeba v tom najdeš zalíbení. -
Call of Duty, Infinite Warfare
http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_infinite_warfare_pc_graphics_benchmark_review,6.html
fakt to pojde kazdemu
*3* -
-
Je vidět že se poučily a lepší nezamykat procák a nechtít více ramky ( ještě aby se kousala hra) je lepší než bezhlavě zuby nehty se snažit prosadit Q3 engine jako nějaké ultimátní grafické eno nuno *1* *5*
-
Až se mi tomu nechce věřit společně s Battlefield 1 to vypadá parádně a jede to na všem, minimálně ve FHD.
-
-
-
http://ekonomika.idnes.cz/rozhovor-s-namestkem-zavodskym-o-hazardnich-videohrach-p2j-/ekonomika.aspx?c=A161103_121808_ekonomika_rny
Když už jsem si myslel, že mě už nic od té bandy nemůže překvapit, tak vyrukují s tímto.
Nejlepší je:
Otázka:Takže na ministerstvu je někdo, kdo hraje počítačové hry a zkoumá, jestli by mohlo jít o hazard?
Odpověď:Nehraje, dopouštěl by se hraní ilegálního hazardu, ale podrobně to monitorujeme. Jsme schopni se dostat k podrobnostem, aniž bychom to hráli.
A přitom o 2 otázky dříve řekl úplnou kravinu. Sociální inženýři v plné parádě. -
-
ten pan je opravdu trubka :)
-
Sakra, Švejk to zase popletl a místo hazardu typu CS:GO potírá jeho konkurenci.
-
Nejhoší na tom je že mi jsme jim jen pro smích - Vláda by mohla v divadle hrát nějakou zajímavou hru třeba - Vláda je divadlo *7*
-
Národ si přál vládu bezpečí a zaprděnosti, před svobodou, tak ji má. *1*
-
To je rozhovor jak s moderními feministkami "...Docházelo tu k dílčím posouzením ať už ze strany Elektrotechnického zkušebního ústavu (EZÚ)...kteří vždy posoudili určitou část hry na kvízomatu, zjistili, že tam není žádná náhoda, a pak to zevšeobecnili na celý přístroj. Celou dobu takové znalecké posudky odmítáme."
Takže odborník udělá znalecký posudek a protože oni s nim osobně nesouhlasí, tak ho odmítnou a rozhodnou se sami :D -
WoWko jsem nehrála, tak mě opravte, jestli se pletu, ale z komentářů jsem pochopila, že se mu nelíbí způsob distribuce itemů při \roll, který se dá zvolit prakticky v každé druhé onlinovce. Padl na hlavu?
Z článku se mi stejně nejvíc líbí tato část:
Jaký má ministerstvo financí plán, pokud by soudní spor prohrálo?
Takovou možnost si nepřipouštíme. -
-
Mně se zase nejvíc líbí věta "Máme navrch celou dobu, protože právo je na naší straně," kterou reaguje na dotaz, kdy bude mít ministerstvo navrch. Zní to tak starozákonně, jako z Limonádového Joea: "Nebudu sám, Doughu Badmane, se mnou přijde zákon!"
-
-
-
Risk je zisk...
MW remastered sice je jen k nejnovějšímu COD (legálně) ale ilegálně má 38,9gb a uuž se sosá *4* Pecka už se těším... nej díl vůbec třeba ho i tentokrát dopařím *5* -
UBI30
Far Cry 3 Blood Dragon zdarma v rámci oslav UBI30, od 9. listopadu. -
-
ja se porad tesim ze tam daji neco co nemam :)
-