Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Lumino City

Lumino City: 9MK5C-G23JH-VX893
    • Děkuji!
  • Jack1947

COD IW

Sice jsem asi u půlky hry ale už ted můžu říct že to je lepší jak Bo3

Nělkteré momenty přednaskriptovanejch efektů - situací jsou psarádní a pomalu ( to jsem nevěřil že bych u COD někdy řekl) berou dech - To doslova třeba když na vás vyletí lod z vody na pořádné vlně.Výbuch celé lodní flotily a jejicch úlomky letící vščude kolem vás.

Jinak je to klasickej COD a Q3 engine má občas hroozně vyblité textury až to není hezký -
    Na druhou stranu je to ve vesmíru tak je to spíše jak takový tak trochu Star trek a SW hybrid ( bez Jar jar Bobba fetta atpp¨)
    Tase ti roboti a tentokrát se dokázžou i doplazit a chytit vás zajímavej je i arzenál třeba hackování robotů a sebedestrukce u jejich kolegů Nebo přísavné robotí gramáty. Pochvala směřuje i k optimiolizaci dokonce si to hra sama nastavila na max a až na pár otravných kousanců - to jede pomalu jak víno. Příběh klasika bla bla pomsta a záchrana světu tentokráte ( překvapivě) před zlým Rusem.
    • MickeyMutant
      Skvělé shrnutí, člověk tak získá aspoň základní přehled. Měl bys ty minirecenze plodit častěji, Jacku. Třeba do sekce čtenářských opusů, aby to bylo možné zpětně dohledat, případně archivovat.
      • Jack1947
        Díky ne na čtenářské recenze už jsem se vykašlal.

Jinak jsem zapoměl dodat že tam ještě jsou takzvané Ship assault a Jackal ( zjevně ve stíhaččce postranní mise)

Ship assault jsou jjiné postranní mise spojené s infiltrací to je celkem velká změna od minla. Krom výběru misích samotných se dá vybrat i postranní. Takže se zvyší životnost u tak krátké hry -

Zajímavá je i možnost obléct jak uniformu rusáků tak hrát chvíly stealth jen s nožem.
  • Veskoslav

The Edge: Dawnfall

https://www.kickstarter.com/projects/awakenrealms/the-edge-dawnfall
  • Veskoslav

Overwatch Animated Short | "Infiltration"

https://www.youtube.com/watch?v=Og5-Pm4HNlI
    • Erendiel
      Boop
      • Veskoslav
        Podle mě jedno z videí, co budeš mít při nejlepší hráč hry *1*
  • Lukyz

Forza Horizon 3 PC Demo

Tak konečně vyšlo na WinStore.
    • Draken69CZ
      Stejně jako ReCore mi to stáhnout nejde :(
      • Tohle mi pomohlo: https://www.youtube.com/watch?v=mqbBuUGiRkA&list=LLBFyHMP6Rvaoh8NlhW0hBqQ&index=1
        • Draken69CZ
          Dík za tip, ale ani tohle nepomohlo stáhne to 13MB a konec, jak pak chce MS aby si tam člověk něco koupil když nemá jistotu že si to bude moci stáhnout.
          • Jack1947
            Počkat až bude na Steamu nebo krabicově? *7*
            • ringmancz
              by ses načekal
  • MickeyMutant

Skloň, ohni, neustrň!

"Ve Forza Horizon 3 přibudou zasněžené oblasti.
    V Diablo 3 si brzy zahrajeme i za Necromancera, v Overwatch za hackerku Sombru.
    Obálka... bude patřit Mass Effect: Andromeda.
    Šéf Activision Blizzard Studios naznačil potencionální animovaný seriál na motivy Overwatch."

Bleskaři, zkus si někdy zaskloňovat. Kdoví, třeba v tom najdeš zalíbení.
  • Call of Duty, Infinite Warfare

http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_infinite_warfare_pc_graphics_benchmark_review,6.html

fakt to pojde kazdemu
    *3*
    • Jack1947
      Je vidět že se poučily a lepší nezamykat procák a nechtít více ramky ( ještě aby se kousala hra) je lepší než bezhlavě zuby nehty se snažit prosadit Q3 engine jako nějaké ultimátní grafické eno nuno *1* *5*
    • Draken69CZ
      Až se mi tomu nechce věřit společně s Battlefield 1 to vypadá parádně a jede to na všem, minimálně ve FHD.
  • http://ekonomika.idnes.cz/rozhovor-s-namestkem-zavodskym-o-hazardnich-videohrach-p2j-/ekonomika.aspx?c=A161103_121808_ekonomika_rny
    Když už jsem si myslel, že mě už nic od té bandy nemůže překvapit, tak vyrukují s tímto.
    Nejlepší je:
    Otázka:Takže na ministerstvu je někdo, kdo hraje počítačové hry a zkoumá, jestli by mohlo jít o hazard?
    Odpověď:Nehraje, dopouštěl by se hraní ilegálního hazardu, ale podrobně to monitorujeme. Jsme schopni se dostat k podrobnostem, aniž bychom to hráli.
    A přitom o 2 otázky dříve řekl úplnou kravinu. Sociální inženýři v plné parádě.
    • solomon.short
      ten pan je opravdu trubka :)
    • Vogon
      Sakra, Švejk to zase popletl a místo hazardu typu CS:GO potírá jeho konkurenci.
    • Jack1947
      Nejhoší na tom je že mi jsme jim jen pro smích - Vláda by mohla v divadle hrát nějakou zajímavou hru třeba - Vláda je divadlo *7*
    • Národ si přál vládu bezpečí a zaprděnosti, před svobodou, tak ji má. *1*
    • To je rozhovor jak s moderními feministkami "...Docházelo tu k dílčím posouzením ať už ze strany Elektrotechnického zkušebního ústavu (EZÚ)...kteří vždy posoudili určitou část hry na kvízomatu, zjistili, že tam není žádná náhoda, a pak to zevšeobecnili na celý přístroj. Celou dobu takové znalecké posudky odmítáme."

Takže odborník udělá znalecký posudek a protože oni s nim osobně nesouhlasí, tak ho odmítnou a rozhodnou se sami :D
    • Tilwaen
      WoWko jsem nehrála, tak mě opravte, jestli se pletu, ale z komentářů jsem pochopila, že se mu nelíbí způsob distribuce itemů při \roll, který se dá zvolit prakticky v každé druhé onlinovce. Padl na hlavu?

Z článku se mi stejně nejvíc líbí tato část:
      Jaký má ministerstvo financí plán, pokud by soudní spor prohrálo?
      Takovou možnost si nepřipouštíme.
      • MickeyMutant
        Mně se zase nejvíc líbí věta "Máme navrch celou dobu, protože právo je na naší straně," kterou reaguje na dotaz, kdy bude mít ministerstvo navrch. Zní to tak starozákonně, jako z Limonádového Joea: "Nebudu sám, Doughu Badmane, se mnou přijde zákon!"
  • Jack1947

Risk je zisk...

MW remastered sice je jen k nejnovějšímu COD (legálně) ale ilegálně má 38,9gb a uuž se sosá *4* Pecka už se těším... nej díl vůbec třeba ho i tentokrát dopařím *5*
  • UBI30

Far Cry 3 Blood Dragon zdarma v rámci oslav UBI30, od 9. listopadu.
    • solomon.short
      ja se porad tesim ze tam daji neco co nemam :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit