-
Seagate představil externí pevný disk Game Drive for Xbox SSD pro Xbox One. Nabídne kapacitu 512 GB a vyjde v listopadu.
Tvl, PS4 bude mít SATA 3 a pro Xbox jsou externí SSD na USB 3.0.
Pravý NEXTGEN JE TADY :) -
-
Hmmm a bude to mít přínos ? .... Pravda testy jsem viděl jen na PS4 a to ještě bez SATA3 .... ale SSD bylo ve výsledku k ničemu :/
-
-
Tip na monitor?
Před časem mi tady LV poradil PC sestavičku (běží parádně, díky). Teď už je i budget na nějaký pořádný monitor, takže pokud máte nějaké tipy tak budu rád :) -
-
Kup si urcite neco od amd. Zla nvidia muze za pos*any zivoty mistnich expertu.
-
Když radil LV, tak máš určitě Nvidii. Takže teď si připlatíš 3 litry na Gsync, místo freesync zadarmo. A to se vyplatí! *1*
-
-
Už je nějaký monitor kde ten freesync funguje v celém frekvenčním pásmu?
-
-
Nepotvrzeno: V Diablo 3 si brzy zahrajeme i za Necromancera, v Overwatch za hackerku Sombru.
Tohle je tak neskutečně trapnej argument. Můžeš mi říct, ve které nové hře, ale pořádné (nemluvím o CS, Dota, Lol a podobné ptákoviny), která trochu vyždíme výkon počítače, máš 100+ fps, že potřebuješ freesync v plném rozsahu? *6* -
-
Mít 100+ fps není žádný velký problém dyk i 1060 má ve FHD v Rise of the Tomb Raider přes 100fps, ale hlavně jde o to že když si člověk kupuje něco s nějakou funkcí a ta funkce je nějak omezena (v tomto případě tomu ze začátku tak bylo) měl by o tom vědět. Já se ptal a potom co mě Dr. Lisa Su poinformoval jsem uznal svou neinformovanost tak nevím co tě zase vzrušuje. Koupit si freesync 120Hz monitor kde to funguje o 48-75 Hz by mě docela mrzelo i když je ta funkce zdarma (příklad neber doslova)
-
-
běžně 30 - 144 Hz, stejně jako Gsync
-
-
No úplně běžně tedy ne-e http://www.144hzmonitors.com/list-of-freesync-monitors/
-
-
Kde něco doporučuju ty joudo?? Číst umíš? *1* Já odpovídal Drakenovi na jeho tabulku, že jsou v ní chyby. TN bych nikomu nedoporučil..
-
Tak to s tím docela pohnuli já si pamatuji že s tím byl docela problém a to pásmo kde to fungovalo bylo docela omezené, má 15k peníze nebudou problém.
-
Např. AOC AG271QX v tom tvým seznamu píšou 40-144 a když to tam proklikneš na Amazon, tak je tam správně 30-144 (i na webu AOC). Takže takovejhle seznam si můžeš strčit víš kam.. ;)
Nehledě na to, že tam je spoustu neaktuálních modelů LCD. Jak říkám, u nových LCD není frekvence FS problém. A ušetříš 3-4 tis. oproti Gsync. Viz tento konkrétní AOC, na Heurece s FreeSync 9100,- s Gsync 13000,- Stejný monitor!
Teď bude mít chudák tazatel dost dilema, jestli mu Gsync za ty 4 tisíce stojí... uživatelé AMD to řešit nemusí. Just saying... -
no hej, ale ked to porovnas s http://www.144hzmonitors.com/list-of-g-sync-monitors/
tak to je nebe :)
funny, ze na gsync monitoroch radsej adaptive sync range racej nenapisu :)
-
-
-
-
-
Cena, rozlišení, jaký máš GPU, typ využití, musíš to trochu vyselektovat.
-
-
10-15 tis,1920 x 1080, MSI GTX 1060, převážně hry
-
-
-
Aktualizace Steam Store
Asi jedna z nejdůležitějších změn je, že budou muset být na stránce produktu pouze reálný screenshoty ze hry.
"We ask that any images you upload to the ‘screenshot’ section of your store page should be screenshots that show your game. This means avoiding using concept art, pre-rendered cinematic stills, or images that contain awards, marketing copy, or written product descriptions. Please show customers what your game is actually like to play."
https://facepunch.com/showthread.php?t=1540060&p=51292627#post51292627
*5* -
-
Souhlas. Ty obrázky, co tam často jsou, jsou většinou jedny z těch prvně uveřejněných. Ale pořád tam budou moci být vyšperkováné screenshoty, které taky často nereflektují vizuální kvalitu hry.
-
-
Lumino City
2G24K-8LV2V-MZ0DY
Titan Souls
5HKFJ-H9A64-PH2DL
Grim Fandango Remastered
57P3X-5QLJF-INQNQ
Massive Chalice: 8CQDX-C23P8-2KQQZ -
-
Měl jsem tu drzost vzít si Lumino City a Titan Souls děkuji pěkně.
-
-
Multiplayer hry Battlefield 1 hraje téměř 6x více hráčů než multiplayer hry Titanfall 2. komentáře
Bodejt by ne.
Moje dojmy po 17 hodinach sou jenom pozitivni. Tohle se fakt povedlo, mod operations je perfektni a atmosfera pri nem pripomina Call of Duty a slavnou misi podle filmu Nepritel pred Branami. Rev, hudba, a neskutecne zivy bojiste, klobouk dolu panove.
Jeste musim vyzdvihnou mapy, kdy lepsi mapy sem zivote v zadne hre nevidel, zvlast Monte Grappa je mozna nejlepsi mapa v historii MP her. Ale i ostani mapy sou lahudkovy. Musim to napsat, tohle je jasna 10/10 a neni co resit, a ja jdu na dalsi bitvu :-) -
-
Musim souhlasit. MP v BF1 proste funguje skvele. Par drobnosti me obcas trochu zazlobi ale jinak jsem opravdu moc spokojenej.
Operations je podle me uplne genialni napad. Je skvely ze vlastne tak jednoduse vytvorili tak strasne moc chytlavej mod. -
Wew, z hladu po prvoválečné akci to má 10/10 ! Pecka.
Realita bude ovšem jako vždy trochu jinde. -
-
Socka detected *1*
Jo proto vyzdvihuju hlavne mapy *1* ty ses zas za moc chlapiku. *1* -
-
Fanboy BF detected - ty máš vlastně s drastou jedno společné oba jste blázni do bf *3*
Vždyt já vám to neberu hlavně že baví, to je to hlavní ( Sesšnšpas taky )
Já až bude k mání dám tu kampan to je tak všechno - BF va v takovéhle podobě nemusím, takže žádná socka.
Vyzvihuj si co chceš fanboje neodpářeš *5* -
-
Proc bys daval to co je na BF to nejhorsi? Zkus multiplayer...
-
-
Trojku prostě tenhle styl jak již jsem předtím psal mi nesedí já bych potřeboval něco pomalejšího, taktičtějšího a klidně kdyby tam byli vozidla... nemusí být.
Což má Titanfall 2 víceméně.
Jinak jediné o co mi šlo bylo že Lukass klído 10/10 ale jinou podobnou hru které nefanbojuje hrdě by dal klidně méně... nebo i by to byl nehratelný odpad takže hlad po akci +fanbojství vyvolalo tyhle extázní stavy jinak si to ani představit neumím *4* -
Jack: V zivote si multak BF nehral pac ses socka a kdybys hral takovy bludy bys nepsal.
-
Tak jestli si to umis predstavit tak to je jina... kterej posledni battlefield jsi hral v multiplayerul? :D
-
Tak já si umím živě představit jaký bude akampan prolétnu coby dup , díky ale nechci.
-
-
-
-
-
-
nový Humble Bundle
http://www.humblebundle.com/day-of-the-devs-2016
Např. Broken Age za dolar. -
Obchod Square Enix nabízí na vybrané tituly slevu až 83%.
Frönt Mission 4 v EN ! ... Zataceně zas jen v Americe a na EU kálí ... takže Ebuy aby té japonské 5 nebylo na poličce smutno :/ -
Nákup padělaného produktu ?
Ahoj,
dnes mně přišla Fifa 17 PS4. Již na první pohled mě zarazil způsob balení ve fólii, který nepůsobil jako typický obal z továrny, ale spíš jako kdyby si někdo koupil fóliovou baličku a po domácku to zabalil.
Po odejmutí obalu mně zarazila kvalita samotného coveru hry, který na první pohled nevypadá špatně, ovšem při bližším zkoumání je vidět že to není originál tisk.
Uvnitř hry chybí karta o varováních kupujícího. A navíc chybí i stříbrná nálepka : FIFA OFFICIAL LICENCED PRODUKT.
Stalo se Vám to už někomu ?
Je možné, aby obal byl fake, ale dvd bylo pravé? Protože pokud by i dvd bylo fake, tak předpokládám, že bych hru třeba i spustil, ale při multiplayeru by hra již neměla fungovat.. -
-
jestli je tam DVD a ne BluRay, tak to trochu smrdí.
-
máš fotku? DVD funguje?
-
-
Fotku zatím nemám - budu dělat. DVD budu teprve zkoušet. Večer podám zprávu.
-
-
Jak jsi pokročil?
-
-
-
Pro zajímavost, ve kterém obchodě jsi to koupil?
-
-
Já jsem to do příspěvku původně napsal, ale po hovoru se sympatickým jednatelem firmy jsem se rozhodl, že nebudu zbytečně šířit antireklamu.
-
-
A jak ti to ten sympaťák vysvětlil?
-
-
Už jste někdy viděli ukrajinské jednatele ? (A.A. třeba ;) ) ... Na ruském trhu koluje spousta oficiálních produktů jen je umět prodat i mimo zónu ;)
-
-
-
-
-
dying light
potreboval by som pomoc kupil som si hru dying light a mam problem ked zadam cd key nevezme my ho ...neviem preco pomoze my s tym niekto :((( -
-
A kde si to koupil?
-
-
Routine
Routine- hra na kterou jste už možná zapomněli, vyjde v březnu 2017.
Release Date Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=-XRCYwQw8ss -
-
Bojím že to bude papenduklová variace na Aliena s robotem.
-
No fu*king way! No tak to jsem šťastnej jako blecha. Od prvního videa to žeru a na twitteru bylo už sakra dlouho ticho. Dík!
-
*14* nice ,tesim se
-