Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

Tak jsem se bál koridoru u Lords of Fallen/ Khazan a vzal jsem tohle nakonec a je to taky koridor :D. Pozor na to, já popravdě mám raději více otevřené hry ne zrovna velké světa, ale světy které jsou otevřenější, tady je to tunelovka jak blázen. 

• lito

nemám moc času na hry,  tak vždy poctivě přemýšlím, co za hru zvolím, demo je ideální cesta a dema začínají být opět docela populární, za což jsem rád.

• Derp_1337

To je dobrá zpráva. No v tom případě té hře možná ještě někteří lidé dají šanci.

Akurát je škoda, že hra vyšla v roce 2023 a oni dokázali opravit ty největší problémy teprve až na jaře 2025.

• Derp_1337

Wow. To jsi jeden z mála lidí, co hrál tolik dem. Respect.

• Francuzske studio a da sa do JRPG, mno OK.

urcite by nevadil subojak z JRPG ala Persona, ale co som si vsimol, hooodne tych nepriatelov je silne isnpirovanych z podivnosti v JRPG, (ala boss "paradajka") -teda dizajnovo vazne bizarnosti. To sa mohli radsej inspirovat svetom DnD, resp. cisto zapadne diazjnovanie tych nepriatelov. Par zapadnych sa tam najde ale co som videl videa, azijsky dizajn ma vacsi priestor (u tych nepriatelov). Mylim sa?

A to ze prave francuzi siahnu po takom dacom mi vazne nejde do hlavy (vzdy som povazoval francuzov za "fashion" majstrov co si idu svojou vlastnou cestou)

Ale ako hra vyzera zaujimavo, hned sla do wishlistu (ako jeden z top kandidatov na dalsie hranie)

Ty co spievaju ody na ten Oblivion Remaster, diuam ze sa zrazia s realitou. Nostlagia je svina, hratelnost z pred cca 20tych rokov je dnes uz skor utrpenie.

• Corvus

Už jen hodinku a hra se odemkne! Hurá! Co hrát ale dřív? Obscur nebo Oblivion? Peklo. 😈

"Jeden z nejzábavnějších soubojových systémů posledních let." - měsíc zpátky se se mnou nějaký "odborník" hádal o tom, jak je prý souboják v Obscur NUDNÝ, jednotvárný a parta nevariabilní a s málo schopnostmi. No, tak jestli to ty joudo čteš, tak doufám, že ses chytnul za nos! 😂

Osobně jsem sledoval celý vývoj hry, hltal každé video, blog vývojářů a screenshot. Deep dive byl také výborný a kdo není slepej, jasně musel vidět, že ta hra má hluboký, variabilní a především skutečně zábavný souboják.

No, už jen hodinku a vlétnu na to!

• lito

to je to poslední dle čeho bych se rozhodoval, já hrál samozřejmě demo LoF, docela fajn, ale chybí mi tam Hub, ze kterého by vedly nějaké cesty, tohle já mám tuze rád viz FS či Lies of P. Dále mi tam z dema vadila přílišná linearita ve stylu Lies of P, to už mi připadá trošku zastaralejší koncept, přece jenom Sekiro či DS3 ukázali cestu, že i klasická Soulsovka může mít otevřenější levely.  Combat v pohodě, anime v pohodě, grafika a art style moc fajn, ale mě z dema chytl více Khazan.

• jindra.veliky

A lidi si v těch recenzích stezujou na věci, co změnil update 2.0

• Derp_1337

"Jestli něco umíš hrát, tak..." - To není moc dobrý argument.

Ono se stačí podívat na recenze a různá agregátová hodnocení (Steam user review, Meta user score, atd.) a bohužel Lords of the Fallen je na tom nejhůř z těch 4 her. To odradí hodně lidí.

• jindra.veliky

Jestli umir hrát soulsovky tak bych vzal hned ten lord's of the fallen

• cms.jakub-malcharek

QTE útoků vypnout jdou (resp. jde automatizovat úspěch), úskoky a parry vypnout nejde, jde ale kdykoliv bez postihu snížit obtížnost.

• honcka

jde to přepnout čistě do turn based, tj vypnout qte a ty souls prvky?

• lito

Přemýšlel jsem mezi Lords of Fallen, Khazanem a Oblivionem, no nakonec svůj čas investuji do tohoto. 

• Inak to je peklo teraz tolko dobrych hier :D este ma caka Henry, Death Stranding v zlave kupeny, vcera Oblivion a teraz toto :D konec

• Inquisitor

V létě hraju minimálně, nechám si to na zimu. Možná:)

• Jsem zvědavej jak to pojede na pc. Vzhledem k UE5 mám dost obavy, aby to zas nebyl rozpatlanej stutterfest... 

• Ale no tak, kurňa. O víkendu jsem sotva stihl dohrát Indiana Jonese, včera po nás hodili nový Oblivion, v pátek vychází na plejku Forza a za chvíli bude venku nový Doom a Elden Ring.

Proč mi do toho všeho strkáte další desítku? Kde na to má člověk brát čas?

• JohnyTheZik

Malý PSA: trochu mi u desítkový hry chybí informace, že je day one v game passu, takže kdo chce vyzkoušet, nemusí váhat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit