Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty časy, kdy člověk našel způsob nenápadně obejít číhavce aby se po dvou hodinách  snažil vrátit touž cestou… což se povedlo až po dalších hodinách, protože ta nenápadná cestička mezi stromy z druhé strany nešla najít. Savy přepsané… to byly nervy.

• iSpirit

https://www.youtube.com/watch?v=BKAihPUOZUw

čemu říkáš full?  Full nedává ani 5090 na plynulých 40FPS.

• Johny666

já to předkupoval na instantu za 800 +- a běží mi to na full... je to krásný remake. na prvním goblinovi jsem umřel 15x, ve swamp  campu jsem zabloudil a hodinu jsem se nemohl vymotat... oooh, ty vzpomínky

• Jevo83

Nechapem tie blaboly ze neni co hrat co sem tam citam, v backlogu mam asi 500 hier a stale to narasta😬

• Ještě že je léto a já nemám čas na hraní. Nejdříve se k tomu dostanu v zimě a to už by nejhorší technické problémy mohly být opravené 😁. 

• iSpirit

Takže na PS5 Pro ve 30FPS, extrémně nízkým rozlišením a bez PSSR, co jsem měl možnost vidět. Jak za tohle můžou chtít 1400Kč? 

To je hra je ve stavu bety minimálně na konzoli. 

• Inquisitor

ale ta satisfakce až budeš neporazitelný geroj a všem to vrátíš i s úrokama:)

• V Gothicu můžeš volně chodit po světě jen na vlastní riziko :DD  Nejdřív musíš trochu potrénovat a rozkoukat se, tohle není hra od Bethesdy, kde můžeš jít hned zpočátku kamkoli a mobíci se přizpůsobí tvému levelu.

Jakmile dostaneš první pořádnou zbroj, můžeš vyrazit do světa (ale i pak budeš dostávat na budku).

• Ono to k tomu fakt patři(lo). Hra kde se z absolutního bídáka, co se neumí ohnat mečet staneš killing machine. Ten pocit z progresu by prostě bez toho dostání na držku na začátku, nefungoval.

• SlavicBes

stačí kliknúť raz, nechápem o čom to hovoríš :D

• Tak to doporučuji zkontrolovat svoje periferie :D 

"Potom taky odezva ovládání - když chci něco sebrat musím kliknout dvakrát nebo vícekrát aby hlavní hrdina předmět sebral."

Doslova kliknu na interakci a hrdina mi věc normálně hned vezme. 

• Musím se přiznat, že jsem ve svém herním vývoji Gothic trestuhodně minul, tak jsem se na remake dost těšil.

Mám za sebou cca hodinu a čekal jsem, že to bude tuhý, ale že až tak. No jsem každopádně rád, že i někdo, kdo Gothicy hrál dost, tak stejně hodně umírá. Tak asi to k tomu patří. 

No plán na víkend je jasný :). 

• Tak snad se konečně dočkáme brzy Archolos mod of decade vylepšení, když je remake konečně venku.

Odehrána hodina a vadí mi na tom ta barevná paleta včetně špatně nasvícených lokací (nejen v interiéch - vím že pro ty je v nastavení vlastní volba), až tak že kouknu asi po reshaderech.

Potom taky odezva ovládání - když chci něco sebrat musím kliknout dvakrát nebo vícekrát aby hlavní hrdina předmět sebral.

Trochu zklamaní, že na tom dělali tak dlouho a má to ještě tak velký mouchy.

• cms.jakub-malcharek

Hele, mám asi dvě hoďky s day 1 patchem a vypadá to, že to jede líp. Jestli opravili bugy ale zatím nejsem schopný posoudit.

Explorace je stejně odměňující, ne-li více, protože je ve hře více zákoutí a taky side-questů se zajímavými odměnami.

• Davies182

Aha, takže to zatím do oprav nemám hrát, když nechci, aby mi mizely věci z inventáře, jo 😂?

Můžeš se, Jakube, jednou větičkou navíc rozepsat o exploraci? Je pořád tak úžasně odměňující? Schovaná zákoutí za keřem, vodopádem, odbočka co vede do jeskyně... To Piraně uměly nejlépe, tu odměnu za každičký prozkoumaný centimetr mapy...

• SlavicBes

Moje dojmy po deme neboli dobré, avšak teraz ked na GOG hram plnu hru, musim povedat, ze je tento remake velkym prekvapenim!

Zatial fakt skvele!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit