Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

Nechapem tie blaboly ze neni co hrat co sem tam citam, v backlogu mam asi 500 hier a stale to narasta😬

• Ještě že je léto a já nemám čas na hraní. Nejdříve se k tomu dostanu v zimě a to už by nejhorší technické problémy mohly být opravené 😁. 

• Musím se přiznat, že jsem ve svém herním vývoji Gothic trestuhodně minul, tak jsem se na remake dost těšil.

Mám za sebou cca hodinu a čekal jsem, že to bude tuhý, ale že až tak. No jsem každopádně rád, že i někdo, kdo Gothicy hrál dost, tak stejně hodně umírá. Tak asi to k tomu patří. 

No plán na víkend je jasný :). 

• Inquisitor

ale ta satisfakce až budeš neporazitelný geroj a všem to vrátíš i s úrokama:)

• V Gothicu můžeš volně chodit po světě jen na vlastní riziko :DD  Nejdřív musíš trochu potrénovat a rozkoukat se, tohle není hra od Bethesdy, kde můžeš jít hned zpočátku kamkoli a mobíci se přizpůsobí tvému levelu.

Jakmile dostaneš první pořádnou zbroj, můžeš vyrazit do světa (ale i pak budeš dostávat na budku).

• Ty časy, kdy člověk našel způsob nenápadně obejít číhavce aby se po dvou hodinách  snažil vrátit touž cestou… což se povedlo až po dalších hodinách, protože ta nenápadná cestička mezi stromy z druhé strany nešla najít. Savy přepsané… to byly nervy.

• Ono to k tomu fakt patři(lo). Hra kde se z absolutního bídáka, co se neumí ohnat mečet staneš killing machine. Ten pocit z progresu by prostě bez toho dostání na držku na začátku, nefungoval.

• SlavicBes

Moje dojmy po deme neboli dobré, avšak teraz ked na GOG hram plnu hru, musim povedat, ze je tento remake velkym prekvapenim!

Zatial fakt skvele!

• Davies182

Aha, takže to zatím do oprav nemám hrát, když nechci, aby mi mizely věci z inventáře, jo 😂?

Můžeš se, Jakube, jednou větičkou navíc rozepsat o exploraci? Je pořád tak úžasně odměňující? Schovaná zákoutí za keřem, vodopádem, odbočka co vede do jeskyně... To Piraně uměly nejlépe, tu odměnu za každičký prozkoumaný centimetr mapy...

• cms.jakub-malcharek

Hele, mám asi dvě hoďky s day 1 patchem a vypadá to, že to jede líp. Jestli opravili bugy ale zatím nejsem schopný posoudit.

Explorace je stejně odměňující, ne-li více, protože je ve hře více zákoutí a taky side-questů se zajímavými odměnami.

• Tak snad se konečně dočkáme brzy Archolos mod of decade vylepšení, když je remake konečně venku.

Odehrána hodina a vadí mi na tom ta barevná paleta včetně špatně nasvícených lokací (nejen v interiéch - vím že pro ty je v nastavení vlastní volba), až tak že kouknu asi po reshaderech.

Potom taky odezva ovládání - když chci něco sebrat musím kliknout dvakrát nebo vícekrát aby hlavní hrdina předmět sebral.

Trochu zklamaní, že na tom dělali tak dlouho a má to ještě tak velký mouchy.

• SlavicBes

stačí kliknúť raz, nechápem o čom to hovoríš :D

• Tak to doporučuji zkontrolovat svoje periferie :D 

"Potom taky odezva ovládání - když chci něco sebrat musím kliknout dvakrát nebo vícekrát aby hlavní hrdina předmět sebral."

Doslova kliknu na interakci a hrdina mi věc normálně hned vezme. 

• iSpirit

Takže na PS5 Pro ve 30FPS, extrémně nízkým rozlišením a bez PSSR, co jsem měl možnost vidět. Jak za tohle můžou chtít 1400Kč? 

To je hra je ve stavu bety minimálně na konzoli. 

• Johny666

já to předkupoval na instantu za 800 +- a běží mi to na full... je to krásný remake. na prvním goblinovi jsem umřel 15x, ve swamp  campu jsem zabloudil a hodinu jsem se nemohl vymotat... oooh, ty vzpomínky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit