GTA VI skutečně v listopadu odstartuje bez multiplayeru, bude stát 80 dolarů
-
Chápu strach z úniku disku před vydáním ale doufám že to nebude nový standard. Hry kupuji v diskové podobě protože je po dohrání můžu vrátit v obchodě a když to dohraji v rozumné době tak se mi velká část peněz vrátí zpět. V digitální formě se mi vyplácí kupovat hry pouze v brutální slevě, protože vím že mi už zůstanou napořád dokud se teda nerozhodnou vypnout servery a ukončit podporu pak mi zbyde v knihovně mrtvá hra (mrk,mrk Anthem, New World )
-
-
Hele, nemusíš nám všem říkat, jaký jsi dem***. Klidně si nechej i nějaká tajemství pro sebe 😉
-
hra bude viazana na ucet, cize nikto by ti disky neodkupil
-
-
ještě jsem se nesetkal s hrou co by byla v CD formě a vázala se na účet, vím že jsou hry jako třeba Doom Dark Ages u kterého na disku bylo minimum dat a většina se stahovala z internetu, ale o tom o čem mluvíš ty jsem neslyšel
-
-
Znovu hrateľnosť vôbec neriešis? Ako preklenies obdobie herného sucha keď nič extra nevychádza?
-
-
herní sucho už ted moc nebývá a já osobně ho řeším POE2 😂
-
-
No a takové chování Rockstar právě nechce, ubírá jim to zisky.
-
-
Bonusy vypadaji fajn, tak teda asi predobjednavka deluxe edice za stovku a pak cekani ;-(
-
Tak ten chybějící disk je podle mě největší bomba. Jako čekal jsem cenovku 100 a třeba 120 dolarů za standardní a premium verzi ,.. takže mile překvapili. Ale že nedostanu disk to mě fakt nenapadlo ....
-
-
joo tak tys v roce 2026 kde je internet všude nečekal.... rly... víš že disk je větší náklad.. a zbytečnost kor když se ti licence gta dává na učet... takže to stejně neprodáš
-
To já čekal, byly spekulace, že fyzická verze vyjde později (což bych preferoval já) nebo vůbec. Kvůli spoilerům a krádežím v lisovnách po celém světě
-