Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rostej

kdo je prekvapen?
    engine z roku 2001 a Bethesda na nej bude lepit hry jeste v roce 2101 😀
    a pak na ne nalepi vizualni slupku v UE a prohlasi to remasterem 😂

• Jevo83

Ano Todd, Starfield bola VYSLOVENE experimentalna hra😂

Bethesda 11 rokov nevydala dobru hru a ES6 je ich Duke Nukem Forever

Starfield popri tej nude doplatil na technologiu, zopakovat to este o dalsich 5 rokov neskor je urcite vyborny napad 😎

Najma pri tom nasupe azijskych open world hier na zapadnom trhu, co zacinaju pribudat ako huby po dazdi to dopadne katastrofou…. 7/10 z nostalgie…

• jeden z duvodu, proc jsem nehral uz ani fallout 4, ten bazmek misto enginu

• Naozaj nie su normalni. V 2030, ked to vyjde, chcu mat stale loadingy pri prechadzani cez dvere? Hned uz aj keby to vyzeralo akokolvek uzasne a malo neviem aky skvely pribeh, uz len ten samotny fakt je pre mna neprekusnutelny. Predstava tych otvarajucich sa dveri do cierna a loading screenu mi vyvolava PTSD.

• Aspoň to poběří i na starších mašinách. A jak tu čtu tak jsem asi jeden z mála kdo se těší :)

• walltar

To bych si tak jistý nebyl... to že to má stejný engine neznamená že ten engine nebude předělaný pro dnešní HW. Takže je otázka jak se jim to podaří. Taky se může stát že se naplno opřou do DLSS a na nějakou optimalizaci zapomenou a ti kdo mají starší PC se budou moct max klouzat. 

• 0011

Podle diskutující internetové minority nemůžeš posuzovat, desítky milionů prodaných kopií je prakticky jistota. Načítací obrazovky mě štvát budou, ale stejně se těším. I ti největší nadávači si to stejně koupí.

• Tim bych si nebyl tak jisty. Uz dva roky stary Starfield byl kvuli tomu hrube kriziovany a TESVI za nejake...4 ? roky to muze klidne pohrbit.

• Ty já bych se i těšil, ale:

1. Skyrim vyšel před 15  lety... PATNÁCTI lety.

2. VI byla oznámena 2018, to je před 8 lety.

3. Zatím ani nejsou schopni oznámit rok vydání

Tak jak to asi dopadne tvl... naštěstí někdo níže trefně napsal, že na bethesdu serre pes, protože jsou už tady onačejší mlátičky na sále.

• Hidden

Oznamili to hlavne proto, ze to fanousci ocekavali a porad se ptali, jestli bude novy dil. Tou dobou byla hra maximalne v preprodukci a plna produkce zacala az po Starfield. :)

• To si tady všichni pamatujeme. Ale pročti si schválně články o TES6 jen tady na webu a budeš se smát, až se budeš za břicho popadat. Ale prej podle Todda to budeme pak hrát minimálně deset let, jaká to bude pecka. Teda pokud se toho dožijeme.

• Saramane

To že se bude hrát minimálně dalších deset let říkal i o Starfieldu, který chcípnul v měsíci po vydání.

• ZOLLINO

Ked im jednu schopnu hru trva vytvorit 10 rokov, asi robia nieco zle. Toto asi netreba kupovat a podporovat.

• Je otázkou, kolik hráčů jim tohle bude žrát … 

• Derp_1337

Bohužel několik miliónů hráčů ty Toddovi nesmysly očividně žere i s navijákem. I takový fail, jako byl Starfield, se prodal někde mezi 3 až 6 mil kusů.

• faitheater

Jen aby se Todd nepřepočítal - ta generace pamětníků toho už za dalších 5 let čekání může mít plné zuby. 

Já osobně to tak už mám a po Starfieldu na 100 % vím, že další Toddovinu už hrát nebudu. Jednoduše mi to za to nestojí  

A nevím nevím, jestli mladší hráče zaujme nějaký archaický Creation loading screen simulator. 

• LOL... a co teda celé ty roky dělali? Můj bullshit meter už skáče do červeného. Otázka zní zda to bude ještě větší trapas než starfield. 

• Tyto zname IP prezivaji jen diky FOMO. 

• Namax

Tohle je už vyloženě výsměch...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit