Inovace se nekoná. The Elder Scrolls VI opět poběží na původním enginu Bethesdy
-
Já myslím, že na celé TES6 serre pes už dávno. Od Skyrimu vyšlo 10 otevřených her lepších, než kdy bude celé TES.
Todd Howaward není někdo, kdo by posouval hranice a určoval standardy do budoucna. X dalších už ho předběhlo.
Pokud má být TES na enginu Starfieldu, což je furt engine Skyrimu, tak děkuji pěkně.
-
Naozaj nie su normalni. V 2030, ked to vyjde, chcu mat stale loadingy pri prechadzani cez dvere? Hned uz aj keby to vyzeralo akokolvek uzasne a malo neviem aky skvely pribeh, uz len ten samotny fakt je pre mna neprekusnutelny. Predstava tych otvarajucich sa dveri do cierna a loading screenu mi vyvolava PTSD.
-
Co chcete od korporatu
-
Tohle je už vyloženě výsměch...
-
LOL... a co teda celé ty roky dělali? Můj bullshit meter už skáče do červeného. Otázka zní zda to bude ještě větší trapas než starfield.
-
Ked im jednu schopnu hru trva vytvorit 10 rokov, asi robia nieco zle. Toto asi netreba kupovat a podporovat.
-
-
Nevydali za tech 10 let vic her?
-
-
jeden z duvodu, proc jsem nehral uz ani fallout 4, ten bazmek misto enginu
-
Tak hlavně aby tam zůstalo dost loadingových přechodu, jinak by to nebylo ono.
-
půjdu proti proudu, mě starfield celkem bavil, jo ty loadingy jsou otravný. ale jsem teda překvapený, že pojedou pořád na starém enginu po tolika letech vývoje. třeba překvapí a vylepší ho na slušnou úroveň, no jsem zvědavej jak to dopadne:)
-
-
Tak jak se říká: sto lidí, sto chutí.
I u těch nejlepších her v historii se najdou lidé, které to nebude bavit. A naopak: I ty nejhorší hry si najdou někoho, koho to bude bavit. 😎
-
-
je to tak. a abych svojí hanbu dovedl do dokonalosti, musím se přiznat, že mě nebavila hra roku expedition 33, takže já dokonale naplňuju tvůj příklad :D
-
-
Kdyby mezi enginem Skyrimu a TES6 byl podobný rozdíl jako mezi Unreal Enginem 3 a 5, tak si asi tolik lidí stěžovat nebude. Bohužel Bethesda není v tomhle zrovna perspektivní.
Nicméně si troufám říct, že v TES6 ten engine bude fungovat líp než ve Starfieldu. Tam ho narvali dost na sílu a pro ten instancovaný svět se prostě nehodil. Ve volné krajině funguje o dost líp.
-
-
to jo, k vůli loadingům tam byl ten vesmír v podstatě zbytečný:)
-
-
-
Je otázkou, kolik hráčů jim tohle bude žrát …
-
-
Bohužel několik miliónů hráčů ty Toddovi nesmysly očividně žere i s navijákem. I takový fail, jako byl Starfield, se prodal někde mezi 3 až 6 mil kusů.
-
-
Jen aby se Todd nepřepočítal - ta generace pamětníků toho už za dalších 5 let čekání může mít plné zuby.
Já osobně to tak už mám a po Starfieldu na 100 % vím, že další Toddovinu už hrát nebudu. Jednoduše mi to za to nestojí
A nevím nevím, jestli mladší hráče zaujme nějaký archaický Creation loading screen simulator.
-
-