Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

Já myslím, že na celé TES6 serre pes už dávno. Od Skyrimu vyšlo 10 otevřených her lepších, než kdy bude celé TES.

Todd Howaward není někdo, kdo by posouval hranice a určoval standardy do budoucna. X dalších už ho předběhlo.

Pokud má být TES na enginu Starfieldu, což je furt engine Skyrimu, tak děkuji pěkně.  

• Naozaj nie su normalni. V 2030, ked to vyjde, chcu mat stale loadingy pri prechadzani cez dvere? Hned uz aj keby to vyzeralo akokolvek uzasne a malo neviem aky skvely pribeh, uz len ten samotny fakt je pre mna neprekusnutelny. Predstava tych otvarajucich sa dveri do cierna a loading screenu mi vyvolava PTSD.

• Co chcete od korporatu

• Namax

Tohle je už vyloženě výsměch...

• LOL... a co teda celé ty roky dělali? Můj bullshit meter už skáče do červeného. Otázka zní zda to bude ještě větší trapas než starfield. 

• ZOLLINO

Ked im jednu schopnu hru trva vytvorit 10 rokov, asi robia nieco zle. Toto asi netreba kupovat a podporovat.

• Nevydali za tech 10 let vic her?

• jeden z duvodu, proc jsem nehral uz ani fallout 4, ten bazmek misto enginu

• Reeki

Tak hlavně aby tam zůstalo dost loadingových přechodu, jinak by to nebylo ono.

• Inquisitor

půjdu proti proudu, mě starfield celkem bavil, jo ty loadingy jsou otravný. ale jsem teda překvapený, že pojedou pořád na starém enginu po tolika letech vývoje. třeba překvapí a vylepší ho na slušnou úroveň, no jsem zvědavej jak to dopadne:)

• Derp_1337

Tak jak se říká: sto lidí, sto chutí.

I u těch nejlepších her v historii se najdou lidé, které to nebude bavit. A naopak: I ty nejhorší hry si najdou někoho, koho to bude bavit. 😎

• Inquisitor

je to tak. a abych svojí hanbu dovedl do dokonalosti, musím se přiznat, že mě nebavila hra roku expedition 33, takže já dokonale naplňuju tvůj příklad :D 

• Kdyby mezi enginem Skyrimu a TES6 byl podobný rozdíl jako mezi Unreal Enginem 3 a 5, tak si asi tolik lidí stěžovat nebude. Bohužel Bethesda není v tomhle zrovna perspektivní.

Nicméně si troufám říct, že v TES6 ten engine bude fungovat líp než ve Starfieldu. Tam ho narvali dost na sílu a pro ten instancovaný svět se prostě nehodil. Ve volné krajině funguje o dost líp.

• Inquisitor

to jo, k vůli loadingům tam byl ten vesmír v podstatě zbytečný:)

• Je otázkou, kolik hráčů jim tohle bude žrát … 

• Derp_1337

Bohužel několik miliónů hráčů ty Toddovi nesmysly očividně žere i s navijákem. I takový fail, jako byl Starfield, se prodal někde mezi 3 až 6 mil kusů.

• faitheater

Jen aby se Todd nepřepočítal - ta generace pamětníků toho už za dalších 5 let čekání může mít plné zuby. 

Já osobně to tak už mám a po Starfieldu na 100 % vím, že další Toddovinu už hrát nebudu. Jednoduše mi to za to nestojí  

A nevím nevím, jestli mladší hráče zaujme nějaký archaický Creation loading screen simulator. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit