Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheSuffering

Psychicky jsem nevydržel ani demo, ale užijte si to kluci.

• Děkuji za recenzi. Mám malý dotaz - ta recenze je natolik pozitivní, že by se člověk nedivil, kdyby na konci padlo desítkové hodnocení. Co k němu chybělo? 

• nie tak davno som skusil DEMO na Steame a sice tam boli niektore gameplay veci ake boli v RERequiem (sak ten isty vyvojar) ale aj tak ma to nejak neoslovilo a hackovanie sa mi zdalo umorne a prilis silne, narozdiel od cistej akcie.

Ale aj tak nemozem vylucit ze raz to mozno zahram, raz... (alebo kuknem video ohladom pribehu O:-) )

• Nie je hackovanie pri každom súboji časom úmorné a stereotypné ?

• cms.jakub-malcharek

Ta hra neni dlouhá. Navic po vás jdou pořád noví a noví protivníci, dostavate nové zbraně, hackovaci schopnosti. Navic ta akce je fakt super zabavna a responzivni.  Stereotyp se zatim nedostavil :)

• iSpirit

Skvělé zprávy, věřil jsem, že se to povede, navíc to není ani za plnou cenu, není co řešit. 

Výborná recenze, já ještě doplním závěr z jedné recenze, kde se většinou s autorem potkám:

"Pragmata is Capcom at its best. As good as this company can be with its established franchises, it's when it tries to do something different that we get the real gold. As far as “big budget” games go, Pragmata is the most different and thought-provoking game I’ve played since Death Stranding, and I love it almost as much as Kojima’s masterpiece. If only Capcom did this more often. Like they used to.. "

Já souhlasím, že Capcom by měl více snažit dělat originální tvorbu a méně remaky a sequely Residentu.

• mr.clayman

Jsem rád, že intuice mě (opět) nezklamala. Těším se na pátek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit