Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PsychoKiller

V neděli jsem Pragmatu dohrál a děkuji Capcomu, že udržuje mou  víru, že i dnes lze udělat výjimečně dobré hry. Tam bylo dobré úplně všechno. Dokonce jsem nadšeně poskakoval s Dianou při každé nové výzdobě hideoutu. Ale top of the top jsou bojový systém a boss fighty. Jak jsem obvykle línej trávit více než 30 minut udoláváním mega bosse, tak tady mi to fakt nevadilo. Jako by ta vyváženost obtížnosti byla mě přesně na míru. Nádherné lokace, kde mě bavilo hledat loot ne pro něj samotný, ale abych se dostal na kobylku zbůsobu, jak se k němu dostat. Měsíční  základna postavená mega 3D tiskárnou je místo, kam chci na dovolenou!

• faitheater

Kdo to hrajete, chci se zeptat na jednu věc:

Mám upgradované zbraně/hacky přes Unit Printer. Mám třeba Shockwave Gun level 3, Charge Piercer taky level 3 atd.

Řekněme, že se vydám metrem do boje a vezmu si s sebou Shockwave Gun level 3. Když ji pak během hraní vyměním za Charge Piercer (třeba z bedny nebo po nějakém botovi), tak ta zbraň bude level 3? Nebo nějaká úplně základní?

Tohle jsem nikde nenašel a nějak mi ten systém upgradů není úplně jasný.

Snad jsem to napsal nějak srozumitelně :)

• faitheater

Tak nic, jsem jenom slepý :) 

Už jsem to našel. 

• iSpirit

Mám rád japonské hry, Capcom, ale tady 9 fakt jako ne. Tady tak 6-7, když zavřu jedno oko. Xbox 360 hra s ne moc dobrým story, dialogy a postavami, které tě začnou zajímat až úplně na konci. Nevím, za mě to mělo shořet ve vývojovém pekle, absolutně nic mě to nedalo a to jsem se na to fakt těšil.

PS. Ten Ray-Tracing je absolutní příšernost, tohle nemůže projít přes kontrolu kvality, jestli je to reklama na Path-tracing, tak příště od mě Capcom peníze nečekej, a opravdu nejsem ochoten akceptovat neustále artefakty v obraze. Šílenost, co si dovolí tvůrci. 

• jan.hlavsa.54

Je smutné, že máš opačný zážitek než většina hráčů. Nemám ve zvyku reagovat na komentáře, které křičí víc o samotném autorovi a jeho duši než o objektivním názoru na hru. Ale problém s Ray Tracingem hledej stejně tak u sebe, jako emoce a hravost systému, které v tobě hra asi nedokázala probudit. Protože Ray Tracing, a dokonce i Path Tracing, vypadá famózně (Nvidia RTX), ale i na notebookové Intel grafice  Arc 140V, a nemluvě o PS5 a PS5 PRO. To vše jsem testoval. A ty? Z tvého popisu mám pocit, že jsi hru vůbec nehrál a reaguješ jen na to, co vidíš na internetu. A jestli se pletu a tobě to přesto nic nedalo, pak už asi všechno máš, nebo ti naopak chybí absolutně všechno. Přeji ti, abys hrál víc her, které ti dají to, co očekáváš – nebo naopak méně, abys opět našel to, kvůli čemu lidi hraní baví. 

• iSpirit

Skvělé zprávy, věřil jsem, že se to povede, navíc to není ani za plnou cenu, není co řešit. 

Výborná recenze, já ještě doplním závěr z jedné recenze, kde se většinou s autorem potkám:

"Pragmata is Capcom at its best. As good as this company can be with its established franchises, it's when it tries to do something different that we get the real gold. As far as “big budget” games go, Pragmata is the most different and thought-provoking game I’ve played since Death Stranding, and I love it almost as much as Kojima’s masterpiece. If only Capcom did this more often. Like they used to.. "

Já souhlasím, že Capcom by měl více snažit dělat originální tvorbu a méně remaky a sequely Residentu.

• KorkanCZ

Myslím, že remaky Residentu vydělávají peníze právě na takovéhle hry :-). A díky bohu za to, že se nějaká velká firma ještě snaží něco opravdu tvořit.

• iSpirit

S tím bych souhlasím, ale od Okami a potom prvního Dragons  Dogma už uběhlo hodně vody, a že by Capcom servíroval nějaké originální projekty za peníze z Resi, se říci úplně nedá. Tohle je za mě první vlaštovka něčeho originálněšhí.

Ale možná jsem něco přehlédl..

• GorSilverarm

Třeba na Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, což je velká škoda opomínat.

• JohnyTheZik

Pragmata super, ale na remaky a sequely Residentu nesahat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit