Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 60fps je malo, tam uz citim lag a skubani. Ja potrebuju 100+, jak si na to clovek jednou zvykne :)

• Veskoslav

Odpoledne odzkuším na 5700x s 7800XT a dám vědět:)

• Hidne zalezi na cpu, zda se, ze x3d strojovny s tim problem nemaji.

• Vse high

• Kallessin183

To je pravda. V první velké vesnici, kde je spousta npc mám kolem 40ti. Ale to není bojová zóna, takže na chození k obchodníkům a rozhovory mi to bohatě stačí.

Mimo vesnici v Zóně jsem opravdu na 50-60 fps. S výjimkou noci a blesků. Jakmile se společně s baterkou vykreslují ještě stíny od blesku tak krátkodobě (2-3s) padnu pod 50 a jsem zase zpět na 50-60fps.

Tím že Stalker, aspoň v mém podání není zběsilá střílečka, nemám problém fungovat i pod 60 fps, což je pro mě jinak u akčních her minimum.

• Veskoslav

Ten jsem aspon spustil!:-D 

• Veskoslav

5700x3D a 7900XT a bez problémů. I ve vesnici to jede v pořádku byť je tam pokles.

• Lukyz

GTA IV byla teda hrozná čuňárna, ale Arkham Knight ho imho troufnul v tomhle ohledu na plný čáře 😅

• Chtěl by se podívat jak to jede na tom notebooku s 2060. Na 4070 a i7 14700,stuttering bez ohledu na nastavení a v té první vesnici jde framerate úplně do kopru a to i s dlss. Framegen nezapinam to už je úplná prasečina.... 

• Na hru jsem se tesil, je fajn, ze to dopadlo dobre.

• Veskoslav

No tak to si nehrál GTA IV na pc v týden vydání.....Na to nemá absolutně žádná hra:) 

• Veskoslav

A Ficovic dorazil, raději si jděte hrát se svými spojenci:)

• Veskoslav
    Dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Začal jsem tam, kde jsem před téměř 15 lety skončil:) Jestli někdo čekal něco jiného, tak je to blázen.

A oproti prvnímu dílu to jede skvěle. Za 6 hodin zatím jenom pád a zatím ani žádný glitch a bug.Jo to když vyšel Shadow, tak jsem vždycky musel obětovat jednu Flaksu a modlit se, aby to vyšlo a hra běžela jak má.

Zatím jsem splnil to, co musí udělat každý Stalker: 1. Zabit anomálií. 2. Zabit mutantem. 3. Zabit armádou. 4. Zabit bandity. 5. Umřít na vykrvácení. 6. Umřít pádem dírou v podlaze ve zničeném silu po boji s upírem. 7. Roztrhán psy. 

• Nedodělaná a/nebo zabugovaná hra je tak nějak předpokladem pro nominaci v kategorii nejlepší podpora, ne? Aspoň tedy pro single hru.

• Konečně pořádná hra.

• Autor Ti dal konkrétní argumenty, na které jsi neodpověděl, edgelorde.

• To bych tedy chtěl vidět. Jak jsem došel do první vesnice tak framerate padnul ke 40ti. Na 5800X3D a 3080Ti. Na 2560x1440 s DLSS performance a epic presetem.

• Kallessin183

S i7 11700KF a 3080 se držím kolem 50-60 fps (se zapnutým DLSS) při rozlišení 3440x1440 na maximální nastavení a popravdě ta hra vypadá vážně dobře. A co se optimalizace týká, ano asi by to mohlo být lepší. Ale znám hry, které vypadají podstatně hůř a taky podstatně hůř běží.

• medveddd

CBP jsem zrovna hrál na PC a byl u mě absolutně nehratelnej :D vrátil jsem ho a znova koupil ve verzi 1.50.

Řekl bych, že na to asi mám smůlu, ale třeba takovej notoricky zabugovanej Skyrim je z mojí zkušenosti zase hra skoro bez bugů, takže je to asi fakt loterie :D

• Hidden

Vidis, a ja treba ode dne vydani nemel s BG3 v podstate zadny problem, o bug jsem ani nezavadil (mozna snad jen nekde nejaka drobnost), ale teda na PC. Ze by konzolove verze byly o tolik rozbitejsi?

Cyberpunk na PC byl v den vydani v o neco horsim stavu, ale porad to nebyla zadna tragedie (alespon na mem stroji), spise jen drobnejsi glitche, ale tady na tom urcite byly konzolove verze podstatne hur.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit