Stalker 2: Heart of Chornobyl – recenze vymodleného návratu do Zóny
-
60fps je malo, tam uz citim lag a skubani. Ja potrebuju 100+, jak si na to clovek jednou zvykne :)
-
Odpoledne odzkuším na 5700x s 7800XT a dám vědět:)
-
Hidne zalezi na cpu, zda se, ze x3d strojovny s tim problem nemaji.
-
Vse high
-
To je pravda. V první velké vesnici, kde je spousta npc mám kolem 40ti. Ale to není bojová zóna, takže na chození k obchodníkům a rozhovory mi to bohatě stačí.
Mimo vesnici v Zóně jsem opravdu na 50-60 fps. S výjimkou noci a blesků. Jakmile se společně s baterkou vykreslují ještě stíny od blesku tak krátkodobě (2-3s) padnu pod 50 a jsem zase zpět na 50-60fps.
Tím že Stalker, aspoň v mém podání není zběsilá střílečka, nemám problém fungovat i pod 60 fps, což je pro mě jinak u akčních her minimum.
-
Ten jsem aspon spustil!:-D
-
5700x3D a 7900XT a bez problémů. I ve vesnici to jede v pořádku byť je tam pokles.
-
GTA IV byla teda hrozná čuňárna, ale Arkham Knight ho imho troufnul v tomhle ohledu na plný čáře 😅
-
Chtěl by se podívat jak to jede na tom notebooku s 2060. Na 4070 a i7 14700,stuttering bez ohledu na nastavení a v té první vesnici jde framerate úplně do kopru a to i s dlss. Framegen nezapinam to už je úplná prasečina....
-
Na hru jsem se tesil, je fajn, ze to dopadlo dobre.
-
No tak to si nehrál GTA IV na pc v týden vydání.....Na to nemá absolutně žádná hra:)
-
A Ficovic dorazil, raději si jděte hrát se svými spojenci:)
-
Dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Začal jsem tam, kde jsem před téměř 15 lety skončil:) Jestli někdo čekal něco jiného, tak je to blázen.
A oproti prvnímu dílu to jede skvěle. Za 6 hodin zatím jenom pád a zatím ani žádný glitch a bug.Jo to když vyšel Shadow, tak jsem vždycky musel obětovat jednu Flaksu a modlit se, aby to vyšlo a hra běžela jak má.Zatím jsem splnil to, co musí udělat každý Stalker: 1. Zabit anomálií. 2. Zabit mutantem. 3. Zabit armádou. 4. Zabit bandity. 5. Umřít na vykrvácení. 6. Umřít pádem dírou v podlaze ve zničeném silu po boji s upírem. 7. Roztrhán psy.
-
Nedodělaná a/nebo zabugovaná hra je tak nějak předpokladem pro nominaci v kategorii nejlepší podpora, ne? Aspoň tedy pro single hru.
-
Konečně pořádná hra.
-
Autor Ti dal konkrétní argumenty, na které jsi neodpověděl, edgelorde.
-
To bych tedy chtěl vidět. Jak jsem došel do první vesnice tak framerate padnul ke 40ti. Na 5800X3D a 3080Ti. Na 2560x1440 s DLSS performance a epic presetem.
-
S i7 11700KF a 3080 se držím kolem 50-60 fps (se zapnutým DLSS) při rozlišení 3440x1440 na maximální nastavení a popravdě ta hra vypadá vážně dobře. A co se optimalizace týká, ano asi by to mohlo být lepší. Ale znám hry, které vypadají podstatně hůř a taky podstatně hůř běží.
-
CBP jsem zrovna hrál na PC a byl u mě absolutně nehratelnej :D vrátil jsem ho a znova koupil ve verzi 1.50.
Řekl bych, že na to asi mám smůlu, ale třeba takovej notoricky zabugovanej Skyrim je z mojí zkušenosti zase hra skoro bez bugů, takže je to asi fakt loterie :D
-
Vidis, a ja treba ode dne vydani nemel s BG3 v podstate zadny problem, o bug jsem ani nezavadil (mozna snad jen nekde nejaka drobnost), ale teda na PC. Ze by konzolove verze byly o tolik rozbitejsi?
Cyberpunk na PC byl v den vydani v o neco horsim stavu, ale porad to nebyla zadna tragedie (alespon na mem stroji), spise jen drobnejsi glitche, ale tady na tom urcite byly konzolove verze podstatne hur.