Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Proč ty pro změnu lžeš? NPC reagují na to, co udělají. Vyzkoušej si to u makového pole, kde batoh s poznámkou a energy nápoji. 

Otevře se ti 5 různých dialogů, co pak můžeš slyšet v táboře. na základě toho, co s tím uděláš:)

1. Všechno vezmeš. 2. Vezmeš poznámku. 3. Vezmeš energeťák. 3. Zdvojnásobíš množství energeťáků, ale vezmeš poznámku. 4. Zdvojnásobíš a necháš poznámku. A to je jenom jeden z příkladů. Není to ideální, ale tvrdit, že NPC nereagují je taky špatně. 

• Kompost

ten batoh je z kvalitnej celtoviny a celkom dobre spracovany. lampa je krasna, magneticky levitujuci artefakt, plechove telo, plastove detaily ale je na to radost pohladiet.

• trunk

9/10 ani ve snu v soucasnym stavu. Hra je zabugovana neoptimalizovana s framegenem mouse input lag jak svine. A Life nefunguje.

Mam ultimate edici

7800x3d + 6900xtx + 32gb ram, nvme ssd. 

Na 1440p bez frame genu 50-60 fps.

• Karlos23

Nejak nechápu proč autor recenze vědomě lže a vymýšlí si tady nějaké svoje fantazie o živoucím světě a nešťastnících kteří se nedostali před bouří zpátky do bezpečí, když je všem od začátku jasný že to tak vůbec není a npc a monstra se spawnuji náhodně, pak, že npc buď vůbec nebo špatně na svoje okolí nereagují a celkově že umělá inteligence je buď nefunkční nebo hodně rozbitá. 

Místo toho se nechává oblbnout svoji nostalgii a opijí se nějakou fantazii o tom jak je to v zóně krásný úžasný ale objektivita nikde 

• ALHAZRED

Aké "řádově hezčí hry" ti na tom išli lepšie  Ked si nastavíš všetko na LOW a nízke rozlíšenie, aby sa to hýbalo, tak je to samozrejme "ošklivé" potom skutočne staré vyzerajú lepšie, tak to je... :D

Je fakt, že hry, by sa mali hrať na dostatočne silných PC, aby tá práca vývojárov proste nešla do kopru

Ja som strašne chcel hrať nové hry na 10 ročnom PC, a išlo to, ale nevyzeralo to, ako na tých obrazkoch :D až teraz vidím aký je krásny napr. Starfield, alebo CP2070. Ja viem, nie je všetko hneď...

• Horst_Fuchs

Stalker papá z CPU asi nejvíc co jsem kdy u nějaký hry zaznamenal. Můj Ryzen 7940HS, což je poměrně slušný moderní osmijádro, to při hraní na low detaily vytěžuje na cca 38-41 %.

Na druhou stranu nároky na grafiku jsou naopak nízký, chce to jen něco trošku moderního, na low detaily stačí málo. 

• ALHAZRED

Kaď sa bavíme, ako to komu ide, mám Ryzen 5 7600X, RTX 4070, M2 disk, rozlišenie 2160p, DLSS quality, všetko EPIC, bez rozmazania pohybu, a ide to stabilne 60-70 fps. Po desiatich rokoch, som kúpil nové PC...maximalna spokojnosť. Stalker 2 by šiel aj na starom, ale potom by prišli tie reči, že vyšla rozbita hra, lebo neviem čo...
    Recenzia je fajn, verím že toto bude opeť KULT...ale nie pre každého !

Čo máte slabšie PC, je pravda, že celkovo vývojári, sa venujú prioritne novým, výkonnejším zostavám a potom, časom, príde na rad optimalizácia pre staršie. V každom prípade, hra sa dá poladiť, aj cez mody, ktoré už sú a budú, táto hra stojí za to !

• To už asi nemá cenu 

• schali

Cejtim ve vsech kostech, ze se v tomto pripade vyplati pockatna na recenze na steamu. Proti tomuhle byl launch C2077 ukazkove vydani revolucni nezabugovane hry desetileti( coz opravdu  nakonec byl).

• ty si dobry deme*t.

• presne ja tiez som z toho v pi*i :D

• Veskoslav

Mě přijde, že to jede lépe na AMD kartách, protože nikde mi to ještě nějak rapidně nešlo dolů a to včetně vesnic. Hra mi fakt nepřijde rozbitá a hrál jsem hry, které byly na tom naprosto hůř. Třeba první Stalker:)

• twicer

Jako jo, ale řekl bych, že tyto cykly byly dřív podstatně přísnější a ten vývoj napříc generacemi byl fakt znát, nebylo to tolik o marketingu jako dnes.

Když jsem nedávno merčil a chtěl bych si fakt polepšit, plácl bych se přes kapsu za bednu v ceně třeba 60k, tak stejně u těch her narážíš na stejné limity v podobě doskakování scény ve tvém rádiusu, animace ve 30fps a podobné skopičiny.

Jsem zvědavý co přinese nová generace her, nějaký system seller bych si už nechal líbit.

• Kalous

RTX 4070 a v některejch pasážích neni problém padat na pár snímků za sekundu (i když to normálně jede 60-100 fps)... ta hra je rozbitá, doporučuju počkat až se to dostane do nějakého utěšenějšího stavu...

• Njn, vykon kompu po cca 2 letech je uz za zenitem a ted si vem, kolik narocnych her vznikne za 2 roky...kdyz to trefis, tak mozna 3...kdyz mas ,,smulu,, tak 1 :)

• Veskoslav

Bohužel ano:) Ideální je mít něco s 3D, ale i 5600/12400 to zvládne:)

• Jede to jak brambora 😬

• twicer

Jak říká kněžna, šťastná to žena.

• twicer

No, kdybych nedopařil řádově hezčí hry na poměr k výkonu mého dědečka a to při 60fps, tak to nevytahuju. :)

Některé běží líp některé hůř, stalker zrovna asi více papá procesor.

• Veskoslav

Sorry, ale buď rád, že ti to vůbec jede....S takovým strojem z roku 2017 bych si fakt nestěžoval:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit