Vykoupení CD Projektu RED po Cyberpunku 2077 nekončí. Šéf studia připustil ztráty
-
Mě šel Cyberpunk bez jediné chybičky, ještě na starším PC. Updaty byly super. Hru jsem si užil, jak tehdy tak teď. Ano, na hratelnosti bych možná pár věcí změnil., ale bavil jsem se. A jsem vděčný, že taková hra na trhu je. Předobjednávky jsou zbytečnost. Slevy jsou skoro pořád. A bylo mnohem více her, které byly rozbitější. Nejsem úplny fanda CD Projektu, ale je to jedno z nejlepších studií, které teď existuje. I Zaklínač 1 byl dost svéhlavý (loadingy, nevyvážená obtížnost) a přesto na to září 2007 nemohu zapomenout. A nostalgie v tom fakt není. Ta hra strčí do kapsy i novější hry, které se pokusily o totéž (Inquisitor od Piekary)
-
Za mne může CD projekt zapomenout na předobjednávky.
Day One Cyberpunku jsem si užil na Xboxu s. X a bylo to jako by někdo vytáhl kuře ze skořápky v embrionálním stádiu - stav neslučitelný se životem , byť tím virtuálním .
Mrtvé město ,kde nefungovala správně snad ani jedna cutscéna ,kamera která nadobro opustila pozici hrdiny a zasekla se v nesmyslných úhlech mimo dějiště hry, rozbité sejvy a fakt , že hráči na PlayStation dostali kód ,který vůbec nepočítal s hardwarem na který byla hra původně oznámena . CD projekt se ztratil na PC s výkonem řádově vyšším než kdy měla PS4 a až do vydání hry je snad nenapadlo prezentovat stav verze vedení , nebo nedej bože vedení bylo v obraze ale kvůli financím trvalo na vydání i v tak nekompletním stavu .
Mlčení o reálném technickém stavu hry a pomalé mlžení o výkonu , kdy hardware hráčů je prý nedostatečný ....to si mohli odbýt před Day One edicí Cyberpunku a kdykoli mohli vydání pozdržet .Nestalo se , Škoda .Hanba jim !
-
W4 je ztracené už nyní. A ano, žádná oprava nenapraví první dojem. No Mans Sky by mohl vyprávět. Fanoušci to ocení, mainstream ale řekne bleh a už se ke hře nikdy nevrátí a i když jo, už je po letech ve slevě 90%
-
Já za sebe řeknu "Doufám, že CP tu pověst poškodil!" Už jen kvůli tomu, aby se v budoucnu podobné o***y neopakovaly.
Hru jsem si nakonec užil (s patchem 2.0 a výš, tak jak to mělo být podle mne vydané v prvé řadě), ale ta pachuť už ve mně zůstane napořád.
A s W4 rozhodně počkám několik měsíců, než se rozhodnu, jestli jej koupit nebo ne.