-
James Cole
Skuste přemluvit jamese do podcastu co?? :D -
LEVEL TV
Pánové, vy se prostě musíte vrátit k natáčení legendární LEVEL TV. Zrovna jsem se díval na Interview naruby se studiem Arcane, a vy to v sobě pořád máte. A chce to ven! -
Soutěž
...opravdu nechápu podstatu soutěže s podcastem, když se vyhodnocuje ze špatných odpovědí - slyš podcast 139. Opravdu nemá smysl znovu poslouchat podcast, poslat správnou odpověď, kterou řekne i Pavel Dobrovský a potom vybírat ze špatných. Zklamání... Mínuska do mě, borci. -
Pre nedočkavcov 139tka
http://www.youtube.com/watch?v=kdIy4Kvt16U&feature=c4-overview&list=UUS6nbOke9DAME3_5BzwVVUA -
????????? Vždyť to tam vždycky je. *8*
-
Proč už není upozorňování na live podcast na hlavní straně? Nebo se žádne podcasty už netočí?
-
To jsem nevytrepal já.
Šport z vrtulníku? No je pravda, že už neběhám tolik co dřív, ale i tak myslim, že víc jak ty. Každopádně to nesouvisí s podcastem, takže považuju dikuzi za ukončenou. -
ty si musel vidieť šport akurát z vrtuľníku, keď trepeš také blbé prirovnania
-
Navíc ve fotbale máš i komediální prvky *3*
-
Souhlasím s poměrným přirovnáním Rallye : Formule a Orientační běh : Fotbal, jakožto Král/královna sportu : popcornová zábava pro lidové vrstvy :-)
-
Audiooo
No a pokud za každou cenu potřebuje jen audio, tak si to může hodit třebas do " http://www.video2mp3.net " a převést si to YT videjko na mp3ku. Bude sice drobet pankovější než to co pak Lukáš produkuje, ale když na to tak spěchá... -
mohl by taky zkusit unfair mario:)
-
Ten Imf se vždycky tááák rozkecá :). Ale dobrý, zase to bylo o něčem jiném. A nejzábavnější byl moment, kdy nešikovný Lukáš podal krabici s Metodem Martinovi a ten to tam hrozně dlouho šudlal.
Na infoboxy v Levelu se vykvajzněte, snad maximálně vývojáře/vydavatele. Hlavně prosím ne hardwarové požadavky a podobné nesmysly :). -
Macura na hrad! :-) Skvelý chlapík, čo sa skvelo počúva a má dobré názory i na dianie v súčasnom hernom svete! *5*
-
Pro Privata Martina:
Není to úplně Mario, ale můžeš zkusit to nejčistší retro, co je teď k mání: Ripple Dot Zero. -
Jestli myslíš video záznam, tak ten se dá s prstem v nose najít na youtubu..
-
Bude figtclub jeste letos?
-
Keď bude Vávra v podcaste, tak sa ho spýtajte, či so ho v USA pomýlil niekto s Alanom z Hangoveru :-D Sú ako dvojičky *15*
-
Hlavně konečně zjistíme zda má to kolo protože Warhorse jsou na tom špatně a musel prodat auto anebo si koupil kolo protože Warhorse jsou na tom dobře. *3*
-
Tak já zase doufám, že alespoň zmíní pětku, čtyrku nemusí :D a ANO toho Vávru sakra už pozvěte! :D Má nové kolo tak je tam v cukuletu.