Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Nějaký Update situace? Tohle by mně taky zajímalo. Již je možné mít na netu stará čísla tak aby nešla stáhnou anebo v PDF. Rád bych si někdy přečetl a pod.
    Sice stále čtu tištěné věci ale jestli je možnost, tak by bylo skvělé v dnešní době se trochu pohnout, aby ten kdo něco hledá ve starém Levelu neměl prostě smůlu.
  • ringmancz
    jaký jsou Resonance of Fate a Star Ocean?
  • havk
    Mozno by som mrkol i na Final Fantasy XII(-2),Nier ci Tales of Graces F.
  • zdeeneek
    Dobrych rpg, ktery nevysly zaroven na pc, zase tolik neni. Krome tech zminovanych v prispevcich vyse by mozna v uvahu pripadalo i Eternal Sonata.
  • ales.smutny
    Valkyria Chronicles, pokud ti nevadí koncept na pomezí RPG a strategie (rada - neměl by, je to skvělá hra:))
  • Black_Hand
    tak ja jsem sice PCckar, ale podival bych se treba na nejaky final fantasy, nebo kingdom hearts.
  • Preed

RPG na PS3

Je to sice tazky offtopic ale snad ma nikto nezlincuje za to,kupil som si PS3 a chcem si spatne zahrat nejake dobre RPGcka,mohol by mi nejaky PS3 guru poradit nejake dobre RPG ktore su na PS3 a nie su na PC(Som PCkar :),dakujem. (O Dragons Dogma,Demon Souls a Ni no Kuni viem)
  • Black_Hand
    hmm, tak jsem prave docetl pavluv clanek na tema otevrene svety a docela me zarazi jak vidi moznost dohrat otevrenou hru za par minut jako problem (nebo jen preklada nazor vyvojaru? mozna to jen neni moc jasne z textu). normalni hrac to napoprve stejne neudela, protoze to ani nezvladne. na to aby byl hrac vubec schopny neceho takoveho musi hru znat jako sve boty, a to rozhodne nezna v prvnim pruchodu.
  • nekromant33
    edit: missclick
  • To by byla škoda a navíc pak by tedy měli pouze značku a možnost psát pod levelem ale žádnou možnost vracet se ke kořenům které Level proslavili.
    Navíc k čemu by to bylo Burdě když se toho chtěla zbavit? Většinou se to prodává celé když se firma něčeho zbavuje a nemá pro to využití.

Pak opravu škoda mít časopis který začne a vlastně nemá začátek.

Počkám co to řekne redakce.
  • Black_Hand
    ja bych si nebyl tak jisty, ze je situace jina. je mozne, ze kluci maji jen znacku, nikoli vse co souvisi s levelem.
  • Black_Hand
    ja akorat doufam, ze se ted inspiruji u PS4 a zacnou s vyvojarema mluvit o moznosti stazeni nejakeho mensiho kousku, ktery staci ke spusteni, a pak zbytku. i kdyz je pravda, ze narozdil od serveru konzolovych sluzeb steam nema problemy stahovat treba 7MB/s, takze i vetsi hry jsou stazeny za par minut.
  • Dotaz

Kdysi se ve FC někdo ptal zda by šlo vydat/zpřístupnit všechny články z Jámy Pekel a odpověď byla, že to si musí vyřešit z Burdou.
    Momentálně to máte na starost a tak by mně zajímalo zda tohle bude možné?
    Například pro předplatitele nějaký archív na webu apod. Strašné rád bych měl možnost si lehce pročíst starší články i od dalších autorů abych viděl jak to v té době viděli apod.
    Některé zahraniční časopisy to tak mají a je to skvělé. Prostě archív všech čísel a článků. Co jsem koukal, tak naskenovat to při dnešních super chytrých strojích není zas takový problém ale chápu, že to není priorita ale prostě bych rád věděl, zda je šance, že se toho dočkáme *4*
    Určitě bych nebyl sám kdo by to využil.
  • ringmancz
    navazuje, můžeš si to zapauzovat i ručně - pravej klik na stahovanou hru v knihovně a tam je Pause download
  • Milda8
    Jo. Navazuje tam kde skoncil. Vypnes omylem PC/ntb, vypadne net, proud. Pokazdy se mi stalo, ze to pokracovalo tam kde to skoncilo. Hodne prijemna funkce :)
  • Mortuus

Steam

Jen malá otázečka k Levelu, respektive k Steamu. Navazuje Steam na přerušený download? Řekněme, že mám už staženou/nainstalovanou půlku hry, večer vypnu Steam a ráno navážu se stahováním tam kde jsem skončil nebo to pojede zase od začátku? Za boha nemůžu tohle info najít ani na Steamu ve FAQ a přitom je to pro lidi s pomalým internetem dost zásadní :-) Díky za jakékoliv info.
  • Ronox
    No tak nejsi cílovka no :) možná se příště trefí do tvýho vkusu, ale tohle se stávalo klidně i předtím. Nikdy se netrefíš do všech preferencí. Jestli to je pro tebe rozhodující faktor u časopisu a ne obsah jeho a tohle jako bonus, tak asi nemá cenu aby sis ho pořizoval. Jestli tě zajímá herní trh a jeho vývoj, tak časopis je pro tebe lepší, protože se víc zajímá o tyhle témata než web. Pohledy autorů na různá témata, exkluzivní rozhovory atd, tak to za tu cenu rozhodně ber. Vedou to matadoři naší herní žurnalistický scény. Já bych tu přílohu ani nepotřeboval, protože předpokládám, že stejně většinu her budu už na steamu mít.
  • Mart9
    No dost mi tam vadilo, jak se neustále každé tři vteřiny měnilo prostředí, když to asi nemělo ani žádný význam. Po minutě a půl mě to začalo nudit, jak stále jen poskakoval a něco sbíral, plošinovka no...
    http://www.youtube.com/watch?v=CWzzlpQt-e8
  • ringmancz
    co přesně tě při tom dívání se nechytlo?
  • Amylee.Anderson
    To si piš, že narazim, jediný skákačky který jsem hrála byly Lion King, Rayman, Prince of Persia (a to jsou fakt starý věci)...a pak nějaký flashovky, tohle mi fakt nejde *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit