Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox

K LEVELu.

Tak už jsem doma a v klidu mohu listovat jedním novým Levelem (druhý stejně jako poslední 230ka zůstanou ve fólii v šupleti).

Nový design mi sedl jak pr*el na hrnec. Čistý, fresh bez rušivých elementů. Ve stylu dnešních moderních magů. Dobrá práce! O obsahu ani nemusím mluvit ne? Všichni jsme viděli jména, která se na "novém" Levelu podílejí a je to TOP.

Level dospěl a tak ukazuje svou hlavní cílovku. Nás nostalgiky, kteří už mají nějaký ten rok po maturitě. Jenom ten papír. Doufám, že ta avizovaná změna papíru v dalším čísle ovlivní průhlednost a "křehkost". Gramáž obálky je ale suprová.

Poslední chybička, které jsem si často všimnul při čtení je špatná sazba a korektura textu. Věřím, že tyto nedostatky se časem po uklidnění situace odstraní a my fanoušci Levelu hrdě řeknem: "Heil to the king, baby!"

Jediný dotaz k předplatnému. Je tam připsán jako bonus hra. Pokud budu brát platinovou hru v jaké relaci se tyto hry budou pohybovat? Dříve byly tuším i novinky, tak jestli toto platí nadále nebo budem dostávat review/promo disky. Ono bych se nezlobil, kdyby se jednalo o nějakou sběratelskou edici pouze pro recenzenty.
    Každopádně pánové držím palce ani nevíte jak. Doufám, že Vám toto dalších pár let vydrží (první rok přežití byste měli mít jistý díky prvnímu místu na send.cz). Klaním se, přeji hodně štěstí a na závěr nechť všichni vzpomenou na Ezechiel 25:17.
  • Black_Hand
    ....amy brzi narazi. neni to zrovna jednoducha skakacka. to neni na skodu. obcas mi zavanela Jazz Jackrabbitem 2 :).
  • Amylee.Anderson
    Čoveče, já to teď pustila, odehrála první kolo. Je asi první indie hra, co hraju a plošinovky mě taky nějak neberou, ale tohle je takový...oddychový a milý. Teda zatim :)
  • Ronox
    Tady se nám někdo něčím posilnil a teď je internetovým válečníčkem. C-C-C. To se nedělá mladý muži.
  • janchor
    Kluci z Hrej se o to přejmenování snaží, ale je to s Facebookem na dlouhý lokte.
  • To je web opravu na palcování a nic jiného *11*
  • Mart9
    Koukal jsem na nějaká videa a ta hra mě absolutně nechytla. Plošinovky mě obecně nebaví.
  • Mart9
    absolutně netuším jak, takže tuto možnost zamítám :)
  • smejki
    no počkej. ta hra je kvalitní, jen tě nezajímá. a každýmu se nezavděčíš.
  • Mart9
    To je možný, ale já nejsem takový herní nadšenec, abych nějaký takový časopis kupoval za každou cenu a rád bych obojí - kvalitní počtení i kvalitní hru. Nepochybuji o tom, že cesta, kterou se tento Level vydává, je správná (jedna hra, o poznání menší cena), ale na rozdíl od tebe beru hru jako součást časopisu a rád bych, kdyby mě i ta hra nějak zaujala, nejen časopis *4*
  • Neb Facebook nepovoluje přejmenování skupiny
  • zdeeneek
    Kdyz chci hrat, koupim si hru. Kdyz si chci cist, koupim si knizku/casak. Ja bych si Level za 99,- koupil i kdyby tam zadna hra nebyla. Ze tam je beru jen jako prijemnej bonus.
  • smejki
    tu hru můžeš vytradovat na Steamu za jinou indiovku, která by tě zajímala víc, si myslím
  • zdeeneek

Kdyz uz je tu rec o novym Levelu ...

Jak to bude s tim bonusem pro predplatitele? Mam stribrny predplatny (kdyz jsem predplacel tak k tomu bylo tricko, ted se divam, ze je tam navic i komiks). Level mi dnes dosel, ale bez bonusu - ty dojdou zvlast nekdy pozdeji ?
    Jinak jsem zatim casak stihnul jen zbezne prolistovat a precist Jamu pekel. Jsem spokojenej, libi se mi system hodnoceni (konecne zadny cisla). Jediny co mi u recenzi trochu chybi je nejaka informacni tabulka, ve ktere by bylo uvedeny studio, ktery hru delalo, vydavatel a distributor.
  • Mart9
    Tak nevím, jestli si mám Level koupit. Level jsem si nikdy nekupoval, jen několik čísel Score asi před 10 lety. Teď jsem tak nějak podlehnul tomu zdejšímu nadšení ze záchrany a vydání nového čísla, games.cz jsou také jediný herní web, který navštěvuji a vybudoval jsem si za tu dobu ke zdejším redaktorům určitý vztah. Je ale škoda, že v Levelu není zajímavější ta hra, to bych neváhal. Chápu, že o tom ten časopis vyloženě není, ale přece jen když je tam oproti konkurenci jen jedna, tak bych ocenil, kdyby byla pořádná a ještě víc super by bylo, kdybyste se mi s ní trefili do vkusu *4*

Dokonce jsem už Level měl dnes v ruce (zabalený), ale jsem stále na vážkách. Doporučíte mi ho? *4*
  • Proč má

Proč má hrej na facebooku napsáno:
    Level / Hrej.cz facebook?

Myslel jsem, level je sólo a bere to nějak takto: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615962981756723&set=a.606648822688139.1073741828.591148354238186&type=1&relevant_count=1
  • Taky jsem mile překvapen, že tam jr hodně komentářů a nerecenzí. Snad tohle uspěje.
  • Cosi
    Hehe, u nás na pumpě: Dobrý den máte nový nový level? -Ano ale nejde nám síť musíte platit hotově... Hmm ale není u toho DVD -To je v pořádku proto je to nový nový level.
  • bobsh
    Grafickej styl nechat, vypadá to skvěle! Nic tam neruší, barevný oddělení rubrik je dobrej nápad a hlavně jsem hrozně rád za přiměřený množství obrázků. U recenzí a reportáží maj svoje opodstatnění, ale dávat k eseji nebo komentáři obrázek jenom proto, aby tam byl nějakej obrázek je fakt zbytečný. Obsah i forma jsou parádní, jestli tohle lidi nebudou kupovat, tak už se tu nechytne asi vůbec nic.

(mimochodem, jsem zvědavej, kdy se objeví první hlasy volající po zrušení kultury v Levelu *1* )
  • Black_Hand
    heh, je zajimave, ze najednu stranu vycitas petrovi, ze si mysli, ze games dela sam a na druhou stranu ukazujes, ze si myslis, ze na pozici sefredaktora je ten co rozdava bany/mazani prispevku na foru. vubec bych se nedivil, kdyby to byl nekdo jiny a petr se mu pak ozval, ze te nema banovat, ze by to bylo stupidni.

EDIT: lol, takze nez jsem to stihl dopsat, tak petr hodil post, ze to bylo presne tak. zabavne :).

EDIT2: rekl bych, ze si vyhral soutez o jedno z nejrychlejsich prirovnani k hitlerovi na internetu vubec. godwin's law ftw!

EDIT3: docela me zarazi, ze levis by tohle mel zapotrebi. to je snad jediny byvaly redaktor ne? nejsem si jisty, jestli je to on.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit