Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Ne to ne... Nejdřív jsem se musela jít vybrečet do polštáře.
  • Black_Hand
    no ja tam byl nekdy ve ctvrt na 10 a nebyl problem. mate tam liny JRC, potrebovalo by nakopat :).
  • a pak si běžela domů, abys nám to honem mohla napsat. piš si to do blogu
  • Amylee.Anderson
    Mohlo by se to do JRC posílat den předem, na devátou jsem tam nalítla a ještě neměli :(
  • Corvus

New Era

...taktéž koupeno. Právě si s novým Levelem hledíme do tváře :) v očekávání věcí příštích. Voda na kávu pomalu vře, nezbývá než pustit si něco říznějšího do ucha a deflorovat obálku :) Pro mě osobně je to velký návrat. Level jsem kupoval moře let. V období kdy odešla prakticky celá redakce (nyní na Games.cz) jsem stránky Levelu opustil a dnešním dnem se pro mě symbolicky kruh uzavřel. Jsem zvědavej a snad se vyplní mé přání seriózního magazínu o hrách a tématech souvisejících, na našem trhu. Jen ne proboha žádné desítky recenzí, "novinek" a tisíce preview. Přeji si TÉMATA a kvalitní články z pera Blixa, Janchor, Vávra, Rybka. Těším se a jdu na to.
  • Black_Hand
    tak level koupen. na zbezne prolistovani a procteni nazvu clanku a autoru.... palec nahoru. to si rad prectu :). docela me pobavilo, ze zrovna ted pousloucham soundtrack k remember me a hle, koukam hned clanek. (ten soundtrack je fakt super, je to takovy mix matrixu a soundtracku k human revolution, ale pritom hodne osobity...)

prodavac v JRC byl komicky: "se divim, ze to jeste vydavaji" "taky to ted restartovali" "ale, ted uz je vsechno na internetu" "proto trochu meni clanky, aby to nebyl takovy problem"
    a zatim to vypada, ze jsem nekecal. uz se tesim, az se do toho zactu :).
  • Warriosparky
    Pokud ti stačí video, tak to je na youtube
    EDIT: Aha, tak mp3 už tu je taky *1*
  • bude dnes záznam prisím???
  • blixa
    Klasicky od ctyr.
  • Corvus
    Kdy bude dnes podcast? Díky za info.
  • janchor
    Obsah bude pochopitelně zveřejněn s každým novým číslem na ofic. stránkách.
  • Keyz
    Bude pak na stránce předem napsaný obsah apod. dalších čísel? Takto se složitě hledá co a jak to bude. Po 1 díle se to snad změní aby to bylo jasné předem.
  • Watch out guys, we’re dealing with a badass over here
  • ringmancz
    https://www.youtube.com/watch?v=38m-wnbHPLA

nějak takhle si to představuju :)
  • janchor
    Nebojíme.
  • Už se těším jak budu v Tescu z Levelů strhávat plastikové obaly a opisovat si steam klíče. Pak vám je budu házet zdarma do diskuze, nebojte ;)
  • Je to neuvěřitelné, ale v pátek půjdu Level shánět taky. A dokonce se těším.
  • Cosi
    Pokud je napsáno vydání v pátek, tak v pátek už by měl na stáncích být a jak postnul ringman tak bude prostě všude :) Čas kdy to budou mít na stáncích záleží na tom, kdy začnou trafikanti rozbalovat ranní balíky s poštou. Většinou okolo 8:00 to bývá už všude.
  • bobsh
    Taky by mě to zajímalo, v pátek ráno jedu do Brna, tak by celkem bodlo, kdybych si rovnou na Florenci v Relay moh koupit Level na cestu *1*
  • Black_Hand
    ok, ten seznam odberatelu pomaha hodne. diky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit