-
To by pak ani jeden nevyniknul, takhle je to ideální.
-
oculus rift
To by bylo skvělé, kdyby to bylo jako kamera zvlášť pro hlavu ve hře. Pak v FPS bych se hráč mohl dívat a myší ovládat zbraň. To samé u závodu atd. -
Moderuje Rybka.
-
Kde je aktuální 135? Je tam pouze / 2. část
Kde je pak první část na youtube?
Již jsem to našel. Pes to celé zamotal *4* -
http://www.youtube.com/watch?v=YgLYUxsIFn0&feature=c4-feed-u *3*
-
FC 134.4
Zdravim, snazim se najit FC 134.4 video format a na strankach Games, ani na YT to za boha nemuzu nikde najit. Predpokladam, ze chyba je na me strane, muzu se vymluvat na vedro - kazdopadne muze mi, prosim, nekdo hodit link? :) Diky. -
hádej *3*
http://www.youtube.com/user/GamesczTV/feed -
Podcast
Ultimátní Fight Club: hosté Fuka, Vávra a Drda :) -
Souhlas, akorát je zbytečné dělat nějakej scénář. Stačí prostě zadat téma "hry a herní průmysl" a hotovo :)
-
fght club
Ahoj Janchor,zacatek fight clubu je dnes jako vzdy v 16:00? -
Nepřekřikovat
Prosím, nepřekřikujte se. Když to posloucháte na sluchátkách, tak dostáváte permanentně pecky do uší a je to velmi nepříjemné. Navíc, každý mluví jinak hlasitě, takže musíte mít hlasitost na vyšší úrovni. -
ad dark souls: DS jsou primarne MECHANICKA hra. klicove tam jsou herni mechaniky, level design a soundtrack. to tu hru tvori. kolik je zapotrebi lidi na tohle? potrebuji hollywoodsky dabery? jsou tam extremne nakladny sceny ala battlefield nebo assassins creed? potrebuji delat nakladny research? taky ne. DS jsou presny opak.
-
Takovou palbu je potřeba dávkovat s rozmyslem! Ale Franta má u nás dveře rozhodně otevřený a jak se sejde příležitost, rádi ho do podcastu natáhneme.
-
Podcast s F.Fukou dopadl presne tak jak jsem ocekaval - skvele. Bavil jsem se od prvni do posledni minuty. Franta by mohl by chodit i casteji nez jednou za uherskej rok.
-
Od zítřka do pátku pojede každý den od 18:30 speciální E3 podcast, viz http://games.tiscali.cz/tema/e3-2013-zacina-co-vas-ceka-a-nemine-na-games-cz-63079
-
bude podcast jako obvykle nebo nějaká změna?
-
do nemecka
-
spofforth: Naposledy jsem si koupil Fullmoon, ten kupuju pravidelně (jednou za dva měsíce) a k tomu občas Hattrick. Teď začnu i Level. Fullmoon má takový zpracování, že ho chci mít fyzicky, i když mi kamarád předplatitel vždycky nabízí, že mi pošle elektronickou verzi. Hattrick má nic moc zpracování, ten bych klidně zvlád číst na kindlu, nebo tabletu. Už chápeš, kam tim mířim? Papír se zachrání, když k dobrýmu obsahu přidá i přidanou hodnotu v podobě super formy.
-
Ze si muzu casopis v elektronicke verzi precist kdekoli je jedna vec, ze to chci delat je vec druha. Myslim, ze se tiskoviny svezou do te minority spolu s knihami a budou je cist lide, jako jsem ja - tedy ctenari, kterym neni pohodlne cteni z displeje a chteji listovat.
-
janchor: lidi časopis není o nic míň průtokový médium, než třeba internetový článek. Trvalost internetu je otázka, avšak ničemu nebrání - pokud mne zaujme článek, nebo video (to spíš) tak si ho uložít přímo do PC a mám artefakt rovnající se hodnotě časopisu také. :)