Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • áno bol retardovaný...lebo jediné múdre a pravdivé názory majú redaktori, opačný názor je neželaný......a želané je iba pritakávanie a podliezanie typu ty...
  • Amylee.Anderson
    Docela by mne zajímalo, jak je to s tou "ochcávkou" u reklam ve videích. Že se ta reklama dá přeskočit posunutím videa a nemusí se čekat 9 sekund. Má to stejný efekt, jako blokování reklam adblockem nebo to je neškodné?:)
  • Amylee.Anderson
    Budu hádat. Smazali ti jeden retardovaný komentář.

(lol "retardovan*ej" je zakázaný a retardovaný ne. :D)
  • MickeyMutant
    Večeři s JD.
  • Cosi
    Eurogamer. Co vyhrávám?
  • Preed
    A stale ich az prilis vela retardovanych zostava. :)
  • herný web s najväčšou cenzúrou a mazaním príspevkov v ČR & SR
  • Nevime, kolik?
  • zdeeneek
    Ne u kazdyho cloveka se musi jednat o lenost cist. U her, ktery me zajimaji, ctu textovou recenzi, ale stejne se pred koupi jeste divam na videa. Prijde mi jednodussi se na nektery veci podivat ve videu, nez se je snazit popisovat v recenzi.
  • Text jasně vítězí nad videm pravděpodobně jen proto, že textové recenze vychází dřív. Schválně bych zkusil u nějaké očekávané hry udělat nejdříve videorecenzi a o týden později vydat textovou. Dost možná by se čísla návštěvnosti/shlédnutí obrátila.

To že jsou lidi čím dál línější něco číst je celkem pravda...
  • zdeeneek
    Dobra poznamka. Myslim, ze cast lidi si jen textovou recenzi rozklikne, podiva se na ciselny hodnoceni a jde rvat do diskuze aniz by si precetli recenzi celou.
  • zdeeneek
    Je sice pravda, ze kdyz chce nekdo videt lets play video, tak se na nej muze podivat jinde - hrej, youtube... Ale kdyz tu jsou na games autori, s kteryma nekteri ctenari prosli celou jejich cestu od levelu pres hrej az sem na games a zaradili si je to kategorie oblibeni, tak by se na takovy video radi podivali od nich...
  • Draken69CZ
    Dobrá pro tentokrát vám to projde, ale dejte si Bacha sleduju vás
  • Mart9
    K té čtenosti textových recenzí.... Myslím, že lidi jdou hodně po verdiktu a výsledném čísle (i když na to hodně z nich nadává) a u textové recenze prostě vědí, že to tam najdou. Videorecenze je přece jen o něčem jiném...
  • michelangelo
    Ze se weby vic profilujou je dobre. Tim se jim buduje specificka komunita, ktery sedi jakym zpusobem se danej web dela. Zkratka je kravina, aby vsichni delali vsechno. Holt si pro letsplaye budes muset dojit jinam. Me tu schazet nebudete, ani letsplaye, ani ty :)
  • Na to si vzpomínám, jak ještě v hPodu říkali, že video by nebylo zajímavý, že prostě sedí pár lidí okolo mikrofonu a mluví do něj... Upřímně, mně to fakt zajímavý nepříjde, proto preferju audio záznam, a i vidcasty Hrej většinou jen poslouchám při práci.
    K Let´s Play - Formát, který dělá Hrej mi přijde super (zejmnéna retro LP), ale myslim, že to bohatě stačí. Hraní úvodní hodiny hry stačí vidět jednou, ne? Můj čas je drahý...
  • LP mi přijde v dnešní době jako totální zbytečnost.Místo zabití hodiny sledováním někoho jak hraje si radši pusť Angry review.
  • Nemyslím si, že je to zrovna ideální srovnání. To je jako srovnat, které auto dříve dosáhne rychlosti 100 km/h, Škoda Fabia 1,2 HTP, nebo BMW 120d?
    Psané recenze vítězí dle mého názoru hlavně kvůli tomu, že jsou dostupné o mnoho dní dříve než videorecenze. Na videorecenzi pak člověk koukne spíš jen ze zvědavosti, než kvůli tomu, aby se něco dozvěděl. Třeba já jsem na Games na videorecenzi ještě nekoukal. Psanou recenzi si třeba přečtu, ale než vydáte videorecenzi, tak už mám nakoukáno dávno videa na Trubce. Někdy mám dokonce už dohranou i celou hru.
  • Robotron3
    Já, hry jsou drahé, dobře udělaný let's play je nejlepší možnost, jak se o hře dozvědět, jestli by stála za to.
  • Robotron3
    A kolik těch lidí, co vám na ten text kliknou, to opravdu čte? ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit