-
Bude :)
-
Nejako sme zabudli poďakovať..veľká vďaka aj, keď takto oneskorene
-
zdravim,bude recenze na walking dead:survival instinct?diky
-
tak
Středa 16:01 *4* -
zivot je boj. live je bonus :).
-
Ajéé, tak to mě zase čeká v práci prokoukání do přesčasu, škoda, že je nemám placené ;-) Začínat v 16:00 je dost naprd, když vezmu, že se na to chtějí dívat pracující lidé a i pro školáky myslím, že je to moc brzo. Ideální by byl začátek tak v 18:00 až 19:00, ale to už se zase nechce vám, co?
-
ale my mame litajici koberec! malej, trisedadlovej!
-
Já budu mít práci, sorry.
-
Hrst, srst, srst, prst. Ať je to, co chce, je to zježený a namířený na tebe!
-
To je srst, noumo! Z toho se Vam jezi srst! Hrst znamena neco jineho!
-
Z toho se mi ježí hrst!
-
Povedal by som, že za toto vyfasuješ dve hodiny BK.
-
A co král bramborových lidí?
-
a co teprv Pan Filuta?
-
radši bych bral Dana Vávru
-
Snad vás po delší době uvítá Pan Tučňák!
-
Tak to máme přesně opačný problém. Zdejší videa se načítají krásně rychle, ale právě na youtube, jako by to tam bylo snad nějak i naprogramovaný, aby náhodou nebylo dopředu načteno víc než několik sekund *7*
-
prehravac
Zdravim tvůrce a diváky/posluchače FC, mám dotaz nebo možná poznatek a nevím zda-li se to už řešilo, ale mám problém s načítáním videí nového přehrávače, načítání strašně dlouho trvá ať už na 360p nebo 720p a video se mi přehrává rychleji než načítá ... jen pro info v mém připojení to asi nebude jelikož z YT v klidu pouštím videa 720p a načítání je o mnoho rychlejší než přehrávání. Je problém tedy v přehrávači nebo někde na mém příjmači? Díky za rady či poznatky zkušenějších :)
martyEF -
Vážení přátelé, Fight Club #124 se bude natáčet ve středu od 16:00. Dnes si potřebujeme připravit nové studio v Tiscali atd. Díky za pochopení.
-
Bude dneska o 16:00 Fightclub? Niečo sa hovorilo v minulom že sa ide meniť vysielací čas,ale to platilo asi len pre minulý týžden kvoli tomu programu "Booom",ale pre istotu sa pýtam či dneska svami mám rátať? *4*