-
Janchor: "Kdybych věděl dřív, jak na tom video je, tak ti odpovím dřív." - to ses trochu dostal do časový smyčky ne? Protože já bych si nemohl stěžovat dřív než by to nefungovalo, tudíž bys ty nemohl reagovat. Ale to je fuk, každopádně když neumíš házet s bumerangem, vždycky můžeš střílet z praku, to se ti pak zpátky nevrátí jestli mi rozumíš...
-
Goodman: Hele, já ti rozumím. Kdybych věděl dřív, jak na tom video je, tak ti odpovím dřív. Technický problémy, který se nám v tomhle případě vracejí jako bumerang, se právě snažíme řešit v čase, kdy zrovna nekoukáme do diskuzí.
-
Četl jsi můj druhý komentář, kdy jsem psal že to myslím obecně a že tu nejsem poprvé? Podobnou věc totiž pozoruju už delší dobu. A ohledně těch technických problémů, vážně by nebylo od věci ty problémy řešit, potom by nechodily podobné komenty jako ode mne.
-
Takže, protože se v půl páté podvečer v sobotu na něco zeptáš a my si dovolíme o víkendu nesedět jen o compu, ale, nedejbože ho trávit i třeba mimo počítač a třebaaaa... s rodinami (a neodpovíme do pár hodin), tak jsme za rockové hvězdy a nevážíme si čtenářů a jsme "nepřízniví"?
Promiň, ale zase trochu vhledu z druhé strany... -
Ano se třeba ale nic neposralo, třeba jsou jen líný. Anebo pokud máš pravdu a je to už po osmé, tak je možná čas si sednout a zamyslet se, vyřešit problém. Ale třeba jsou jen líný...
-
Hele vezmi to takhle. Taky by mi bylo blbý 8x z deseti týdnů psát, že se zase něco posralo. Nedivim se, že nikdo neodpovídal.
-
Jasně, to bylo myšleno spíš obecně, nejsem tu dneska poprví. No offence, jen rád mluvim upřímně.
-
Tak je víkend ne. I novináři mají právo na volno.
-
Neber to špatně, jsem rád za to co děláte, ale myslím si že byste si měli více vážit lidí co sem chodí a nereagovat až když vás o to někdo vyloženě požádá jako v tomto případě. Chci říct, nemyslíte si snad že jste nějaké rockové hvězdy že ne. Protože nejste. Jste novináři a my vám jakožto čtenáři platíme časem za to že sem chodíme a akceptujeme reklamy ze kterých vy žijete. Tak to zkuste líp kluci, jinak jste fajn.
-
Jsme stále stejně zaseklý na technickejch problémech. Snad zítra.
-
díky za odpověď, koukám že jste stále stejně příznivý ke svým návštěvníkům :-/
-
Fight Club #124 - 24:40 - co je to za nesmysl ? Že je nová věc, že mají materiály a můžou scénu jinak nasvítit atd. ? Dyť enginy používají materiály a je možný scény nasvěcovat jinak atd tu už je několik let ? Nemůžu si pomoci, ale tohle mi rve uši.. :(
-
Zrovna jsem to sem chtěl hodit. Četl jsem to na 2x (dá se to). Nicméně bych to asi nehrál... Nevidím v tom zase takový über-monstr-dílo... Asi to bude tím, že nejsem moc na žaponskou úchylku, co se týče zaměření na futurum. U Japonců si cením spíš poetických her (Okami např.) a jejich historie (samurajové / zbojířství apod.). Takové ty úchylnosti s 3 kilometrovýma robotama apod. jdou mimo mě. Nicméně článek hodnotný a konečně v tom mám jasněji. Dlouho jsem se chtěl o téhle sérii dozvědět víc. V každém případě jsem se o názor podělil s přítelkyní a ta jen konstatovala: "Metal Gear? Takový japonský Lost, ne?" *1* Holt jsme RPG domácnost, no...
-
Ty asi nemáš moc mozkových buněk, viď?
-
kdy bude video kluci?
-
Zdravím redakci! Můžete mi prosím sem hodit link na ten článek o Metal Gearu od De Sada, který zmiňuje blixa? Googlil jsem, ale bez výsledku :/ díky moc.
EDIT: tak nalezeno jsem plašan :D
a ještě link, kdyby někdo taky hledal: http://angryplayer.blogspot.cz/2011/07/metal-gear-solid.html -
Nemôžeš porovnávať 720p videá na Games a YouTube. YT používa iné kodeky pri koverzii. Výsledkom je že 10 minutové video v 720p má na YT menšiu veľkosť ako na Games. Teda sa ti rýchlešie načíta.
-
Nazdar.V kolik přibližně bude fightclub pro naše telefonky.Díky
-
ty asi nemáš moc kamarádů viď?
-
nerikej, ze si se masochisticky obetoval :).