-
Preed má na mysli tuhle žumpu.
-
Diskusie
Otazka na redakciu: Bol by velky problem urobit v diskusiach taku featuru,ze prispevky ktore by boli hrozne 'vyminuskovane' by sa skryvali? aspon opticky by tie diskusie nevyzerali tak hrozne,sem tam by to sice mohol schytat aj nejaky normalny nazor ale tych najvacsich trollov by tam aspon nebolo vidiet. -
tak dalo se to vydržet, ale na vydání to opravdu nebylo *4*
-
Dotaz na Český rozhlas
Honzo, pokud si měl na mysli pořad Pro a proti tak naprosto souhlasim. Bylo to minimálně dost blbý. Nejhorší na tom je, že se to snaží tvářit seriózně. Když to hry schytají na Nově nebo v podobném médiu tak se to dá přejít. Tam ale se sešli dva psychologové, který si víceméně notovali v tom jak sou hry špatný. V pořadu Pro a proti bych čekal jinou sestavu. Tohle by se podle mě na původním RČ nestalo. -
brutalni ne. je to dost, ale na konci se to zase jaksi stejne seslo dohromady.. jen to chce koukat jako na cizojazycnej predabovanej film jak ze starejch vhs- kazdej si holt otvira hubu jak chce :)
-
Už to táhnu. Jsem zvědav, jestli je ten výraz "brutální" na místě *1*
-
Videozáznam Fight Club #124 - (pouze pro otrlé)
Níže najdete odkaz na videozáznam Fight Club #124, který jsme nevydávali a ani nebudeme, protože ...uvidíte sami. Desync zvuku a obrazu je brutální, bohužel byl původní záznam pořízený špatně a není, jak to bez brutálního množství práce opravit. Takže jen pro otrlé, poslužte si:
http://video-cdn.tiscali.cz/75/23/12375_fight-club-124-720p.mp4 -
Tu jsme převezli síťovým adaptérem, tudíž teď už je to celý na elektrárně!
-
A co baterka?:D Většinou když není technicky problém zradí baterka :D
-
Chceme. Ty skluzy šly na vrub technickejm problémům, který se poslední dobou valily jak kdybysme zneuctili nějaký indiánský pohřebiště.
-
Zdarec pánové.Dnešní fight club byl hooodně výživnej.Byla by škoda,to zkracovat,krom tech dvou,tří?...předělů.
-
Dnešní fight club sem nestihl.. sakra - a šance na video.. to bude za týden. Nechcete si zkusit to nějak nacvičit, aby to video bylo nějak rozumně? Sledovat to s týdením spožděním je fakt už o ničem :(
-
Wauuu hot !
-
dobry host. uz ve FC dlouho nebyla.
-
Nikola Bornova @tlamiczka
Zdá se, že se dnes objevím v podcastu @gamescz - pokud vás láká můj chraplák, nalaďte v 16:00...
nice! -
Netrpělivě vyhlížím 16 hodinu :) Mohli byste zkusit prubnout letmou zdravici s Lukem z Iráku ;)
(více minusů BORCI) ;) -
Jednou na mě spadnula mičuda na hlavu, ať jsem to čekal dostal jsem takovou ránu, že jsem byl rád za samovolné opuštění hřiště. Tak nevím, všichni víme co je hlavička ve fotbale a jak se chová boxer na konci své kariery..
-
Tak urcite ...
-
Však fotbalisti jsou gumy. Stačí se podívat, jak vypadají *4*
-
Cyberstan!