-
Scéna s nafukujícíma hlavama je legendární!
-
ty starší "hovadiny" jsou mnohem lepší a s větším poselstvím, než ty dnešní rádoby art scheise katze.
Radši sto Skál oproti jednomu Matrixception. -
tak dělej
honem -
však jste se domluvili, že 80s = 81-90. Dokonce tam Vašek při 80 prostestoval, že to ještě nejsou 80s.
-
1990.
Ale je fakt, že třeba já ho nikdy moc nemusel. -
Inu, já ty svý filmy nepovažuju za nesmysly. Třeba RoboCop má do béčkovýho braku hodně daleko.
-
Nevím, proč bych si stěžoval. Počítám s tím. Kdybych chtěl u svých reakcí pluska, nebyl by žádný problém psát tak, abych jich měl dost. To by byla nuda. Psát co si myslim, je zajímavější.
-
No hlavně si pak ještě nezapomeň stěžovat, že ty tvoje "duchaplný" příspěvky dostávají moc mínusů. *2*
-
A ještě srandovnější je, když se pak potrefené husy ozývají, jako bych jim pohaněl hračku.
-
Sám seš divnej. Ty tvoje plky jsou opravdu hodny zaznamení na haj*lpapír.
-
Kurec, jak to že nikdo nevzpomenul Total Recall?
-
wtf, špatná reakce
-
Teda poslouchat, jak si snad už třicetiletý? chlapi pořád libujou ve filmech, na kterejch ulítávali, když jim bylo 15? Robocopy, Hvězdný pěchoty... to už vypadá tak trochu divně. Já bych u těch nesmyslů už dneska nevydržel *3*
-
hlášení
Video záznam posledního podcastu se má výborně, jen se teď sype na server z připojení se šnečím uploadem, tudíž video vyjde někdy v průběhu víkendu. -
Když lžeš o pekelníkovi, tak se nediv.
-
nojo ale lhát se nemá ikdyž se smajlíkem *15*
-
Děkuji za včerejší BAN z de v diskuzi.Nejsem si vědom žádného prohřešku.Jen jsem napsal,že ve fightclubu bude p.Vávra ze smajlíkem.
-
A proto na něj reaguješ, aha no *3*
-
Venca to včera slušně odmoderoval. Trochu paradox že filmový novinář dokáže tolikrát překvapit herní pisálky. Doufám že ho pozvete i v budoucnu, každopádně díky redakci za hosta
-
Vašek Rybář? Jestli se dneska zapomnělo nahrávat, tak budu opravdu nas*án...