Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    Scéna s nafukujícíma hlavama je legendární!
  • ty starší "hovadiny" jsou mnohem lepší a s větším poselstvím, než ty dnešní rádoby art scheise katze.

Radši sto Skál oproti jednomu Matrixception.
  • tak dělej

honem
  • smejki
    však jste se domluvili, že 80s = 81-90. Dokonce tam Vašek při 80 prostestoval, že to ještě nejsou 80s.
  • janchor
    1990.

Ale je fakt, že třeba já ho nikdy moc nemusel.
  • janchor
    Inu, já ty svý filmy nepovažuju za nesmysly. Třeba RoboCop má do béčkovýho braku hodně daleko.
  • Robotron3
    Nevím, proč bych si stěžoval. Počítám s tím. Kdybych chtěl u svých reakcí pluska, nebyl by žádný problém psát tak, abych jich měl dost. To by byla nuda. Psát co si myslim, je zajímavější.
  • No hlavně si pak ještě nezapomeň stěžovat, že ty tvoje "duchaplný" příspěvky dostávají moc mínusů. *2*
  • Robotron3
    A ještě srandovnější je, když se pak potrefené husy ozývají, jako bych jim pohaněl hračku.
  • Sám seš divnej. Ty tvoje plky jsou opravdu hodny zaznamení na haj*lpapír.
  • smejki
    Kurec, jak to že nikdo nevzpomenul Total Recall?
  • smejki
    wtf, špatná reakce
  • Robotron3
    Teda poslouchat, jak si snad už třicetiletý? chlapi pořád libujou ve filmech, na kterejch ulítávali, když jim bylo 15? Robocopy, Hvězdný pěchoty... to už vypadá tak trochu divně. Já bych u těch nesmyslů už dneska nevydržel *3*
  • janchor

hlášení

Video záznam posledního podcastu se má výborně, jen se teď sype na server z připojení se šnečím uploadem, tudíž video vyjde někdy v průběhu víkendu.
  • Když lžeš o pekelníkovi, tak se nediv.
  • martyEF
    nojo ale lhát se nemá ikdyž se smajlíkem *15*
  • Děkuji za včerejší BAN z de v diskuzi.Nejsem si vědom žádného prohřešku.Jen jsem napsal,že ve fightclubu bude p.Vávra ze smajlíkem.
  • A proto na něj reaguješ, aha no *3*
  • Venca to včera slušně odmoderoval. Trochu paradox že filmový novinář dokáže tolikrát překvapit herní pisálky. Doufám že ho pozvete i v budoucnu, každopádně díky redakci za hosta
  • Viktor_H
    Vašek Rybář? Jestli se dneska zapomnělo nahrávat, tak budu opravdu nas*án...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit