-
Bylo, ale už je to zase dole všechno. Přišel jsi pozdě. Záznam bude brzy ale :)
-
bylo to vůbec dneska? tady nic, na facebooku nic
-
Teda, edit tlacitkem takhle narusovat kontinuitu vlakna... pojdme ho radsi zrusit!
-
Rozhold jsem se zabrat mnoho stránky díky vaším reakcím a to se mi povedlo *5*
-
a koukam je co?
-
hmm "koukám" bude asi podstatný jméno... back to school fakane
-
Další Doktorův styl?
-
Ses rozhodl nepouzivat ve svych prispevcich slovesa? :)
-
Tady vláda tvrdá ruka koukám. *3*
-
V 16:00 si myslím.V místnosti jako minule a s kým?raději říkat nebudu,nebo dostanu další BAN.
-
FC
Kdy, Kde, S kým? -
EA joke
http://pics.kuvaton.com/kuvei/inside_ea.jpg -
dik za reakci. preposlal sem ted tu puvodni zpravu na redakcni mail. priloha je original z ceske sporky v .pdf tak nevim jestli vam to treba neskocilo jako potencialni hrozba do spamu :)
-
POkud se ti mesic po poslani donate zobrazuji reklamy, je to samozrejme chyba, nicmene nemuzu nikde najit email od tebe, kde bys posilal potvrzeni o donate spolu se svym nickem - bez toho ty reklamy vypnout nemuzu :( Jestli jsi ho posilal, mohl bys to pls poslat jeste jednou? Fakt to tady nikde nemame... :(
-
Oni maj v Německu zataženo? *15*
-
Spokojenej byt nemusis, ale i nespokojenost se da vyjadrit slusne.
-
Jde o formu, anonym to napsal jak nevychovanej de*il. Navíc opakuju, že videozáznam je nějaká služba navíc, web na tom nestojí a nepadá
-
remcam a remcat budu.. kdyz mi i skoro mesic po donatu naskakuje zkurvena reklama na e2 tak je videt ze tam bud je malo lidi, nebo je tam malo lidi.. a problemy sou tady s necim porat, tak nevim naco nadavate moralisti. mam byt furt jen spokojenej kdyz nejedou nejaky videa a podobny veci okolo? kdybych ja v praci delal s podobnejma vysledkama tak dostanu taky peknej pojeb
-
rok sem rok tam, ve finále je to fuč
-
do toho :). *1*