-
Jako obvykle v 1600.
-
V kolik to dnes vypukne? Díky za informaci.
-
rohlik a pivo. co bys chtel vic?
-
Ty budou asi vypadat :)
-
ll
tak toje bida
:D -
Zitra a s Rohlíkem :)
-
fight club
bude dneska ficht club nebo až zitra ? -
Resp. Ne že bych z toho byl až tak moc zklamaný, spíš mě minimum pozornosti této události věnované krapet překvapuje, mě osobně se tato událost zdá jako výrazně vyšší průs.. než byl ten mnou již zmiňovaný Leak Crysis 2...
-
Far Cry blood dragon únik..
Jsem trošku zklamaný že jste na v podcastu games takřka vůbec neprobírali prusvih týkající se úniku hotové verze Far Cry 3 blood dragoon na warez cca 2 měsíce před oficiálním vydáním(dokonce ve chvíly kdy ještě ani nebyly vydány žádné screenshoty,natož gameplay videa),když před 2 lety unikla beta verze Crysis 2 (tuším že asi měsíc před ofiko vydáním to bylo) tak to vyvolalo mnohem větší pozdvižení napříč všemi hrám věnovanými médii... -
Jihoafrická republika se pravděpodobně nevrátí... Typické.
-
Skvělá zpráva, aspoň pro mě! Jsem opravdu zvědavej jak se Jindra rozpovídá o Branách Skeldalu (a zavzpomíná). Skvělej host, díky!
-
Tak toho bych se nebál, už měli pár tréningových podcástů a na moraváka Poláčkovic je i 10 Rohlíků krátkejch, ten je tím vodkojenej. Spíš Bacha na ty energy drinky pro Janchorovic.
-
Tak se nenechte opít Rohlíkem.
-
Bude. S Jindrou Rohlíkem.
-
mysteries!!
-
To vypadá, že svátek mají již dnes když zatím není odpověď :)
-
Jelikož to byl silák - anonym, tak se s tímto nickem nevrátí už nikdy bych řekl :)
-
Vrátí se Jar a omluví se za své neurvalé chování, nebo nikoliv??
-
Protože před natáčením konstatoval, že k dalším tématům ze scénáře nemá co říct.