Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to byznys, od Bran Skeldalu nic jiného neudělal, proto teď portuje hru a píše knihu se stejnou tematikou. Takovým lidem se říká "netalentovaní" a i ti se musí nějak živit, tak se to dá pochopit.
  • Pro mě touha znamená udělat něco za každou cenu. Toto není za každou cenu, toto je prostě normální standardní služba, kde zaplatíš a dostaneš produkt. A to s touhou nemá nic společného.
  • Nechápu vaše zbytečné hádky, myslím že je to všechno o prioritách a důvodech proč to člověk dělá. Ale je jasné že ten port nikdo z nás neuvidí...
  • Vybere případně peníze, udělá hru. Co ještě by jste chtěli. Mně je úplně jedno jestli se dívá s dětmi na večerníček nebo kutí v pracovně sám na projektu. Mimochodem to první je lepší.
  • Já tu touhu vidím už v tom, že chce oživit 15 let starou hru, kterou v dnešní době skoro nikdo nezná. Ano, chce za to peníze, ale ty jsou dnes potřeba na všechno. Nakolik vidíš do vývoje her pro iOS a Android? Jak víš, kolik dá práce přepsat kód a celou hru tak, aby řádně a spolehlivě fungovala na dotykových displejích? A to jak na telefonech, tak i na tabletech? Vážně si myslíš, že na to stačí pouhé nadšení jednoho člověka? Já ne.
  • No určitě je jednodušší si to nechat zaplatit, ale kde je potom ta touha že ano? Nevím, i ty narážky Pavla mně přesvědčily, že tohle nebude tak úplně košér... už jen čekám na jeho nový projekt kde bude chtít zafinancování vydání té nové knihy
  • Ja som to pochopil tak, ze sa tu kritizuje, ze neni schopny nieco obetovat aj zadarmo.
  • Přesně. Pánové si to představují trochu jednoduše. Dospělej člověk aby se třeba rok sám mořil s nějákým projektem, který bude nakonec zadarmo a jen pro hrstku českých lidí, kteří mají rádi dungeony? Nesmysl. Lepší je si to nechat zafinancovat, aby viděl, zda je o to opravdový zájem a ne se po večerech pachtit z kódem.
  • Pokud chce po lidech 180 tisíc tak promiň, ale ano, čekám že něco obětuje.
  • Po práci má třeba jiné závazky. Podle mě je do toho fakt nadšenej a rád by to udělal. A z těch peněz, si myslím, by stejně moc neviděl, většina by se dala do lidí.
  • To mi pride dost nefer. To jako podla teba ma teraz len z lasky k svojmu dielu obetovat pol roka svojho volneho casu a este to aj vydat zadarmo? Este to je aj pracujuci clovek, teda clovek, ktory si ceni volny cas. Myslim, ze poziadavka na zafinancovanie vyvoja (teda aj casu pre vyvoj) je namieste.
  • no právě, dyť o tom mluvili, po večerech to neznamená že nemáš práci a neživíš se, ale že když přijdeš po práci tak místo hraní nebo koukání na TV by člověk pracoval.. ale je to jedno, prostě je mi teď trochu líto že jsem mu poslal peníze..
  • Pan_Klobouk
    Dotaz znel jasne, jestli by to delal po vecerech. Tedy po vecerech a po praci. Tezko by umrel hlady, kdyz ma praci.
  • Je rozdíl mezi tím dělat něco jen pro prachy a nechtít to dělat zadarmo.
    Zcela logicky - pokud do toho má dát hromady času a úsílí, tak to zadarmo dělat nemůže, jinak by umřel hlady.
  • jj drsný zklamání, jak se ho ptali zda by to dělal po večerech zadarmo kdyby náhodou ty peníze na Startovači nevybral.. prý ne, což je škoda, protože to určitě nevybere... ale jinak podcast byl super, díky za Karla Drdu
  • Wow on to vážně Jindra dělá jen pro prachy? Pavel Dobrosvský to vystihl přesně, prej "tak to asi taková touha nebude". Bože
  • fakt? fotka by nebyla?
  • Keyz
    Hlavní zpráva dne! *3*
  • Corvus
    Nezapomeňte se zmínit: Oženil se nám Lukáš "Čočík" Codr s dívenkou z Ubisoft Shangai! :))
  • Corvus
    Ptám se, protože někdy to je v 15 hod. a nerad bych přišel o dnešního hosta (jako pamětník klasických dungeonů). Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit