Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • napravit!

Stale to nejde stahnout... spravte to chlapi :o/
  • Proti povrchní názorům Drdy a Olejníka na sérii Bioshock nic osobně nemám, ale nechápu je. Myslím, že pokud není hráč jen casual, měl by od hry čekat něco víc než jen chodit a střílet. A pokud ta hra něco víc nabídne, tak to mám jako hráč hned zavrhovat s tím, že jsem očekával jenom chození a střílení?
  • janchor
    Bylo, bohužel jsem se k tomu nakonec nedostal a stihnu dostat až dneska v noci.
  • A nebylo slíbeno,že to opravíte ještě včera? tohle už je smutný..
  • celoush
    Odkazovaný soubor je ten původní... možná už nahráli ten nový, starý smazili a jen zapomněli změnit adresu *5*
  • Opravit! Nejlépe do večera, ať mám před spaním co poslouchat.
  • Mě to taky nejde, takže určitě na vysílači
  • funguje to?

Audio prehravac neprehrava, mp3 sosnout nejde, je chyba na mem prijimaci nebo na vasem vysilaci?
  • Luke
    Díky, díky, díky!
  • DeathOnVacation
    Třeba má talent literární a kniha bude super. Ale kdo ví, stejně tak to může být pěknej brak. Ještě uvidíme, jak je to s tím talentem.
  • Pan_Klobouk
    Prekvapim te. Zitra zacina MS v hokeji a Jarda Jagr nejede! :)
  • jasne ze se muze necekane stat extremni situace a lukas to nestihne ale meli by to na zacatku ohlasit a rict co se stalo lukas uz k podcastu patri to je jako kdyby na ms v hokeji nejel jarda jagr.
  • tak se mu koukejte odměnit...klasika děfky chlast a chlebíčky *1*
  • janchor

audio update

Opět zasáhl deus ex machina v podobě Slotermeyera a tím pádem v průběhu noci nahodíme verzi pořízenou ze streamu.
  • janchor
    Saviour of the universe!
  • Slotermeyer
    Poslal jsem ti mail.
  • zdeeneek
    Pry "co muze mit dulezitejsiho nez podcast" *1*
  • janchor
    To přesně se děje. Jen si musíme pojistit, aby do toho PC šel elektrickej proud..
  • jnsCZ
    ...jsem slyšel, že on to prý občas někdo i dělá...
  • smejki
    Že jsem tak smělý, nebylo by od věci se radši pokaždý pojistit nahráváním livestreamu někde bokem na nějakém smutném opuštěném zastrčeném PC?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit