-
.
a kdo bude host janchor M? -
A bude Draken ?:)
-
sváteční podcast
Tenhle týden si to dáme ve čtvrtek a začneme klasicky ve čtyři. -
Dokonce 2x neřekl sprosté slovo!
Chtěl říci něco jako "Budem se bavit o těch srač.." A pak Něco jako Vyfikun..."
Nedáváte mu tam nějaký tlumící chlast? *3* -
A on se nechytá a nechytá... začínám se bát, že fekal období už je za ním!
-
nejlepsi je jak vdycky kdyz nekdo rekne slovo ktery ma aspon trochu neco spolecnyho s fekaliema hajzlem sranim hovnama nebo posranejma trenkama tak pavel prerusi hosta a zacne to slovo papouskovat karlovi do ksichtu asi s nadeji ze se karel chyti a rekne nam nejakou veselou historku z hajzlu proste profesionalni pristup moderatora kterej chce maximalne vyuzit drduv potencial.
-
Nemůžete se dočkat pokračování lifestylového týdeníku Out-Fit? Zajímá vás jak dopadl vlhký souboj Karla Drdola a nepřátelské jednotky usazené na jeho kalhotách? Následující investigativní reportáž nám prozradí kde se nachází žiletky Pavla Dobrovského a na ní navazující interview s Honzou Vojelníkem aneb Tom "Mustache" Selleck a jeho magnum opět v kurzu? A jako poslední host na programu se objeví Jindra Rohlík, jenž nám poví jednu ze svých vypečených anekdot. Již brzy ve vaší trafice za pouhých 19kč. *12*
-
Já mám zase jiný problém. Proč se podcasty nemůžou jmenovat třeba fc_128 místo např. "50ae1e58d96d8"? Mám v tom pak pěkný bordel, hlavně, když si chci podcast pustit v mobilu..
-
Kolem 40. minuty :-D takhle jsem se dlouho nenasmál :D Drda by zachraňoval Afriku klíčema na STEAM a Rohlík a jeho problémy :-D
-
Pořád něco novýho (posledně např. vykopnutej kabel).
-
Je to nějaký rozvrtaný, kluci to řeší.
-
Dík, žes mi to řekl. Kdyby sis přečetl můj příspěvek, zjistil bys, že nepoužívám iTunes.
Nicméně, s BeyondPod-em jsem také neměl v životě problém, až teď tahle drobná nepříjemnost s FightClubem. Napsal jsem to ze dvou důvodů. Jednak, ze zvědavosti, a druhak, pokud s tím skutečně někdo něco dělal, tak to byla nenápadná rada, aby to příště nedělal :). -
ja pouzivam itunes a v zivote jsem nemel problem.
-
Pořádal.
-
Co včera dělal Grygar v té anarchistické mikině Atari na koncertě Melvins? Voe tohle není Fight club! Příště se slušně obleč, když jdeš mezi lidi!
-
Něco se stalo s RSS feedem. BeyondPod na Androidu mi najednou hlásí, že nemám žádný stažený podcast a že jsem ani žádný neslyšel. Jako by někdo změnil všechny ID všech podcastů, nebo se nějak změnil celý feed.
-
Teda to snad už si ani nepamatuju, kdy bych si chtěl poslechnout Fight Club, a nebyl nějaký technický problém. Co tam pořád vyvádíte?
-
http://video-cdn.tiscali.cz/
-
Zrestaurovaná verze je na serveru, jen se jí nějak nechce ven, potvoře. Ráno moudřejší večera, až budou vzhůru mazanější správci, než jsem já!
-
Přečti si jánchora co píše níž. *7*