-
nakonec jsem díky akci lítal ve world of warplanes a v pozadí mi jel ten marnej hokej, FC zkouknu ze záznamu, alespoň si ho více užiju než přepínáním *1*
-
já to vyřešil tím způsobem že si video dám přes celou obrazovku a chat v menším okně mimo hlavy účinkujících do popředí *3*
-
chat autfocus
Tak jsem se zkusil dívat na live cast, ale měl jsem problém s tím, že při každé zprávě do chatu, okno s chatem vyskočilo nahoru a tím mi to odskrolovalo video mimo okno prohlížeče.
Jak tomu zabránit?
Zkoušel jsem různé prohlížeče a zkoušel jsem chat otevřít v samostatném tabu, ale nic nepomohlo. -
Kdy bude zvukový a video záznam? Proběhlo nahrávání v pořádku?
-
Hmm .. nájezdy, hádám, že si viděl více z podcastu co? :)
-
Od čtyř, tak to musim za půl hoďky vyrazit ven pro grilovaný kuře, aby mi to vyšlo..
-
link
A link na vysílání? -
Klasicky od čtyř.
-
A od kolika hodin že to vysíláte hoši?
-
Protože se z programu, kterým vysíláme, ukládá v hrozný kvalitě a navíc v kódování, který zlobí při překlopení do přehrávačů (včetně YouTube). Výhledově chceme nějaký elegantnější řešení, ale zatím holt musíme pracovat se záznamem z kamery.
-
aha aha
diky za odpověd...ale proč třeba nenahrajete normalně ten stream tak jak je a hodite ho hned na web??. -
Audio i video se po nahrání zpracovávají, stříhá se už minimálně, ale zvuk dotahuju a čistím a video Pavel zpracovává syrový z kamery, což i s několikahodinovým renderem nějakej čas zabere. Pokud nahrávání nijak neklekne (jako se to stalo posledně), k audiu sedám večer po návratu z redakce nebo druhej den ráno, podle času.
-
Render dvou hodin vždycky něco trvá plus musíš přípočítat, odstranění pauz, když odchází host, jdou kluci na cigárko a tak. Navíc kvůli vysílacímu času pochybuju, že by se Lukášovi chtělo ještě tvrdnout v kanclu a mrcasit se tam s videem. Pro urychlení bych to udělal jako to dělám v práci já. Píšu si časy střihů a pak to střihám přes Teamviewer a automaticky po renderu se mi to upne na ftp a pak už to jen nahraju do adminu.
-
se
muzu se zeptat proc je zaznam vzdycky tak pozde vsak to mate zacvhili -
...
http://www.youtube.com/watch?v=bGh4Fv5nEB0 -
.... hmm asi si podcast hodim na TV a podle toho co bude víc marny budu přepínat :D
-
záznamem hokeje nebo podcastu?
-
Na nějaký anální čakry s vlastikem ti kašle pes :D
O tom to vůbec není. -
Hele, potřeboval bych poradit, někdo mě říkal, že mám natočit astrální čakry na severovýchod a pak už jen lehce doladit duševní kmitočet přes 12,56 ale tam chytám jenom šum nebo Evropu 2 a je pravda, že to je teda síla! No nejsem si jistý, že je to ta síla co máš na mysli. Se zkusím zeptat ještě vlastíka. Jinak díky za případnou odpověď.
-
Spokojím se se záznamem, hokej je hokej :)