Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zadarmo? Děláš si legraci? Koukni se na ty reklamy všude kolem a reklamy v přehrávači, nemluvě o inzertních článcích že přechází na trh nový energy drink a podobný lejna. Z toho jsou neskutečný peníze příteli..
  • jabbo126
    Panenko marja, to zní skoro jako pohádka. Nějakým způsobem se Vám podařilo v tomto čase tímto skutkem omladit celé moje já :-) mám podobné pocity jako tehdy, když jsem hltal stránky prvního čísla, které pořád mám. Je to paráda a držím vám palce. Kluci na Hrej, se vydali zase jinou, naprosto parádní cestou. Jejich let's play žeru. Ideální by byl nějaký konglomerát jako je třeba Revision3, herní kanál - tohle je sice výhradně on-line, ale vy byste mohli zašťiťovat obě roviny - quick looky jako na giant bomb a články jako na kotaku - to byl jen náznak, samozřejmě jste svoji. Zbívá už jen dodat - hail to the king, baby!
  • zdeeneek
    Pro takovy ... jako ses ty musi byt fakt radost vytvaret obsah na games. Ani se nedivim, ze obcas v podcastu nekdo utrousi poznamku o idiotech v diskuzich. Vsechno tu je zadarmo a stejne tu bude porad nekdo pindat nesmysly a urazet redakci *10*
  • Amylee.Anderson
    Já nerozumim tomu, proč to tak řešíte. Pokud nejste spokojeni tady a nedokážete žít bez poslouchání toho, jak si lidi povídaj o hrách, existuje milion dalších podcastů. Je to jejich web, můžou to dávat kam chtěj, kdy chtěj, a taky to v první řadě vůbec nemusej dělat. A jestli jsou dle vás pomalí a znudění a už o tom vědí, tak je to pak jejich problém.
  • Kecáš kraviny. Právě teď.
  • Za to může Poláčkovo máma že banují jejich videa na YT.
  • Co kdybys nam pro jednou mistre nelhal a alespon na rovinu priznal, ze ten vas totalne podelanej prehravac nam tu porad cpete jen a kvuli reklamam, nad kteryma v nem mate plnou kontrolu (YouTube je jina ,ze?:)).

Je zajimave, ze jine weby za obsah nebanuji, ale Games, z Ceske republiky proste kvuli trailerum banuji. Dokonce i jine CZ weby to zvladaji (asi v Googlu maji na vas pifku, ne?:)).

Ale kdepak, nez priznat, ze na Youtube nemuzes (bez kontroly) davat reklamy, to znas budes zase delat idioty... :)
  • Můžu ještě vědět,proč p.Bach vypínal obrza,když draken odcházel? pokud by klopítnul,nebo by se blbě pohnul,bylo by to fopá pro Games ? *1* nebo jak to vysvětlíte p.Bachu.Díky
  • Viktor_H
    Tak to zase prrr, nebuď nespravedlivej! Otcové mají na vzhledu lví podíl...
  • Viktor_H
    Ferdis: To není tvoje chyba. To je chyba novináře, který má platit za autoritu, ale v praxi není obeznámen ani se základními fakty...
  • risa2000
    Bohužel, většinou ještě na obrazovce dělám něco jiného, co potřebuji občas omrknout, takže video přes celou obrazovku není pro mne. Každopádně jsem to po chvíli, když jsem zjistil, že s tím neudělám, vypnul. Asi nemá cenu to kvůli mně nějak opravovat (dostanu se k tomu jednou za rok), ale na druhou stranu, přijde mi to jako dost zvláštní "interface". Co tím asi chtěl programátor říct?
  • Ronox
    Ale uděláš! Uděláš si věnec z gumových medvídků a všem budeš posílat pozitivní čakry. Budete se lovískovat a tancovat hula hula v rytmu Janchorovýho 8bitu a .... a možná přijde i Karel Drdínek a zazpívá nám bobééééék.
  • Ferdis2
    No vypadá to naozaj, že sa jd nechal prekladom uniesť, a ja už som túto informáciu spatne z originálu neoveroval. Moja chyba ...
    Tým budúcim rokom pre Obsidian som vychádzal s predpokladu, že Bioware naozaj pracujú na SW RPG. Ale osobne budem len rád, ak sa B. budú venovať svojim značkám. Univerzum Mass Effectu je Star Wars v bledomodrom a ťahať tieto dve série súčastne by nerobilo dobrotu...
  • sleepless
    V podcastu nejsme od toho, abychom se hezky tvářili, ale něco smysluplného říkali. Pokud mi někdo řekne, že kecám kraviny, tak se nad tím vážně zamyslím. Když mi někdo řekne, že se divně tvářím, tak nad tím můžu jen pokrčit rameny, protože s tím nic neudělám.
  • sleepless
    Audio bývá prakticky vždy hned druhý den (a to je prostě pravda), video za dva a zapracujeme na tom, aby bylo také druhý den. Oba dva záznamy prostě stříháme, aby to nějak vypadalo a na tom se nic měnit nebude zatím.
  • Viktor_H
    Z těch mínusů usuzuji, že byl můj příspěvek špatně pochopen... Vůbec to nemělo vyznít jako nějaké machrování ve stylu "já to říkal". Jen jsem měl z té zprávy radost...

Snad to vyjde, nejen pro Obsidian, ale pro více studií. SW má potenciál.
  • Keyz
    To potěší, že se zde berou osobní stížností vážně *3*
  • sleepless
    Na youtube to není, protože nás pravidelně youtube banuje kvůli obyčejným trailerům, jinak by to tam bylo bez ohledu na náš vlastní přehrávač. Znuděný ksicht je bohužel feature, ne bug. Matce jsem to již vyřídil, že si čtenáři Games stěžují na můj vzhled, což je její vina a do smrti jí to asi neodpustím :) Jinak, jak jsem psal níže. Video se konvertuje - vyjde v noci. Audio bude, co nevidět.
  • sleepless
    Ano, video se konvertuje v systému, audio čeká na průtlak systémem (ale je hotové).
  • sleepless
    To že chtějí (to ještě hovořili o spolupráci s LucasArts), už říkali dříve, což jsem zmiňoval. Jestli to tak dopadne, tak fajn, budu rád. Moc tomu ale nevěřím. Rád budu vedle, jak ta jedle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit