Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte donaty? Kolik? Nebylo by možné zaplatit si z donatů na rok Vimeo?
  • Ty asi moc nechápeš, že reklama platí a živý jakýkoli web. Komu to vadí? V TV sou za den hodiny reklam a co má bejt.
    Nechápu, proč prudíš, že video je vždy o několik dní později. Dyť je to jedno, aspoň se je na co těšit.
  • ales.smutny
    Když opominu fakt, že Petr mluví o něčem jiném a divím se jeho trpělivosti (mám pocit, že na odpovědi na Youtube už by si mohl najmout asistenta), můžu mít otázku? Co je tak špatného na tom, že někde máme reklamu? To je nějaké zvláštní české specifikum, kdy si lidé myslí, že reklama je "z plezíru" aby trýznila nebohé recipienty, zatímco padoušský kapitalista se potutelně chechtá a túruje Ferari? My to neděláme ve volném čase zadarmo, navzdory tomu, že si mnoho lidí myslí, že by to musela být úžasné i zadarmo, a jaksi bez inzerce se ty peníze samy nevyrobí...

Pokud ti ale tak moc vadí, že to nesneseš, je tu bohužel jen jedno řešení - tak se na to nedívej :)

(a ano, videa se z YT mažou i jinde, je jedno jaká je v tom inforgrafika, prostě pokud nejde o významný smluvní subjekt, nikdo nezaručí, že prostě najednou nebude půlka odkazů mířit na smazaná videa, už jsem toho na českých, i neherních webech zažil víc než dost).
  • Pokud nejde o inzerci ve videích, proč ji v těch videích tedy máte?
  • sleepless
    Opakuji, co jsem opakoval: u podcastu nám jde o sledovatnost, ne inzerci ve videích. Když bude podcast více sledován, s čímž by YT pomohlo, tak bude inzerce za větší sumu (a fakt ne ve videu) a tím pádem to bude pro nás výhodnější. Pokud jde o čtenářské hledisko, je YT dobrá věc. Poku jde o reálné užití, je to peklo.
  • Nesmíte dávat ty trailery do fullscreenu, je potřeba je prezentovat v nějakym orámování, pouze černá však nesplní účel. Je potřeba ten kousek videa nějakým způsobem "narušit" vlastní grafikou. Stačí třeba proužkovanej rám kolem toho videa a pojede to ;)
  • janchor
    Blokuje. Zrovna kluci z Hrej už to taky zažili.
  • Na youtube ti nikdo nezaplatí tolik jako za reklamu pro cílenou skupinu ve vlastním přehrávači a na vlastním webu - to je jako házet šipku do terče z půlmetrové vzdálenosti, prostě nemůžeš minout. A je fakt že ostatní lidi z ČR taky ve videích prezentují ukázky z her a trailery a je zvláštní že jim to nikdo neblokuje... buď to je hodně velká náhoda nebo vážně jen lakuješ
  • sleepless
    Reknu ti to jinak. Ctyri nepouzitelne a postupne vyzkousene YT ucty pro nahravani delsich veci (nedostanes ban, jen ti nepovoli nahravat delsi videa) jsou proste fakt. Ale to hlavni: pro nas je vyhodnejsi, kdyz se podcasty maximalne a snadno siri, daji se embedovat apod. Proto je zrovna na podcasty pro nas lepsi YT, nez nas prehravac (do ktere bychom mohli podcast házet také, ať si čtenář prostě vybere). Na YT by je ale zhledlo vic lidi, snadneji bychom ziskali potencialni nove divaky a posluchace apod. Vyssi sledovanost = snadneji se shani inzerce pro cely web = muzeme si pak dovolit lepsi obsah. Podcast v nasem prehravaci nas spise limituje z logiky veci. Proto znovu opakuji, kdybychom s YT nemeli opakovane problemy (nehledě na to, že ten obsah nemáme pod kontrolou a kdykoli o něj můžeme takřka bez důvodu přijít), podcasty budou tam i tady na Games a čtenář by si mohl vybra, kde to bude sledovat. Tolik pro naše inzertní iluminátství.
  • Viktor_H
    Jo tak ty platíš svým časem? *1* To zkusím zítra říct tramvajákovi na zastávce.
  • zdeeneek
    Marty: ctenari plati svym casem - ty bys mohl jit do politiky *1* To bude mit games.cz prachu za tu dobu co tady spolu diskutujeme *1*
  • Psal jsi, že je tu všechno zadarmo a přesto někdo pindá. Čtenář platí svým časem (= reklama = peníze pro redakci), tak co se ti přesně nelíbí? Neměl bych platit ještě za to, že můžu vidět reklamy?
  • zdeeneek
    Marty: ja ale nepsal, ze to delaji zadarmo. Psal jsem, ze ctenari maji obsah tady na webu zadarmo. To jsou 2 rozdilny veci ...
  • Robotron3
    Vám s tim Levelem fakt hráblo. To bude tvrdej pád. To nechci vidět.
  • zdeeneek: Reagoval jsem na to, že to nedělají zadarmo. Mají peníze z reklamy a z toho že sem lidi lezou a koukaj na ní. Není to jejich vedlejšák ve volném čase, jsou závislí na lidech kteří sem chodí a za to dostávají prachy na ruku. To je celý. Já neplatim nic, ale to není cena za to, jak toho oni musí využívat, jsou určitý hranice.
  • zdeeneek
    Nevim co se tu snazis dokazat. Reklamy tu jsou proto, abys mel vsechen obsah zadarmo. Jestli tohle nechapes tak fakt nevim v jakym svete zijes. Jestli je to pro tebe tak neprekonatelnej problem, tak nezbyva asi nic jinyho nez zmenik lokal. Obavam se ale, ze na reklamu na webu narazis vsude.
  • Keyz
    Možná opravdu měl nějaké fopá a protože jsem koukal, že se také zajímá a módu, tak by možná nesnesl kdyby měl kus oblečení po zakopnutí jinak než má být :)
  • zdeenek: Pokud chci číst, tak musím koukat na reklamy.
  • zdeeneek
    Ano zadarmo, ty jako ctenar neco za clanky, podcasty platis ?
  • jabbo126
    nechápu ty pozitivní hlasy. Co tím chtěl jako básník říct? Tiscali je omezená platforma. Stejně tak jsou omezené možnosti zdejšího týmu. Když člověk che může si ty reklami zablokovat. Tak když tě to tak štve, proč nevyvineš nějaké úsilí abys tomu zabránil? Místo nadávání klukům, kteří dělají co můžou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit